39
Meddig bírjuk szex nélkül?
  • Feck
    Igen, ez a házasság velejárója...
    És mégis sokan csinálják...
  • loga
    A legtobb valas is talan abbol adodik, hogy nem eltek ki magukat az emberek de legalabb az egyik fél es azert a kivancsisag hajtja...milyen lehet egy masik pasival lehet hogy éppen a munkatarsarol almodozik vagy valakirol a buszrol.
    Eljon egy karácsonyi parti kicsit többet iszik es (persze az ital tehet rola nem is mas) megtortenik. Jon a lelkiismeretfurdalas elmondja, harag kulonkoltozes stb...
    Ezt ide is beírom
  • loga
    Vagy a gyereknek semmi esélye nem volt senki másnál
    Bocs az egyenességemért de szvsz ez igy van.
  • loga
    Ezt írtad a másik általad nyitott topikban:
    "Volt pasim,aki 1 évet várt rám, és utána még sokáig együtt voltunk.Ez már régebben volt, akad még ma is ilyen férfi?"
    Szerintem olyan pasi nincs vagy olyan ritka mint a fehér holló és ha vár is rád, akkor nekem jutott a feladat hogy eláruljam neked biztos nem az amerikai barátnőjével volt amig te várattad...ugysem vallana be senki sem de ez az igazság.
  • loga
    Csak egyszer élsz szal használd ki
  • Thief55
    25-30között... vétek, hogy ennyi ideig vártál vele :)))
    Minek aszkéta élet módot élni? élvezd az életet báázz! :D
  • Cicóka
    Látom mindekit izgat a téma...
  • Prof William
    Először mindenképpen a szerelem szerintem... Persze ha egy éjszakás kalandot akarsz akkor nem. :)
  • Cicóka
    Ne piszkáljátok szegényt, lehet, hogy csak azért kérdez ilyeneket, mert felmérést végez
  • bens
    azért hülyeség ilyeneket kérdezni, mert ez embertípustól függ. ilyenkor mindig az van h egymást lúzerezik le, mert mindenki másként gondolkodik, szl nincs értelme...

én spec nem is értem minek ezt ilyen komolyan venni. úgyis kialakul magától. én eddig max 2 hétig vártam a szexel, de nem azért, mert elhatároztam h 2 7ig nem legyen szex, hanem azért, mert így jött ki a lépés...
  • Botond #29
    Az a második rész volt.
  • vg
    Mert egy luzer vagy... (bocs)
  • Phat Smoker
    a 40 éves szűzre gondolsz ?
  • Botond #26
    Moziban is adták. A 30éves szűz.
  • sz4bolcs
    Topicra válasz:
    Hát amég plátóiból nem-plátói lesz.
    Már maga a topic cím azt súgja, hogy tudod, hogy van egy plátói, és van egy nem-plátói, teljesebb kapcsolat, ami már magában foglalja a sex-szet.
    Alcím: Hogy a kérdés felmerült, úgy gondolom, már nem sokáig bírjátok sex nélkül egymás mellett..
  • Mr Csé
    dugásig az
  • rexa
    Ez azért vicces...
    Akkor az elveid szerint ugye szüzek voltatok mindketten?
  • Dynamic
    "Én az esküvőig várnék a szexxel."

MIÉRT??
  • Mersant
    es melyik szektaba tartozol?
  • ollie
    Ez sajnos így van. De ezért van olyan sok rossz kapcsolat, válás, nemi betegség, fájdalom, stb.
  • ollie
    Én az esküvőig várnék a szexxel.
    Akár hiszitek akár nem, a feleségemmel a nászéjszakán voltam együtt előszőr. És 1 éve házasodtunk, tehát nem az őskorban.
  • jefferson83
    Hívj, azt megtudod :D
  • haxoror
    Addig maradhat szexmentes amíg a kettő közül a normálisabb meg nem unja és keres magának vki mást szvsz

A "komolyabb kapcsolat" és a "szexmentes" a férfiak többsége számára összeférhetetlen dolgok :)
  • blackgamer
    házasság és utána? tudod, nászéjszakának hívják
  • Gonosz Élien
  • nxfn
    először kakiszeksz, aztán gondolkodás, étem? :|
  • Shadow_THH
    ha platón csináljátok az platói szerelem? (sry)
  • Vegas
    először dugunk utánna alkotunk véleményt D:
  • tehen_m
    Olyan nincsne, hogy szerelem van szex nincsen.
    Valamelyikőtökben hiba van.
  • rexa
    Lehet, hogy akár 1-2 hétig működik de mi értelme???

• Shadow_THH
    lol most nézem 25-30 és LÁNY

megesküdtem volna, hogy egy 12 éves kiskamasz fiucska spammelt ide :D
  • Dynamic
    Meddig lehet szexmentes?Hát a te korodban max. 2-3 hét:)
  • Shadow_THH
    az interneten biztos választ találsz rá
  • tigeroo
    figy, vagy szexmentes kapcsolatot akarsz vagy félsz a dologtól..dehát..énmárcsak ilyen "exp" vagyok..:>
  • _Vegeta_
    nem
  • carmen25
    nem
  • FLeK0
    Korunk egyik nagy kérdése, hogy mennyi idő teljen el az első együttlétig. Vannak pasik, akik arra szavaznak, hogy jobb a csajt előbb "kipróbálni". Mások várnak a szerelem kialakulásáig. Szerintetek mi a legideálisabb? Erre várom kiváncsian a véleményeteket.

Ezzel a szoveggel nyitottad az elozo topicodat. Nem ferne ez is oda?
  • Dichter
    Jobb az elején túlesni az ilyen dolgokon. Mert ha a szex rossz vele, akkor úgysem lesz teljesértékű a kapcsolat. És illik ezt az elején letisztázni.
  • carmen25
    Kinek mi a véleménye arról, hogy egy komolyabb kapcsolat meddig lehet plátói, vagyis szexmentes? Nem tulajdonítunk-e túl sok jelentőséget a testiségnek?
    Irjatok!!