39
Meddig bírjuk szex nélkül?
-
Feck #39 Igen, ez a házasság velejárója...
És mégis sokan csinálják... -
loga #38 A legtobb valas is talan abbol adodik, hogy nem eltek ki magukat az emberek de legalabb az egyik fél es azert a kivancsisag hajtja...milyen lehet egy masik pasival lehet hogy éppen a munkatarsarol almodozik vagy valakirol a buszrol.
Eljon egy karácsonyi parti kicsit többet iszik es (persze az ital tehet rola nem is mas) megtortenik. Jon a lelkiismeretfurdalas elmondja, harag kulonkoltozes stb...
Ezt ide is beírom -
loga #37 Vagy a gyereknek semmi esélye nem volt senki másnál
Bocs az egyenességemért de szvsz ez igy van. -
loga #36 Ezt írtad a másik általad nyitott topikban:
"Volt pasim,aki 1 évet várt rám, és utána még sokáig együtt voltunk.Ez már régebben volt, akad még ma is ilyen férfi?"
Szerintem olyan pasi nincs vagy olyan ritka mint a fehér holló és ha vár is rád, akkor nekem jutott a feladat hogy eláruljam neked biztos nem az amerikai barátnőjével volt amig te várattad...ugysem vallana be senki sem de ez az igazság. -
loga #35 Csak egyszer élsz szal használd ki -
Thief55 #34 25-30között... vétek, hogy ennyi ideig vártál vele :)))
Minek aszkéta élet módot élni? élvezd az életet báázz! :D -
#33 Látom mindekit izgat a téma... -
Prof William #32 Először mindenképpen a szerelem szerintem... Persze ha egy éjszakás kalandot akarsz akkor nem. :) -
#31 Ne piszkáljátok szegényt, lehet, hogy csak azért kérdez ilyeneket, mert felmérést végez -
#30 azért hülyeség ilyeneket kérdezni, mert ez embertípustól függ. ilyenkor mindig az van h egymást lúzerezik le, mert mindenki másként gondolkodik, szl nincs értelme...
én spec nem is értem minek ezt ilyen komolyan venni. úgyis kialakul magától. én eddig max 2 hétig vártam a szexel, de nem azért, mert elhatároztam h 2 7ig nem legyen szex, hanem azért, mert így jött ki a lépés... -
#29 Az a második rész volt. -
vg #28 Mert egy luzer vagy... (bocs) -
Phat Smoker #27 a 40 éves szűzre gondolsz ? -
#26 Moziban is adták. A 30éves szűz. -
#25 Topicra válasz:
Hát amég plátóiból nem-plátói lesz.
Már maga a topic cím azt súgja, hogy tudod, hogy van egy plátói, és van egy nem-plátói, teljesebb kapcsolat, ami már magában foglalja a sex-szet.
Alcím: Hogy a kérdés felmerült, úgy gondolom, már nem sokáig bírjátok sex nélkül egymás mellett.. -
#24 dugásig az -
rexa #23 Ez azért vicces...
Akkor az elveid szerint ugye szüzek voltatok mindketten? -
#22 "Én az esküvőig várnék a szexxel."
MIÉRT?? -
#21 es melyik szektaba tartozol? -
#20 Ez sajnos így van. De ezért van olyan sok rossz kapcsolat, válás, nemi betegség, fájdalom, stb. -
#19 Én az esküvőig várnék a szexxel.
Akár hiszitek akár nem, a feleségemmel a nászéjszakán voltam együtt előszőr. És 1 éve házasodtunk, tehát nem az őskorban. -
jefferson83 #18 Hívj, azt megtudod :D -
haxoror #17 Addig maradhat szexmentes amíg a kettő közül a normálisabb meg nem unja és keres magának vki mást szvsz
A "komolyabb kapcsolat" és a "szexmentes" a férfiak többsége számára összeférhetetlen dolgok :) -
blackgamer #16 házasság és utána? tudod, nászéjszakának hívják -
#15 -
#14 először kakiszeksz, aztán gondolkodás, étem? :| -
Shadow_THH #13 ha platón csináljátok az platói szerelem? (sry) -
Vegas #12 először dugunk utánna alkotunk véleményt D: -
tehen_m #11 Olyan nincsne, hogy szerelem van szex nincsen.
Valamelyikőtökben hiba van. -
rexa #10 Lehet, hogy akár 1-2 hétig működik de mi értelme???
-
Shadow_THH #9 lol most nézem 25-30 és LÁNY
megesküdtem volna, hogy egy 12 éves kiskamasz fiucska spammelt ide :D -
#8 Meddig lehet szexmentes?Hát a te korodban max. 2-3 hét:) -
Shadow_THH #7 az interneten biztos választ találsz rá -
#6 figy, vagy szexmentes kapcsolatot akarsz vagy félsz a dologtól..dehát..énmárcsak ilyen "exp" vagyok..:> -
_Vegeta_ #5 nem -
carmen25 #4 nem -
FLeK0 #3 Korunk egyik nagy kérdése, hogy mennyi idő teljen el az első együttlétig. Vannak pasik, akik arra szavaznak, hogy jobb a csajt előbb "kipróbálni". Mások várnak a szerelem kialakulásáig. Szerintetek mi a legideálisabb? Erre várom kiváncsian a véleményeteket.
Ezzel a szoveggel nyitottad az elozo topicodat. Nem ferne ez is oda? -
#2 Jobb az elején túlesni az ilyen dolgokon. Mert ha a szex rossz vele, akkor úgysem lesz teljesértékű a kapcsolat. És illik ezt az elején letisztázni. -
carmen25 #1 Kinek mi a véleménye arról, hogy egy komolyabb kapcsolat meddig lehet plátói, vagyis szexmentes? Nem tulajdonítunk-e túl sok jelentőséget a testiségnek?
Irjatok!!