Piszkos tizenkettő - Remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Majd ezeket nézzétek meg márciusban:
"Flags of our Fathers"
"Letters from Iwo Jima"
ugyanaz a sztori, mindkét oldalról bemutatva.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez tény. Mindettõl függetlenül én csípem ezeket a filmeket, a Kelly hõsei ma is nagy kedvenc.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A 3. és 4. részt meg nem tudom hogy hogy gondolták mert ugye Telly Savalas az 1. részben meghalt, és azért valamennyire folytatásnak szánták, a lényeg ugyan az maradt: Õ lett a "toborzó fõnök", és ugyan úgy mentek a nécik ellen kommandózni ...
http://epica.nl
-tRs-Landor
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Azonnal javítsátok! Szvsz 1ik legnagyobb arc volt, habár inkább Kelly hõseiben volt fergeteges, persze abban a filmben mindeki fergetegesen jó volt! 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
http://epica.nl
12 halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtõl: ha önként részt vesznek egy öngyilkosságnak tûnõ kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Reisman õrnagynak minden tudását be kell vetnie, hogy rábeszéléssel, csalafintasággal, pszichológiával, vagy ha kell, nyers erõvel újra katonát faragjon a piszkos tizenkettõbõl és sikerre vigye a küldetést.
A feldolgozást a Warner Bros. és a Village Roadshow Pictures készíti, a produceri teendõket Joel Silver látja el. A forgatókönyv megírása szintén igazi csapatmunka lesz. Scott Rosenberg, a Con Air - A fegyencjárat és az Alias szerzõpárosa, Andre Nemec és Josh Appelbaum közös munkája lesz a történet elsõ vázlata.
Az '67-es eredeti mû fõszerepeiben olyan világsztárok brillíroztak, mint Charles Bronson, John Cassavetes, Terry Savalas és Lee Marvin. A remake szereposztása még nem ismert.
sg.hu