7
  • 5i

Sztem nem kampányolnak. Rosszkor mutatták be, ennyi. A nyári szünet előtt nagyobb esélye lett volna sztem.
  • EmThor
    igaz, igaz!! usa mozibemutató, ott megbukott... ez tény! csak hát fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy miért... és bízom (mást nem tehek), hogy taláááán nemzetközi porondon van esélye egy újabb sci-fi aksünnek az equilibrium nyomán... amit írtam, mindössze kiegészítés. és sajnos usa-ban már nem fog magára találni, ennyit esett egy film, nem is reménykedhet semmilyen csodában, esetleg reklámkampányt még megnyomják picit, vagy pár kapcsolt termékkel operálnak (müzlisdobozból kiugró jovovich néni :D)

peace

OFF hát sajnos warezolókra könnyű fogni az 5000 ft-os audio cd árakat is pl, de ez egy másik téma (legyen meg az artjuris adóbevétele, ámen <sic!>)
  • 5i
    Szinte az összes box-office elemzésben kijelentik: az Ultraviolet megbukott! Ahogy anno az Aeon Flux is.

Egyébként ez a rovat csak az USA-beli mutatókkal foglalkozik. Így sztem jogos az itt leírt vélemény. Egyébként sztem meg is érdemli a film. A közönség mozijárási szokásait elnézve újabb hullámvölgybe került Hollywood.

De majd ráfogják a warezolókra. Peace!
  • EmThor
    usa moziban bukhat, bukott is az ultraviolat nagyot!

ha ott vizsgáljuk... és nem írok sehova.

de előre ne írjunk le semmit, valószínűsíteni lehet.
    és továbbra is szólás és vélemény nyilvánítási szabadság van :P
  • 5i
    Azért ha én befektetnék 30 mollát egy moziba, és az hazájában alig éri el a 20-at nem biztos, hogy örülnék.
  • 5i
    Csodálkoztam volna, ha nem szólalsz meg. Te melyik újságnak is írsz? Akkor ezek szerint soha az életben nem bukott még meg film, hiszen dvd-n szinte mindegyik képes nullszaldóra hozni magát. Sőt! A tévé is ott van. Fizetni kell, hogy levetíthessék, így az is összeg. Szóval nincs olyan, hogy bukott film. Fura. Így még nem gondoltam erre a dologra.
  • EmThor
    Ultraviolet no comment... Nem csak USA-ban kell gondolkodni... újabb lol tény -> ugyan is a világ más országaiban is szoktak filmeket bemutatni, azok bevételei sem vándorútra mennek + ott vannak a dvd eladások!

Zodiac ismét csak lol, mert még mindig csak limitált számú moziban mutatják be, komolyabb sikert, csak saját magához képest érhet el...
    no commento.