PES Management
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csóró nem,de legalább van annyi eszem hogy mostmár nemveszek pisi2-t
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az igen... Ha lenne olyan smiley, amin egy gyökér van, akkor most idetenném. De nincs, ezért:
<#mf2>#mf2>
<#mf2>#mf2>
gamertag: kenobita
Inkább "nincs pénzem rá, csoró vagyok"... Nem?
patyokam vegyed meg a boltba 😊
egyébként meg konkrétabbat kérdezz 😛
az adatbázis elég kicsinek tûnik, 'játékos keresésnél csapatból' 6 nagy ligából válogathatok (angol, német, francia, olasz, spanyol, holland)
egyébként meg konkrétabbat kérdezz 😛
az adatbázis elég kicsinek tûnik, 'játékos keresésnél csapatból' 6 nagy ligából válogathatok (angol, német, francia, olasz, spanyol, holland)
Avanti Crociati!
persze lehet😄
nemvolt idõm azóta foglalkozni de így hirtelenbe ami jó hogy a pes option file-ból a csapat,stadion és emberneveket átlehet húzni ha az ember ott megcsinálta már.
Ami tré hogy a ML mentésedet nemtod felhasználni ahogy észrevettem...
Holnap talán nyomok új infokat😛
nemvolt idõm azóta foglalkozni de így hirtelenbe ami jó hogy a pes option file-ból a csapat,stadion és emberneveket átlehet húzni ha az ember ott megcsinálta már.
Ami tré hogy a ML mentésedet nemtod felhasználni ahogy észrevettem...
Holnap talán nyomok új infokat😛
Haverok, Buli, Fight Club!
pls kicsit részletesebben, nemtudom lehet e ilyet kérni
mi nagyon pozitív mi negatív
kiváncsi vagyok nagyon 😊
mi nagyon pozitív mi negatív
kiváncsi vagyok nagyon 😊
Avanti Crociati!
na félóra játék után leirom tömören a véleményemet a stuffról...
nekem bejön(átlátható,szerkeszthetõ a játékon belûl,a meccsek nincsenek picit se lebutitva),de senki ne várjon egy total club manager szintet de a célnak teljesen megfelel😉
nekem bejön(átlátható,szerkeszthetõ a játékon belûl,a meccsek nincsenek picit se lebutitva),de senki ne várjon egy total club manager szintet de a célnak teljesen megfelel😉
énmost lassan elkezdem szedni,arra leszek ám kiváncsi hogy a patch-elt pes5-el hogyan fog mûködni netán azt is lehet késõbb tuningolni...
Mondjuk a Konami most már igazán beruházhatna a fullos licenszekre, kb 15 éve láttam utoljára olyan focimenedzser játékot, amiben nem voltak meg a csapatnevek. Nem hiszem, hogy az évente kiadott PES bevételeibõl nem futná rá.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Kellemes, csak azok az ótvar gusztustalan konzol-betûk ne lennének... Rosszul vagyok tõlük.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Érdekesnek tûnik. Megnézzük majd mit írnak róla akik már próbálták, aztán ha jó, megvesszük, mert szeressük ám a PES-t is (pestis <#idiota>#idiota>) és a manager dolgokat is.
gamertag: kenobita
emmegmi?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
már volt csak elcsesztem :AD:.AS:d.as.d.asdasasdas ps2m
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
kár hogy csak konzolos!
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>