18
  • kbupdate
    #18
    nyugi, ez csak a szokásos flame, és kötelező MS fikázás a szellemileg elmaradottabbaktól.

    Én (természetesen) már próbáltam az új "OE"-t, és van benne spam filter is az Office Outlookhoz hasonlóan.

    Úgy látom egyeseknek halvány lila gőze sincs mi a különbség a MSO Outlook, és MSOE között. Na már hogy tudnák, amikor azt se tudják, hogy telepítsenek fel egy Windows-t.
  • droland
    #17
    "hát azért hülye nem vagyok!" email szolgáltatás esetén az ég világon semmi nem bátorit az outlook használatára....sőt. 1001 jobb van nála...személy szerint thunderbird powa."

    illetve:

    "Nagyobb méretű leveleésnél az outlook behal"

    Ezekre a hozzászólásokra én csak ennyit tudok mondani:

    Bár még nem jelent meg a BMW és a PSA(Peugeot-Citroen) közös fejlesztésű új 1.6-os turbó benzines motorjával, bár még nem is próbáltam, élőben még pláne nem teszteltem, de szerintem egy F1-es kocsit is simán ott fog hagyni!

    Ennyit a fingunk nincs valójában milyen lesz, de már MINDENT tudunk róla hozzászólásokról...
  • soraszem
    #16
  • Dj Faustus #15
    "Szintúgy marhaság :)"
    Ehem. A Firefox 1.5 a Gecko motort használja.
    Ebben a tesztben a Firefox 1.5 lassabbnak bizonyol az IE 6.0-nál.

    És azt el kell ismerned hogy az IE/Outlook egyes részei bele vannnak integrálva a Windowsba (másrészt az Outlook fejlesztői belelátnak a Windows megfelelő forráskódrészeibe, így tudnak optimalizálni).

    De azért Dörgőmadár vs. Kitekintő Gyorsvonat.

    Szóval mindkét oldalnak vannak dolgai....
  • strogg
    #14
    Már megint FLame.
    2 Npaonta (de van olyan hét, hogy naponta) jelenik meg hír a pistáról. Mindenféle mondvacsinált hír. Csak azért,hogy folyton napirenden legyen.

    Ne vegyünk már ebben részt.
  • Zedas
    #13
    Egyetértek!
  • Csuki101
    #12
    A The BAT-nál nincs jobb levelező program.

  • greywolf
    #11
    Bocsi, Mozilla sebessége :)
  • greywolf
    #10
    Bocsi, Mozilla sebessége :)
  • greywolf
    #9
    Szintúgy marhaság :)
  • greywolf
    #8
    Szimplán marhaságokat beszélsz fiam.

    Az express eleve felejtős, egy sz*ros levelezőkliensről van szó és kb. 20-25 biztonsági frissítést adtak i hozzá, ráadásu most is van 3-4 patcheletlen hiba.

    Nagyobb méretű leveleésnél az outlook behal, ha levelezésed eléri az 1-2 Gigabyte méretet a Mozilla mérete egyértelmű. Ha a levelezésed nagyobb mint 2 giga, nem is használhatsz outlookot, de van olyan ismersőm akinek a 8 gigás Thunderbird-es levelezése 18 sec alatt nyílik meg.

    outlook 2 giga levelezési korlát
  • h4x0r
    #7
    Tja, nekem olyan 20 spam után a spamszűrő rendesen működött (értsd: minden spam a trashbe). Persze a mail-szerveres megoldás még jobb. :)
  • Dj Faustus #6
    "Közelsem olyan gyors mint az outlook"
    Hm, a Mozillának nem épp erőssége a sebesség - legalábbis Windows fronton. Egyrészt mert nincs annyira beleintegrálva a Windowsba, másrészt mert a lassú Gecko-motrot használja. Miért várnád el tőle a sebességet?

    "Ezenkívül nem ynitok meg minden hülyeséget, ami E-Mailben kapok, plusz van vírusvédelmem is. A spamet meg a mail szerveren szűröm."
    Ez megoldható Thunderbirdben is.
  • JZO
    #5
    hát a Thunderbird közel sem olyan jó mint az Outlook. Nekem simán összegyűlik levlistkról és innen onnan levelek nagyobb tömege, amit szétdobáltam benne ugyan mappákba de néha percekig tart még megnyitja ezeket. Közelsem olyan gyors mint az outlook. Ezenkívül nem ynitok meg minden hülyeséget, ami E-Mailben kapok, plusz van vírusvédelmem is. A spamet meg a mail szerveren szűröm.
  • asysoft
    #4
    Talán az, hogy az Outlook2003-ért fizethettél, ezt meg megkapod az OS-el együtt...
  • pedrohsi
    #3
    mivel ez gyakorlatilag csak a Live szolgáltatás asztali köpenye, XP-n is simán elérhető lesz, legfeljebb a böngészőből
  • Zé
    #2
    Helyesírás ellenőrzés???? Mi ebben az újdonság, ezt az Outlook 2003 is tudja! RSS-hez meg eddig is voltak ingyenes bővítmények...szvsz ez se az a termék lesz, amiért felhasználók milliói fognak Vista-ra váltani. Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg a hír, hogy XP-re is elérhetővé teszik, mint ahogy eddig az összes Vista-újdonságnál tették :-)
  • craesh
    #1
    ie7-et még talán használni fogom, mert hát ugye egyértelmü hogy nem lesz szabványos, tuti hogy vmi olyan extrát beleraknak, ami semmelyik más böngészöbe nincs benne és nem is lesz, meg máshogy jeleniti meg az oldalkat mint manapság,

    DE

    "hát azért hülye nem vagyok!" email szolgáltatás esetén az ég világon semmi nem bátorit az outlook használatára....sőt. 1001 jobb van nála...személy szerint thunderbird powa.