3362
  • TheGOro
    Remélhetőleg lehet majd valami módon buszt belemoddolni
  • Myster X
    nem bisztor forrásdból tudom de ha magyarországon forgalmazzák 3990 vagy 4710 árkategória szal nem drága
  • zoli122
    BAKKER EZ KURVA JÓ GAME LESZ!!!!!!!!!!!! VAGY LE TÖTLÖM VAGY MEG VESZEM!!!!! (csak akkor veszem meg ha nem drága)
  • Kisvigyori
    köszi a forditást!! kacsa királyak a képek és akor ez csak decemberbe jön ki?
  • bulba
    Mint egy igazi buszvezetőnek neked is időre kell menned egy meghatározott útvonalon figyelned kell a forgalomra, vigyázni kell az utasokra.Ez teszi a bus drivert másmilyenné a többi játékkal szemben, teljesen más egy buszt vezetni mint végigdöngetni egy versenypályán

több mint 10 különféle buszfajta lesz, városi környezet és több mint 2 tucat útvonal kombinálva mindenféle időjárással
  • gumikacsa
    Ha jól értem az első mondatot, akkor még kíváncsibb vagyok, mennyire tudják megvalósítani. (valaki lefordíthatná az egészet)

Bus Driver is a realistic simulation of a bus driver's duty.

As a bus driver, you have to drive to a timetable on a planned route, whilst obeying traffic rules, and taking care not to upset or injure your passengers. This makes Bus Driver unlike any other driving game - the experience of driving a bus is very different from blazing through a racing circuit.

Bus Driver offers over ten different kinds of buses to drive, an expansive city environment with various districts, and over two dozen routes with varying weather conditions set at differing times of day.
  • Myster X
    térkép nagyságárol lehet vamit tudni vagy hogy hol játszodik az is amerika ??
  • gumikacsa
    persze, láthatsz olyan képet, csak nem ebből a játékból...
  • Myster X
    a teles képek qva jok :D:D :)))))))
  • Myster X
    :\ az igen gáz de látok egy képet mindha szfvári helyilyárat lenne ^^ az lehet ?? :D
  • gumikacsa
    nekem határozottan tetszenek. Kár, hogy emberkék csak a buszmegállókban vannak.
  • Myster X
    neee az nagyon jo lesz
  • gumikacsa
    Itt az összes kép:

• gumikacsa

• Myster X
    neekm nem jok a képek egy linet nem tudsz ahonnan nézted ?
  • r4z0r
    Nálam nem mennek a képek.
    Nálatok jók?
  • bertino
    csuklóst viszont nem látok
  • akyyy
    lesznek emberek, meg változó időjárás
  • akyyy
    IE-vel másolva bejönnek
  • jbal
    béka
  • Truck Driver001
    Hopp,kicsit rosszul fogalmaztam!:D
    Szóismétlés..Sry.
  • Truck Driver001
    Beta-ból friss képek.Talán linkbe mennek a képek.
    Kép1
    Kép2
    Kép3
  • Myster X
    ugyanmár -.-'
  • r4z0r
    Szerintem nem fog megjeleni magyarországon ugyanugy mint a haulin sem jelent meg majd jön a hosszú töltögetés warez oldalakról.
  • Myster X
    dehogy nem , hogy ne lehetne 2000fts árkategória :/ ezzel lesz tele a TESCo karácsonykor
  • TheGOro
    Gondolom magyarországon jogtisztán nem lesz a legegyszerűbb móka megszerezni :D
  • Myster X
    fogadjunk , hogy karácsonyra dodják ki had játszon vele a gyerek
  • r4z0r
    Köszike ez is több mint a semmi de azért a gyártók lehetek vólna bőbeszédüebbek... vagy valami videó vagy képek de itt semmi
  • gumikacsa
    Ennél több infot nem nagyon találsz
  • r4z0r
    Van pontos dátum a megjelenésről vagy valami hivatalos honlap ahol szerezhetek egy kis inputot a gameről?
  • zoli122
    JAJA kurva jó lenne ha megjelenne :D
  • TheGOro
    Egyre jobban közeledik az év vége... Azért remélem még karácsony előtt megjelenik...
  • Myster X
    összehasonlítani a NFSC a Bus D.- el ?? omg -.-
  • akyyy
    mi? azt írta ha nem lesz annyi:D
  • bertino
    hát azért mondom :)
  • zoli122
    az NFSC a nem is olcsó :D
  • bertino
    hát az aztán baromi olcsó...
  • zoli122
    Remélem olcsó lessz a gém (mármint nem annyi lessz mint pls a NFSC)
  • zoli122
    Ja remélem jó lesz az AI-mert ha nem akkor... PFFFF
  • Myster X
    remélem csuklós busz is lesz benne