3362
-
#598 Na elmehetsz a tudod hova.... -
#597 viszontlátásra.. -
#596 lehet h egy agy szar játék és szerintem azis -
#595 Én már amúgy beleuntam a várásba, a fene várjon rá. Szarnak a készítők infót adni róla. Lehet ki se adják... Egy haverom már amióta az e-mail címet megadták kért infót. Semmi választ nem adtak máig se. -
#594 Értem nem vagyok hülye de gondolkozz el 2007-ben nincs tél? A január meg a február az 2006-ban van? Szerintem nem, hanem 2007-ben. -
#593 hagyd rá, úgysem érti -
#592 a 18 wos egyik része sem késett -
#591 Azért reméljük nem lesz belőle Stalker, bár lehet hogy az előbb kijön... -
#590 Eggy dolgot higgyetek el: Sosincs olyan hogy egy játék pontos időben jöjjön ki.Volt már iylen?Mindig késett egy játék :) -
#589 Egy hónap múlva is még 2006 tele lesz kiírva kiadási dátumnak, és ha februárban jelenik meg akkor sem szólhatunk egy büdös szót sem... -
#588 Nem folytatódik, 2007-ben is lesz tél január február. 2006-ban a tél december volt. A készítők ígértek valamit, nem tudták megtartani ennyi. Most már akkor adják ki mikor tudják meg akarják. -
#587 De ott van a szokásos kiadó.SCI vagy Valusoft -
#586 Emberek!Bízni kell a legjobb-ban.Ezek csak a pénz miatt csinálják, lehet h rászánják az ünnepet!!Remélem is! -
#585 Mail listjükre sem küldtek soha egy büdös szót... -
#584 de azis poén h a honlapjuk már november elej óta ugyanaz semmit se változik.Lehet hogy basznak csinálni. -
#583 én leszarom a borítót meg a kiadót de egy verziót feldobhatnának egy torrent oldalra. -
#582 Nem megmondtuk hogy 2006 tele az 2007-ben folytatódik még... A mindenféle gamespot meg hasonlóknak nem kell hinni, mert jelen esetben semmivel sem tudtak többet annál, mint aki megnézi a készítők, és a játék hivatalos oldalát! -
#581 Van benne valami!De már az is lehet hogy minden kész van csak nem tudják elszállítani mert szállító cég ami kihozná.:D -
#580 Nem jön ez majd csak 1 hónap múlva ha nem több. Kiadója sincs még mire az lesz meg nyomtatják a borítót stb. lehet még 2 hónap múlva se jön. -
#579 hétvégén nem hiszem h kiadják, plána ünnepkor... a jövőhéten ki kell hogy jöljön, de akkor irták volna h az újév első hetébe... -
#578 igazad van ember!!!!!ha nem adják ki 10 napon belül akkó hagyom a francba!!!!!! -
#577 vasinap, ehhh... -
#576 Már csak 2 nap(elvileg).Nem bírom már ki! -
#575 Jaja, azt ismerem! -
#574 jóvan vazzee véletlen volt -
#573 Nesze, itt tudod nyitogatni az ajtót :DDDD -
#572 De ugye lesz bele majd csinálva(persze csak ha lehet) Ikarus 260, 280 és effélék??? -
#571 Mit mizel, ne írj nagybetűvel vazze... -
nrbii #570 Remélem még ebben az évben kijön, már nagyon kíváncsi vagyok rá. :-) -
#569 Én buszajtókat akarok már nyitogatni :)
és közbe sziszegni :) -
#568 ???????mi?? -
#567 Plízz kapcsold ki a caps lock-ot... (de nagy pofáraesés lesz, ha majd nem lehet modolni...) -
#566 DE MIKOR JELENIK MÁR MEG??????ÉN MÁR NEMTUDOK VÁRNI!MÁR AKAROK EGY ISKOLABUSZT VEZETNI ÉS JÓ NAGYOKAT KANYARODNI HOGY A KIS PÖCS GYEREKEK MEGÜSSÉK MAGUKAT!:D -
#565 De ne unnyál visszaolvasni.
Olvasni jó dolog -
#564 a várást igen :) -
GPx8 #563 Már meg is untuk! -
#562 áhhh, szerintem max 1 cd-s lesz -
#561 ...Nem, és nem tudjuk mikor fog... -
tzsoltika #560 Bocsesz, le vagyok maradva és unok visszaolvasni ilyenkor, ezért plíz válaszoljatok hogfy már megjelent a játék? -
#559 Üdv tRs-es :)