3362
  • gabi89
    Na elmehetsz a tudod hova....
  • King of Roads
    viszontlátásra..
  • drot
    lehet h egy agy szar játék és szerintem azis
  • mtpapa
    Én már amúgy beleuntam a várásba, a fene várjon rá. Szarnak a készítők infót adni róla. Lehet ki se adják... Egy haverom már amióta az e-mail címet megadták kért infót. Semmi választ nem adtak máig se.
  • mtpapa
    Értem nem vagyok hülye de gondolkozz el 2007-ben nincs tél? A január meg a február az 2006-ban van? Szerintem nem, hanem 2007-ben.
  • gumikacsa
    hagyd rá, úgysem érti
  • gumikacsa
    a 18 wos egyik része sem késett
  • TheGOro
    Azért reméljük nem lesz belőle Stalker, bár lehet hogy az előbb kijön...
  • Attila56
    Eggy dolgot higgyetek el: Sosincs olyan hogy egy játék pontos időben jöjjön ki.Volt már iylen?Mindig késett egy játék :)
  • TheGOro
    Egy hónap múlva is még 2006 tele lesz kiírva kiadási dátumnak, és ha februárban jelenik meg akkor sem szólhatunk egy büdös szót sem...
  • mtpapa
    Nem folytatódik, 2007-ben is lesz tél január február. 2006-ban a tél december volt. A készítők ígértek valamit, nem tudták megtartani ennyi. Most már akkor adják ki mikor tudják meg akarják.
  • Attila56
    De ott van a szokásos kiadó.SCI vagy Valusoft
  • garam93
    Emberek!Bízni kell a legjobb-ban.Ezek csak a pénz miatt csinálják, lehet h rászánják az ünnepet!!Remélem is!
  • TheGOro
    Mail listjükre sem küldtek soha egy büdös szót...
  • drot
    de azis poén h a honlapjuk már november elej óta ugyanaz semmit se változik.Lehet hogy basznak csinálni.
  • drot
    én leszarom a borítót meg a kiadót de egy verziót feldobhatnának egy torrent oldalra.
  • TheGOro
    Nem megmondtuk hogy 2006 tele az 2007-ben folytatódik még... A mindenféle gamespot meg hasonlóknak nem kell hinni, mert jelen esetben semmivel sem tudtak többet annál, mint aki megnézi a készítők, és a játék hivatalos oldalát!
  • ZAZ
    Van benne valami!De már az is lehet hogy minden kész van csak nem tudják elszállítani mert szállító cég ami kihozná.:D
  • mtpapa
    Nem jön ez majd csak 1 hónap múlva ha nem több. Kiadója sincs még mire az lesz meg nyomtatják a borítót stb. lehet még 2 hónap múlva se jön.
  • akyyy
    hétvégén nem hiszem h kiadják, plána ünnepkor... a jövőhéten ki kell hogy jöljön, de akkor irták volna h az újév első hetébe...
  • leho94
    igazad van ember!!!!!ha nem adják ki 10 napon belül akkó hagyom a francba!!!!!!
  • Newyorker
    vasinap, ehhh...
  • garam93
    Már csak 2 nap(elvileg).Nem bírom már ki!
  • Newyorker
    Jaja, azt ismerem!
  • drot
    jóvan vazzee véletlen volt
  • zolo
    Nesze, itt tudod nyitogatni az ajtót :DDDD
  • garam93
    De ugye lesz bele majd csinálva(persze csak ha lehet) Ikarus 260, 280 és effélék???
  • gumikacsa
    Mit mizel, ne írj nagybetűvel vazze...
  • nrbii
    Remélem még ebben az évben kijön, már nagyon kíváncsi vagyok rá. :-)
  • Newyorker
    Én buszajtókat akarok már nyitogatni :)
    és közbe sziszegni :)
  • drot
    ???????mi??
  • gumikacsa
    Plízz kapcsold ki a caps lock-ot... (de nagy pofáraesés lesz, ha majd nem lehet modolni...)
  • drot
    DE MIKOR JELENIK MÁR MEG??????ÉN MÁR NEMTUDOK VÁRNI!MÁR AKAROK EGY ISKOLABUSZT VEZETNI ÉS JÓ NAGYOKAT KANYARODNI HOGY A KIS PÖCS GYEREKEK MEGÜSSÉK MAGUKAT!:D
  • Attila56
    De ne unnyál visszaolvasni.
    Olvasni jó dolog
  • Newyorker
    a várást igen :)
  • GPx8
    Már meg is untuk!
  • Newyorker
    áhhh, szerintem max 1 cd-s lesz
  • TheGOro
    ...Nem, és nem tudjuk mikor fog...
  • tzsoltika
    Bocsesz, le vagyok maradva és unok visszaolvasni ilyenkor, ezért plíz válaszoljatok hogfy már megjelent a játék?
  • TheGOro
    Üdv tRs-es :)