Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
keress csak még, legalább 6000000 féle hardverelemhez drivert
Mi az a windows?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Valaki irja le aki leforditotta hogy mit is jelent! Köszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Most komolyan nagyobb kedvem van a BD-hez mint mondjuk a stalkerhez. <#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1>
Unleash Your Inner Monkey
Amúgy meg külföldön már a modokat csinálják hozzá, nem barom elméleteket gyártanak. Hamarosan elkészül az a mod amivel már lesz belsõ nézet, hosszabb küldetések és lesz free drive is.
virtuális memória, swpa fájlok (ami lássuk be indexelésnél a tükör miatt el kell neki.
de az is igaz, hogy aa többi kamionos játénál is van ami jóval több méretû mint 80 mb.:\
várjuk meg még kijön a dobozos változat, és utána panaszkodjunk😊
* CPU: 1.5GHz Pentium IV or equivalent
* RAM: 512MB
* Video Card: OpenGL 1.5 compatible 128MB PCI Express with hardware T&L
* Hard Disk: 300MB free space <------ innen :\
* Operating System: Windows XP or Vista with DirectX 9 installed
* Optional: DirectX compatible soundcard
* Optional: DirectX compatible gamepad or steering wheel
http://goo.gl/gd6Zi5
Ati
autó kicsit odébbgurult, de a busz max 10 km\h-t vesztett a sebességébõl, no sérülés, azt mentem továbbXD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Mi az a windows?
én is kipróbáltam a játékot, nem fogom felsorolni azokat az észrevételeket, amelyeket már minden harmadik fórumozó megírt, csak egyet:
Nem tudom észrevettétek-e, de ha beálltok a busszal a megállóba, akkor tökmindegy, hogy milyen pozícióba érkeztél (pl. totál ráálltál a járdaszegélyre), az ajtók bezárása után a program a buszt egy default helyzetbe rakja vissza pont az aszfaltfelfestés közepére.
Valamint a buszt nem is kell mindig állóra fékezni a megállóban, Enterre már minimálsebességnél is nyitja az ajtókat és megáll magának.
Kicsit szétnéztem a Truckpol-on, és megnyugodva láttam, hogy több szálon elindult már a belsõ nézet mod, tehát tényleg csak türelmesnek kell lennünk, és normális játékot kapunk - a lelkes rajongóknak hála -, ha már az scs így elb@sszintotta.