39
Új sorozat
  • sblessed
    A szokásos okokból törölték. A folyamatosan csökkenő nézettség üzleti kockázatot jelentett, amit a megrendelő már nem kívánt vállalni.
    Van-e normális lezárás?
    Hát, ez nézőpont kérdése.
    Amennyire egy sorozatot le lehet zárni, úgy lezárták. De simán lehetne folytatni is onnét.
    Arra én is kíváncsi lennék. Amúgy van rendes befejezése?
  • riddick669
    hy, én most nézetem végig a sorozatot,és nagyon tetszett!!
    elárulná valaki h pontosan miért is törölték az 5.évadot??
  • a.carkey
    Ez biztos, mert sajnálnám. :(
  • sblessed
    Törölték a sorozatot, nem lesz 5-ik évad! :(
  • a.carkey
    Nagyon jó ez az új széria.
  • Teso2
    THX Dark_Lord....megjött a felirat...s04e02 grat!
  • a.carkey
    A hosszúpuskán van egy illető aki csinálja, de vizsgázik éppen, ezért késik a dolog. Mondjuk nem tudom miért nem kerül fel az, ami már kész ...
  • Teso2
    Sziasztok!
    Tudtok vkit aki lefordítja az srt-ket...? felirat van már 1-4-ig, de angol...:(((
  • a.carkey
    Na elindult itt is a 4. széria.
  • a.carkey
    Nem tudja vki, hogy mikortól folytatják? Úgy tudom a 3. szezonból a 11. rész ment eddig le. Aztán jött a sztrájk ...
  • a.carkey
    Ejj, mekkora baki a 2. szezon 15. részének elején!

Lazán fent volt az NDK zászlaja az ENSZ palotán. :D
  • Caterpillar
    Mail ment!
  • Teso2
    találtam másikat is: http://kerrigan4ever.imeem.com/music/CZGLfK85/robert_duncan_the_unit/
  • Teso2
    Caterpillar privi ment....
  • Caterpillar
    Szépjónapot!

Olyan kérdésem volna hogy esetleg valaki rendelkezik e a sorozat SoundTrackjével? Esetleg ha van elérés hozzáférés cím bármi akkor azt szívesen venném!

Köszöntem
  • weine
    a harmadik evad elso 9 resze lement mar...
  • Teso2
    kösz...türelmem meghozta a várt srt-ket...előbbi stornó
  • Teso2
    be kell valljam én is rászoktam, kezek függővé válni....a második sorozat 22 és 23 részéhez viszont még nem találok feliratot. Ha esetleg tudna vki segíteni...előre is thx.
    Szinkronhangok milyenek?
    Vége a 2. évadnak is.
  • Munch
    Csak gondoltam valamit röffentek hogy fentebbjöjjék.
    Muhaha.
  • winnie
    1. ezt szerintem te is meg tudod nézni.
    2. tudtommal már a 2x08-ashoz is van sub.
  • Munch
    S02E14-nél járunk, 06-ig van felirat. Valaki fordítja? :D
  • Munch
    Az első évad 13 részes.
    Másodikból pedig van hét db eddig.
    Elképzelhető hogy már nem seedelik sok helyen, ezért törlésre kerül.
  • bauer15
    hello megtaláltam egy torrent oldalon de van 1 évad 4 részi aztán
    második évad 7.rész
    most akkor hogy van?
    az ismertebb torrentkeresőkben jól töltik fel ezt a sorozatot?
  • Munch
    Uhh de állat volt a nyolcadik rész.
  • Munch
    Elkezdtem nézni és teccik. :) Csak 13 rész van, ajánlott megnézni, főleg 24 fanoknak.
    Szerintem lassan én is elkezdem,ha befejeztem a 4400 második évadját.
  • Roll
    Mi van srácok? Ilyen kevesen nézzük?
    Alig pörög a topik, pedig szerintem nagyon jó a sorozat.

Winnie, láttam a szivaros részt. :-D
  • Roll
    Kész a 2-es sub.
  • mrzed001
    Nemtom, a 24 első szériája már elég haloványan él bennem, a többiben meg nem esett róla szó.

Az biztos, hogy kinézetre tuti elmegy kemény csávónak, a szövege viszont túl inteligens, túl művelt, szóval inkább elnök mint izomagy kommandós (a 2. olyan fekete, aki el tudta hitetni velem, hogy akár az USA elnöke lehetne ... )
  • Roll
    Hát ezt mi még nem láttuk. :))
  • winnie
    de ha belegondolsz, hogy palmer eleve kommandós volt:) vagy valami hasonló katona.

az 1x02-ben, amikor szivarral autózik. na az, az valami:)
  • mrzed001
    Egy kicsit furi Palmer elnököt mint senki kommandóst viszontlátni (meg az első rész elején amikor dumál az arabokkal, ott inkább Palmer elnök, mint kőkemény kommandós)
    De azért nem rossz, eddig tetszik.
  • Roll
    Megnéztem az első részt, szerintem egész jó kis sorozat.
  • Iwant2Belive
    na ez lesz a kövekező kiszemeltem, az első két rész már be van tárazva az aktuális dánlód mendzserembe!
  • Roll
    És már elkészült az első felirat. Dögg logójáról kiderül, hogy hol kell keresni. :-D
    "The Unit" premier: 2006.03.07 (kedd) a CBS-en
    David Mamet és Shawn Ryan ("Kemény Zsaruk" producerei) egy új akció-drámával, a "The Unit"-al rukkolnak elő,
    amely egy speciális alakulat küldetéseit dolgozza fel, ahogy kockára teszik az életük különböző beépített küldetések közben
    szerte a világon. Jonas Blane (Dennis Haysbert a "24"-ből) vezeti a Csapatot kinnt a terepen és az ő felelőssége az újjonc
    Bob Brown (Scott Foley) betanítása is. Jonas feladata, hogy Bob egy jólképzett, hiteles, bátor és megbízható katonája legyen
    a Csapatnak, amelynek tagjai vakon megbízhatnak egymásban és ez kovácsolja őket egy egyedi testvériséggé. És a hazai vizeken Jonas
    neje, Molly (Regina Taylor) megvitatja a többi feleséggel azt, hogyan bírkozzanak meg és győzzék le félelmeiket és bizonytalanságukat
    és megtanulják, hogyan védjék meg a férjeik titkait. Látogassatok el a hivatalos weboldalra, hogy többet tudjatok meg a "The Unit"-ról.

Az infót fordította: DewRee