Az LG letette voksát a HD-DVD mellett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keress rá: "Sony Professional Disc", illetve "Blu-Ray Professional", és nézz nagyokat. 😊
(De mint írtam, ez még nem a végsõ specifikációs BD, ami az adattárolási formátumot illeti.)
(De mint írtam, ez még nem a végsõ specifikációs BD, ami az adattárolási formátumot illeti.)
Öreg a blueray-t a japók a ps3 megjelenésével együttesen óhajtják bemutatni szal kötvehinném hogy 2 éve kapható😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azt hittem, csak lejátszók.
Pedig így van. Csak azok még nem a végsõ specifikációk szerintiek. De pl. fogalmam sinc, ki ad ki hozzá filmeket, stb.
Nem védeném a kínai cuccokat, mert nagy részük tényleg bóvli, de azért high-tech üzemek is vannak ott bõven. Sok eletronikai cikk készül ott, a nyugai cégek csak a márkát adják hozzá.
kezd elegem lenni ebbol az egeszbol tudjatok mi folyik itt: IDOHUZÁS !!! ennyi az egesz . Miota is hallunk a br hd vitarol 2 eve de en meg semelyiket sem lattam boltban pedig irorszagban lakok....
Azt én is bírnám, licensz nélkül megalázná ezeket a drága szarokat. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Attól még lehet hogy csöndben elterjed, ááá de röhögnék mekkora pofáraesés lenne mind a hddvd, mind a br bandának 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mert a nagy gyártók akik, a HD-DVD és a BR fejlesztésére milliárdokat költöttek nem hiszem fog fogják támogatni, így filmek se nagyon lesznek rá, max Kínában.
azzal a kínai mindentalázó ultrasokrétegû lemezzel mi van? az sehol?olcsóbb mint ezek, könnyû elõállítani, és több adatot képes tárolni... és sehol nem hallani róla...