16
  • dez
    Keress rá: "Sony Professional Disc", illetve "Blu-Ray Professional", és nézz nagyokat. :)
    (De mint írtam, ez még nem a végső specifikációs BD, ami az adattárolási formátumot illeti.)
  • Skyline
    Öreg a blueray-t a japók a ps3 megjelenésével együttesen óhajtják bemutatni szal kötvehinném hogy 2 éve kapható:)
  • dez
    Azt hittem, csak lejátszók.
  • Pharaoh
    BR főleg a HDTV adás felvételére szolgál.
  • dez
    Pedig így van. Csak azok még nem a végső specifikációk szerintiek. De pl. fogalmam sinc, ki ad ki hozzá filmeket, stb.
  • dez
    Nem védeném a kínai cuccokat, mert nagy részük tényleg bóvli, de azért high-tech üzemek is vannak ott bőven. Sok eletronikai cikk készül ott, a nyugai cégek csak a márkát adják hozzá.
  • AMD64
    Japánban már 2 éve kapható a BR?
    Te ezt honnan vetted?

LOL
  • Pharaoh
    Írország az semmi, USA és Japán-hoz képest. Japánban már 2 éve kapható a BR.
  • fishguy
    kezd elegem lenni ebbol az egeszbol tudjatok mi folyik itt: IDOHUZÁS !!! ennyi az egesz . Miota is hallunk a br hd vitarol 2 eve de en meg semelyiket sem lattam boltban pedig irorszagban lakok....
  • Tetsuo
    Azt én is bírnám, licensz nélkül megalázná ezeket a drága szarokat. :)
  • Pharaoh
    De nem fog, mert lejátszót nem fognak hozzá gyártani. Csak valami bóvli kínait.
  • Sanyix
    Attól még lehet hogy csöndben elterjed, ááá de röhögnék mekkora pofáraesés lenne mind a hddvd, mind a br bandának :)
  • Pharaoh
    Mert a nagy gyártók akik, a HD-DVD és a BR fejlesztésére milliárdokat költöttek nem hiszem fog fogják támogatni, így filmek se nagyon lesznek rá, max Kínában.
  • Szefmester
    azzal a kínai mindentalázó ultrasokrétegű lemezzel mi van? az sehol?olcsóbb mint ezek, könnyű előállítani, és több adatot képes tárolni... és sehol nem hallani róla...
  • Pharaoh
    LOL
  • BuzzFuzz
    szerintem ha egy cég kétfelé húz, annak csak üzleti okai vannak,
    és a két szabvány küzdelmének se tesz jót