21
-
shabba #21 A fogyasztást nem szokták túlzottan reklámozni a gyártók mivel LCD-nél és PDP-nél is a csillagokban jár. A 150W egy akkora monstrumnál aligha lehet ha egy 32"-osnál közelítőleg 185W szerepel pl. Samsung oldalán, a 40"-osnál 285W, egy 46"-osnál pedig 330W. LG oldalán egyátalán nem találni fogyasztási adatokat, de túl nagy éltérés nincs e téren más gyártókhoz képest.
Szóval az 1500W nagyon is közel lehet az igazsághoz, de hogy kW fölött van az szinte tuti. -
dez #20 Egyébként szerintem pár éven belül lesz ilyen méretű megjelenítő olcsón, pl. pószter szerűen feltekerhető OLED. (Először persze drága lesz, amikor megjelenik végre, és talán még nem is feltekerhető.) -
dez #19 Szerintem csak azt hiszi, kötelező leírni a konfigot, vagy ilyesmi. :)
És miért kellene egymás mellé tenni két tévét? Mert a képen is egymás mellett van (egy bemutatón)? :D -
BiroAndras #18 "Ugyan mennyit ehet egy ilyen kélszülék?
1500W vagy több?"
Az LCD nem eszik sokat. Inkább 150W lehet. -
BiroAndras #17 "Szerintem baromság egy ekkora LCD"
Akkor ne vegyél. Én nem esnék kétségbe, ha valaki hozzámvágna egyet. De az igaz, hogy magamtól inkább projektort vennék, az is tud nagy képméretet, csak sokkal olcsóbban.
"ha lenne 2 normál méretűm akkor sem egymás mellé raknám"
Egyszer próbáld ki. Jó az.
"[Abit GD8 - Pentium IV 3.0GHz - Ati Radeon X700 - 1024MB RAM - Samsung160GB]"
Ezzel most villogni akarsz? Ahhoz gyenge.
De ha már : MSI K8N Neo4-FI - Athlon64 X2 4200+ - X1600XT - 4x512MB GEIL RAM - 2x80GB Maxtor SATA, 2x200GB Maxtor PATA, 1x120GB WD PATA(USB RACK), 1x250GB WD PATA(USB RACK) - Samsung 214T(21'' TFT), Samsung 910T(19'' TFT) -
#16 Ugyan mennyit ehet egy ilyen kélszülék?
1500W vagy több? -
#15 elfogadnék egy ilyet otthonra házi mozizni!
de semmi képpen nem lg-t hanem philipset.
-
#14 Szerintem baromság egy ekkora LCD ha lenne 2 normál méretűm akkor sem egymás mellé raknám, hanem az egyiket az ágy elé, a másikat a plafonra... [Abit GD8 - Pentium IV 3.0GHz - Ati Radeon X700 - 1024MB RAM - Samsung160GB] -
ostroml #13 ez csak azért van ha nincs kocsid legyen mit a garázsba rakni :D -
Tiberius B #12 Ott nincs már vmi nagyobb??? -
Hawaii #11 Vannak olyan nappalik is, amelyekben a falon ez a 100"-os sem ervenyesul kellokepp :) -
Kaadi #10 épp az előbb olvastam a romániai Chip-ben hogy a CRT gyártó részlegek csődbe mennnek a közeljövőben. Nem csoda hát hogy az LCDkre hajtanak.
Amúgy ez a monstrum inkább repülőgép-hangárba való mint nappaliba. nekem elég lenne egy 1-1,2m átlójú verzió is. -
#9 kell nekem is! -
dez #8 "...hogy egyre jobb és nagyobb képet adó megjelenítőkben gondolkodjanak"
Ez tényleg így van. Nem is csoda. -
dez #7 (Plusz itt a Philipsnek is van egy kis beleszólása a dolgokba.) -
dez #6 Ott CRT robbant... Szal hogy a túróba jön ez ide? -
#5 Aranyosak a lányok a képeken :-D -
#4 Ez már nem fog robbanni? ;-)
http://hup.hu/node/22768 -
viizo #3 "a 100 inches LCD, valóságos hajtóerővel hatnak a vásárlókra"
nyilván mindenki rohan a boltokba beszerezni egy ilyet, főleg hogy csak pár demódarab létezik belőle. valahol koreában... -
#2 egy nagyfelbontású webkamerával lehet használni állítva is tükörnek -
zidder #1 Hát ez se az egyszerű embereknek készült:)