Hulk 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis a 80 vanas évek fele készültek (Hulk visszatér, és Hulk a bíróságon) a "sima" Hulk az már jobb volt,mondjuk a Hulk a bíróságont még nem láttam, de engem is idegesített az a több képben egyszerre dolog.Az elõzetes alapján ez jobbnak tûnik,de az elsõ rész fõszereplõje nekem Hulk-osabbnak tûnt😊
LOL 1 éve nem írtak ide
kaka
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"