Hulk 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
A legelsõ Hulk tényleg rossz volt,aminek van második része is 😊
ugyanis a 80 vanas évek fele készültek (Hulk visszatér, és Hulk a bíróságon) a "sima" Hulk az már jobb volt,mondjuk a Hulk a bíróságont még nem láttam, de engem is idegesített az a több képben egyszerre dolog.Az elõzetes alapján ez jobbnak tûnik,de az elsõ rész fõszereplõje nekem Hulk-osabbnak tûnt😊

overlocker
Sztem jo lett

sõt, a filmbuzira már feliratosan tettük

Hulk 2 feliratos trailer
overlocker
már kinn van www.hardwired.hu vagy www.filmbuzi.hu

Shiwo
hivatalos honlap szerint március 13.

az meg ma van...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sabcsee
de magyar vagy amerikai idõ szerint??????
me már elmúlt 10 5 perccel is..

kaka

overlocker
mast este 10kor elvben

Sabcsee
elvileg ma kéne megjelennie a trailernek de még sehol se találom😞

kaka

overlocker
ha mgjelenta full trailer valaki linkelje be

overlocker
Remélem jo lesz a trailer

Sabcsee
Hulk 2 trailer-bõl 15 mp
LOL 1 éve nem írtak ide

kaka

A hulk az firnyákos kis film ezért folytatni folytatni folytatni!

JohnnySmith
Te meg pirmitív vagy <#lama><#taps>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Szerintem jó volt a hulk.Akinek nem tetszik csináljon jobbat.lamer pöcsök.
Bucser
Szerintem a legkisebb hiba az ablakos rendszer volt😄 A gond az volt hogy az egész a b filmes hangulatot árasztott😄 meg a hulk bõrérõl gumimódrapattogó lövedékek....pff... nem tetszett... De a story sem volt egy etwas😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem is tetszett az elsõ rész bár a rendezõ a hibák forrása. Vannak benne jó jelenetek de nem tudják visszaadni a képregény feelingjét,mert a rendezõ nem értett a képregényadaptáció készítéshez hanem ment a hülye feje után.Annyival elintézte, hogy néhol több részre lett szedve a kép (ami nagyon idegesítõ volt).Remélem a második részt nem Ang Lee fogja rendezni.

Gabesz amd64
nekem tetszett az elsõ rész is 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

0ppika
Na mi van, megnyitjuk, bezárják, kinyitják? <#vigyor1>

http://epica.nl

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Hat az elso Hulk egy nagy 0 vala.... nem kell folytatas.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Vannak olyan oldalak ahol arrol írnak hogy milyen lesz az új Hulk van ahol csak DVD kiadványokról regélnekés van ahol arról beszélnek hogy nem is lesz Hulk 2 film. Va laki aki tud valamit, vagy érdekli maga a tém az bátran írjon ebbe a topicba.