10
Vadkaland - The wild
  • Mr Intellektuel
    Hat szerintem egesz jo film volt a jolmegbaszott kurva anyadat:D:D!
  • Mr Intellektuel
    Hey Ohhh HOOOOOO!! Na!!!

<html>
    <body>
    <p>
    <font color="red" size="6" face="arial">
    Fák jú
    </font>
    </p>
    </body>
    </html>
  • Magnumrolcsi
    Nekem tetszett. Mégegyszer megfogom nézni, csak nem egyedül :P

Madagaszkárt meg nem láttam.
  • Broafka
    mondjuk a Madagaszkár az ilyen 8 éveseknek készült, engem beráncigáltak a moziba, aztán már majdnem azok is ki akartak jönni akik beráncigáltak :D
    de a legjobb poén szerintem az volt amikor:

a majmok valami gyűlést tartanak és a közjegyző az a kaméleon, és a betűk meg legyek voltak, és az egyik majom mondott valami hülyeséget, aztán mondta a másik:
    -Ezt töröljük a jegyzőkönyvből
    erre a kaméleon ilyen rohadt gyorsan, meg nagyon poén hanggal lenyalta a legyeket :D

na ez volt az egyetlen poén a filmben, amin hangosan röhögtünk, de amúgy az egész egy nagy rakás SZAR
  • koryne
    Igen, a Madagaszkár elég szar volt...
  • RaZoK
    én személyszerint a Madagaszkárt nem láttam csak beletekertem mert szerintem szar :Ð
  • RaZoK
    igen azthiszem.
  • el bruja
    1kis madagaszkár beütés...? Totál hasonló...ugyanaz a rendező?
  • koryne
    Van egy kis Madagaszkár beütése, remélem jobb lesz, mint az :)
  • RaZoK
    mindnen bizonnyal fasza animációs film lessz :Ð

[b]Vadkaland
    The Wild[b]

amerikai film 2006
    animációs film

Gondoltál már arra, mit csinálhatnak az állatkerti állatok éjszaka? Nos, a New York-i állatkert kissé lökött lakói egész biztosan nem a ketreceikben ücsörögnek. Amint az utolsó gondozó kiteszi a lábát a kapun, indul a buli, a hancúr és kedvenc sportjuk, a „teknős-teke”.
    Egy napon azonban valami megzavarja a felhőtlen jókedvet: Sámson oroszlán egy szem fiát, az éppen serdülő Ryant véletlenül elhajózzák a vadonba, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé.
    Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga a vadon vadságaihoz, menne tehát vissza kényelmes állatkertjébe.

New Yorkból szerencsére mentőexpedíció indul útnak Sámson vezetésével, s a legbátrabbak (illetve a legflúgosabbak) részvételével. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala természetesen elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át egészen a rettegett vadonba.

Eredeti cím: The Wild
    Típus: Színes, szinkronizált amerikai animációs film
    Szereplők: Rajzfilmfigurák
    Rendező: Steve 'Spaz' Williams
    Gyártó stúdió: Walt Disney
    Hivatalos honlap: The Wild
    Forgalmazza: Fórum Hungary
    Eredeti megjelenés: 2006

Mozipremier: 2006. április 13.