10
Vadkaland - The wild
-
Mr Intellektuel #10 Hat szerintem egesz jo film volt a jolmegbaszott kurva anyadat:D:D! -
Mr Intellektuel #9 Hey Ohhh HOOOOOO!! Na!!!
<html>
<body>
<p>
<font color="red" size="6" face="arial">
Fák jú
</font>
</p>
</body>
</html>
-
#8 Nekem tetszett. Mégegyszer megfogom nézni, csak nem egyedül :P
Madagaszkárt meg nem láttam. -
#7 mondjuk a Madagaszkár az ilyen 8 éveseknek készült, engem beráncigáltak a moziba, aztán már majdnem azok is ki akartak jönni akik beráncigáltak :D
de a legjobb poén szerintem az volt amikor:
a majmok valami gyűlést tartanak és a közjegyző az a kaméleon, és a betűk meg legyek voltak, és az egyik majom mondott valami hülyeséget, aztán mondta a másik:
-Ezt töröljük a jegyzőkönyvből
erre a kaméleon ilyen rohadt gyorsan, meg nagyon poén hanggal lenyalta a legyeket :D
na ez volt az egyetlen poén a filmben, amin hangosan röhögtünk, de amúgy az egész egy nagy rakás SZAR -
#6 Igen, a Madagaszkár elég szar volt... -
#5 én személyszerint a Madagaszkárt nem láttam csak beletekertem mert szerintem szar :Ð -
#4 igen azthiszem. -
el bruja #3 1kis madagaszkár beütés...? Totál hasonló...ugyanaz a rendező? -
#2 Van egy kis Madagaszkár beütése, remélem jobb lesz, mint az :) -
#1 mindnen bizonnyal fasza animációs film lessz :Ð
[b]Vadkaland
The Wild[b]
amerikai film 2006
animációs film
Gondoltál már arra, mit csinálhatnak az állatkerti állatok éjszaka? Nos, a New York-i állatkert kissé lökött lakói egész biztosan nem a ketreceikben ücsörögnek. Amint az utolsó gondozó kiteszi a lábát a kapun, indul a buli, a hancúr és kedvenc sportjuk, a „teknős-teke”.
Egy napon azonban valami megzavarja a felhőtlen jókedvet: Sámson oroszlán egy szem fiát, az éppen serdülő Ryant véletlenül elhajózzák a vadonba, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé.
Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga a vadon vadságaihoz, menne tehát vissza kényelmes állatkertjébe.
New Yorkból szerencsére mentőexpedíció indul útnak Sámson vezetésével, s a legbátrabbak (illetve a legflúgosabbak) részvételével. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala természetesen elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át egészen a rettegett vadonba.
Eredeti cím: The Wild
Típus: Színes, szinkronizált amerikai animációs film
Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendező: Steve 'Spaz' Williams
Gyártó stúdió: Walt Disney
Hivatalos honlap: The Wild
Forgalmazza: Fórum Hungary
Eredeti megjelenés: 2006
Mozipremier: 2006. április 13.