Van képünk hozzá: Horrorra akadva 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom,azt tudom az elsõ 3 rész nagyon tetszet remélem a 4. is ilyen jó lesz<#wave>

NEOreg3
Brenda az 1-ben is meghalt (mozis jelenet mikor mindenki leszúrja)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nos, én várom.
HöfEE
JÓ FILM LESZ ÉS KÉSZ!<#vigyor>

akyyy
jajj ne köteketd már, ez nem akció meg thiller, hanem azok paródiái😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Majdnem sírtam nevetés közben, dehát itt szerintem csak a jobb részek vannak összevágva. Az elõzõ 3 is jó vot, meg minden baromságra vevõ is vagyok, úgyhogy király lesz ez is.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

sweech
az elsõ kettõ rész tele volt tesznyeségekkel, míg a 3 nem (nem azt mondom hogy nem tetszett eddig az összes csak megemlítettem 😊 a képek alapján fasza lesz a 4 izs <#vigyor3> de engem is érdekel mit keres ott brenda amikor szétszedték 😄

Sziasztok!A 3. az nagyon gáz volt az elsõ kettõ nagyon tetszett.Remélem a 4 rész kárpótol a 3. miatt.<#alien2><#beka2><#ijedt><#kuss><#falbav>
jah, még annyit, hogy Brenda a 3-ikban meghalt... erre most meg visszatér? :S
Nekem a 3 is tetszett, sõt jobban mint az elsõ rész 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Ez igy igaz, a Wayanses reszek jok voltak.
Warpcore
Világot nem fogja megváltani,és zucker sem tudja már magát felülmúlni az igaz.. de ez a film nem is ezért készült..hisz amíg van mibõl <#vigyor2> Az utalás az elnökre az frenetikus .. fõleg aki látta a Farenheit 9/11 et .. hát szakadtam <#nyes>

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Csatlakozom, nagyon várom én is, de attól tartok a 3-nál egy fikarcnyival sem lesz jobb, lévén a rendetõ ugyanaz a kiégett David Zucker, aki az újabb filmjeivel meg sem közelíti a régi filmjei színvonalát (Csupasz Pisztoly, stb).
A frenetikus elsõ rész pedig nem érdemelné meg, hogy egy ilyen eröltetett széria váljon belõle, mint ami a harmadik résszel bekövetkezett. Nah de nem írom le a filmet elõre, kíváncsian várom.
Jah, és igazán visszahozhatták már volna a Wayans tesókat, Kurta és Ray baromi jók <#idiota>
Sengag
Én is, én is, én is!!<#vigyor5><#vigyor5>

People who eat live longer.

drizzt1666
már alig várom!!! <#nyes>

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

traileralapján jobb mint a 3.rész 😊