BFC Siófok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjegyzem nekem se tetszik ez a rendszer!
De miért estünk ki? Milyen idióta rendszer ez? <#violent>#violent>
Miért nem volt hosszabbítás vagy valami?
Csesztreg - Siófok 1:1
Gyengébbek kedvéért: ez azt jelenti, hogy kiestünk..... <#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Mentek ma ki focizni valahova?
Eugene 4 ??<#zavart2>#zavart2>
SIÓFOK 1–2 (0–1)
A mérkõzés osztályzata: 3
Haraszti út, 250 nézõ. Vezette: Gergely S. (7) (Deutsh, Hima)
SOROKSÁR: Szûcs L. 6 – Baranyai N. 5, Szepessy D. 5, Hegedûs N. 4, Hauser 4 – Kurucz L. 6, Boér 5 (Németh T. –, 65.), Vass 5, Kovács H. 5 – Nagy P. 5, Havrán 5 (Szepessy R. –, 68.)
Vezetõedzõ: Elekes József
SIÓFOK: Hegedûs L. 6 – Tereánszki-Tóth 6, Tusori 5, Sütõ 5, Forgács 5 – Homonyik 7 (Telegdi –, 82.), Disztl M. 7, Eugene 4 (Sipos 5, 60.), Köntös 5
– Kozmor 5, Ladóczki 6 (Horváth B. –, 88.)
Vezetõedzõ: Botos Antal
Gólszerzõ: Disztl M. (14.), Homonyik (58.), Szepessy R. (69.)
Mestermérleg
Elekes József: – A vártnál gyengébben teljesítettünk, így nem érdemtelen a Siófok gyõzelme.
Botos Antal: – Úgy vélem, a mérkõzés összképe alapján megérdemelten nyertünk.
gólszerzõket sehol nem látom,nincs vmi infó?
Remélem mostmár beindulunk 😊
Nagyon megy idegenben... 😊
lehet több meccsre tiltották már el mert visszaesõ 😊
sajnos nem tudtam kint lenni
a változatossák kedvéért nem állították ki Juzsint?
Gól: Kozmor
Most így elsõre Kozmor gyönyörû gólját emelném ki, valamint Forgács sztem nagyon jól játszott. Nagyon magabiztos volt a védelem közepén.
Amúgy végre kezd összeállni a csapat, csak elõl vannak még gondok...
FEMAT Csesztreg (NB III) - BFC Siófok
A meccs szeptember 20.-án 15:30-kor kezdõdik.
A továbbjutás 1 meccsen dõl el.
õõõhá😄DD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
õaz
ASE---> NB2 (Botos)
aztán nem jött be😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
bfcsiofok.atw.hu
Botosról egy önéletrajzot plíz!
csak mostmár itthon is alkossunk valamit
ki lõtte a gólunkat?
Sajna én nem láttam mert nincs sport2-õm... 😞
Valaki aki nézte írhatna vmit hogy milyenek voltunk stb...
ma reggel pakolásztam és nagy örömre megtaláltam az eredeti Schultz Levi által hordott Siófok mezemet😄 rajta van 12 aláírás az akkori csapatból<#bohoc>#bohoc>
legalább ez siekrült...
Etyek - BFC Siófok 0:3
Még egy körrel beljebb... 😄
jó tudni 😊
de ugye nem most 29-én kezdõdik? 😊
tényleg kivel kezdtek 29-én? mi Támadó Menyét
Mentek ma ki valahova focizni?
Amúgy én abban látom a hibát, hogy nincs egy normális csatárunk. (talán Hegyesi aki a 2. félidõben állt be)
A Bencében azt bírom, hogy néha vannak jó szólói, csak a végét bassza el mindig.
Ami pedig a legjobban idegesít, hogy az eddigi 2 hazai meccsünkön volt az ellenfeleinknek 7 helyzete és ebbõl kaptunk 6 gólt. Ez már röhej, hogy ha az ellenfél félpályáról rúg kapura az is gól lesz...
láttam a fórumon kérdezted miért volt a verekedés.egy srác járt végig a szektoron és mindenkit szurkolásra búzdított(nagyon helyesen) és volt több srác akinek nem akaródzott.az egyik közülük(egy szemüveges olyan 20-30 közötti srác,nem volt valami keménykötésû) megelégelte és csak azt vettük észre hogy a szemüveges srác elkezdte ütni,volt egy kis ütésváltás fent a leláton aztán mindaketten leestek a fûre,ott is cibálták egymást,aztán pár szurkoló végre odament és lefogták õket.a szemüveges srác szemüvege még a pályára is berepült 😄 utána már kibékültek oda is ült mellé a szurkoló srác aztán bezsélgettek egyet.
õ volt az egyébként a bal szélen aki benne volt a verekedésben
a hangulat pedig nem volt rossz,ismét olyan beszólások voltak beszartam a röhögéstõl😄 ugyebár a kaposvölgyében játszott 17-essel Horváth 'Tippmix' Gyula õ lett megtalálva rendesen😄 " Mi lesz az eredmény Gyula?"
mindegy lesz ez jobb is de ha legközelebb is ekkora 3 faszkalapot kapunk akkor nemtudom mi lesz
Ilyen egy idióta fsszpó bírót én még az életbe nem láttam. Az tény hogy az elsõ félidõben szarok voltunk és a kaposvölgye 2 lövésbõl 2 gólt lõtt (a másodiknál sztem oldalról lecsúszott egy beadás és behullot a kapuba), erre a félidõ vége elõtt kiállították Eugéne-t mert állítólag hátba könyökölt valami hitványt. Ezt még tetézte azzal, hogy a második félidõben utolsó emberként lerántották a kitörõ emberünket és képes volt felmutatni neki egy sárgát. Aztán 70. perc környékén kiállított egy kaposvölgyeit is ütés címén (lehet rájött hogy mit mûvelt eleinte).
Az azért számomra elég érdekes, hogy Eugénet minden második meccsen kiállítják pedig egyáltalán nem durva játékos. lehet kicsit hátrányos helyzetben van a bírók szemében...
Most így elsõ felindulásból ennyi. Lali ha kinnvoltál akkor kíváncsi vagyok a véleményedre...
de hát megkapta a vezetõség amit akart,közönségcsalogató meccs volt