BFC Siófok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most idézek egyik kedvenc filmembõl (Fûrész) : "........mert ezek a szabályok!"
Megjegyzem nekem se tetszik ez a rendszer!
bakker...
De miért estünk ki? Milyen idióta rendszer ez? <#violent>
Miért nem volt hosszabbítás vagy valami?

Magyar kupa, 3.forduló:
Csesztreg - Siófok 1:1
Gyengébbek kedvéért: ez azt jelenti, hogy kiestünk..... <#zavart2><#falbav>
9csöves9
még nincs lefixálva,ha megyünk akkor 17-18 körül a Perczelnél leszünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Énis épp azt néztem. Már azt hittem, hogy megint kiállították, de nem...

Mentek ma ki focizni valahova?

9csöves9
<#eljen><#eljen>

Eugene 4 ??<#zavart2>

SOROKSÁR
SIÓFOK 1–2 (0–1)
A mérkõzés osztályzata: 3
Haraszti út, 250 nézõ. Vezette: Gergely S. (7) (Deutsh, Hima)
SOROKSÁR: Szûcs L. 6 – Baranyai N. 5, Szepessy D. 5, Hegedûs N. 4, Hauser 4 – Kurucz L. 6, Boér 5 (Németh T. –, 65.), Vass 5, Kovács H. 5 – Nagy P. 5, Havrán 5 (Szepessy R. –, 68.)
Vezetõedzõ: Elekes József
SIÓFOK: Hegedûs L. 6 – Tereánszki-Tóth 6, Tusori 5, Sütõ 5, Forgács 5 – Homonyik 7 (Telegdi –, 82.), Disztl M. 7, Eugene 4 (Sipos 5, 60.), Köntös 5
– Kozmor 5, Ladóczki 6 (Horváth B. –, 88.)
Vezetõedzõ: Botos Antal
Gólszerzõ: Disztl M. (14.), Homonyik (58.), Szepessy R. (69.)
Mestermérleg
Elekes József: – A vártnál gyengébben teljesítettünk, így nem érdemtelen a Siófok gyõzelme.
Botos Antal: – Úgy vélem, a mérkõzés összképe alapján megérdemelten nyertünk.

9csöves9
Szép volt fiúk!

gólszerzõket sehol nem látom,nincs vmi infó?

Jah...
Remélem mostmár beindulunk 😊

Soroksár - Siófok 1:2
Nagyon megy idegenben... 😊
9csöves9
hát igen azért a "könyöklésért" egy életre el kéne tiltani...

nem is játszott 😄D
lehet több meccsre tiltották már el mert visszaesõ 😊

9csöves9
na végre

sajnos nem tudtam kint lenni

a változatossák kedvéért nem állították ki Juzsint?

BFC Siófok - Felcsút SE 1-0
Gól: Kozmor

Most így elsõre Kozmor gyönyörû gólját emelném ki, valamint Forgács sztem nagyon jól játszott. Nagyon magabiztos volt a védelem közepén.

Amúgy végre kezd összeállni a csapat, csak elõl vannak még gondok...

kötelezõ házifeladat! <#eljen>

9csöves9
sima továbbjutás,hétvégén viszont kemény meccs lesz jó lenne már villantani valamit itthon is

Magyar kupa 3. fordulójában:
FEMAT Csesztreg (NB III) - BFC Siófok
A meccs szeptember 20.-án 15:30-kor kezdõdik.
A továbbjutás 1 meccsen dõl el.
McFrost
jaaa
õõõhá😄DD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

😄DDDDDDD
õaz

McFrost
Mert volt itt Pakson edzõ egy Botos Antal nevû csóka , az akkor nb3-ban jó esélyû és "gazdag" Atomerõmû SE-nél....jól is ment a gárdának , majd a sors döntõ hazai meccs elõtt egy bottal a pályát körülvevõ salakos futórészre felírta:
ASE---> NB2 (Botos)
aztán nem jött be😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sztem max tõle lehetne szerezni. De miért érdekel? 😊

McFrost
régebbi kéne , a kezdetektõl

9csöves9
"...Botos Antal a siófoki vezetõedzõi posztért a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetségnél betöltött utánpótlás és edzõképzõ instruktori állását adta fel. A szakember jól ismeri a fiatalokkal való munkát, így vélhetõen nem lesz gondja a meglehetõsen ifjú játékosokból álló siófoki csapatnál. Korábban több NB II-es és NB I B-s klubnál is volt már tréner, és hosszú éveket töltött Garami József mellett a Pécs és a Gyõr pályaedzõjeként is. Információnk szerint leendõ klubjánál az is elképzelhetõ, hogy a vezetõedzõi és pályaedzõi posztot is egyaránt õ látja majd el..."

bfcsiofok.atw.hu

McFrost
gratter az X-hez
Botosról egy önéletrajzot plíz!

Hauser sztem már visszament az mtk-hoz, mert én még 1x sem láttam itt siófokon, se a pályán, se a nézõtéren. Bár lehet, hogy sérült és addig pesten van...

Nem voltatok rosszak. Az elején kicsit bátortalanul játszott a Siófok, de a második félidõben többször is megszerezhették volna a fiúk a vezetést. Sajnos, Hegyesi még nincs 100%-os formában. Nekem Sipos játéka tetszett a legjobban. Hegedûst elég bizonytalannak tartom. Nem értem, miért nem játszott Hauser, ha nem sérült, nagyon hasznos tagja lehetne a csapatnak.
Ladóczki
9csöves9
én sem láttam a meccset,de a Pápa ellen bõven jó az x idegenben

csak mostmár itthon is alkossunk valamit

ki lõtte a gólunkat?

Sajnos én sem láttam. De nem értem, hogy miért csak idegenben tudunk játszani...

Pápa - Siófok 1:1
Sajna én nem láttam mert nincs sport2-õm... 😞
Valaki aki nézte írhatna vmit hogy milyenek voltunk stb...
9csöves9
Etyeknek idegenben hármat szórni nem gyenge 😄

ma reggel pakolásztam és nagy örömre megtaláltam az eredeti Schultz Levi által hordott Siófok mezemet😄 rajta van 12 aláírás az akkori csapatból<#bohoc>

kösz az infót 😊
legalább ez siekrült...

Magyar Kupa 2. forduló:
Etyek - BFC Siófok 0:3
Még egy körrel beljebb... 😄
bazze
jó tudni 😊

9csöves9
de 😄 én is meglepõdtem rajta... most kedden a csapatunk megint nincs meg egyenlõre

fogalmam sincs 😄D
de ugye nem most 29-én kezdõdik? 😊

9csöves9
elvileg 5 körül a Perczelnél

tényleg kivel kezdtek 29-én? mi Támadó Menyét

Kecskés lenne elvileg a szervezõ, sztem jól is játszott, csak a labdákat nem tudtuk megtartani amiket osztogatott...

Mentek ma ki valahova focizni?

9csöves9
naja meg egy rendes szervezõ sem ártana aki vmi ötletet dobna a játékba,mert ez a kapu elötti tili-toli meg belevezetem az ellenfélbe nem lesz jó

Jah azt láttam, hogy ki verekedett kivel csak azt nem hogy miért 😊
Amúgy én abban látom a hibát, hogy nincs egy normális csatárunk. (talán Hegyesi aki a 2. félidõben állt be)
A Bencében azt bírom, hogy néha vannak jó szólói, csak a végét bassza el mindig.
Ami pedig a legjobban idegesít, hogy az eddigi 2 hazai meccsünkön volt az ellenfeleinknek 7 helyzete és ebbõl kaptunk 6 gólt. Ez már röhej, hogy ha az ellenfél félpályáról rúg kapura az is gól lesz...

McFrost
<#fejvakaras><#guluszem1><#conf><#merges2><#zavart2><#szomoru1><#rinya><#sir>

9csöves9
Juszint pedig nagyon sajnáltam,látszott rajta,hogy tényleg nem csinált semmit,alig lehetett megvigasztalni

9csöves9
az ilyen meccsektõl megy el az ember kedve a meccsrejárástól.hihetetlen,hogy az NB 2 ilyen kritikán aluli bírók vannak,és itt nem csak a kiállításra és az elmaradt kiállításra gondolok hanem az egész mezõnybeli teljesítményükre is...ennek ellenére gyõzelmet nem érdemeltünk,igaz volt egy 20 perces olyan periódusunk amikor tényleg mindent megtettek a srácok,és a második félidõben át sem ment a félpályán a kaposvölgye,de nem bírtunk rendes támadásokat a végén kialakítani,mindenki próbálta egymaga megoldani.nem tudom bennem van e a hiba,de amikor bejön Bence mindig csalódok benne.az elsõ pár csele jó,de vagy nem fut a labda után vagy elszórakozza.na mindegy a gólunk gyönyörû volt

láttam a fórumon kérdezted miért volt a verekedés.egy srác járt végig a szektoron és mindenkit szurkolásra búzdított(nagyon helyesen) és volt több srác akinek nem akaródzott.az egyik közülük(egy szemüveges olyan 20-30 közötti srác,nem volt valami keménykötésû) megelégelte és csak azt vettük észre hogy a szemüveges srác elkezdte ütni,volt egy kis ütésváltás fent a leláton aztán mindaketten leestek a fûre,ott is cibálták egymást,aztán pár szurkoló végre odament és lefogták õket.a szemüveges srác szemüvege még a pályára is berepült 😄 utána már kibékültek oda is ült mellé a szurkoló srác aztán bezsélgettek egyet.

õ volt az egyébként a bal szélen aki benne volt a verekedésben

a hangulat pedig nem volt rossz,ismét olyan beszólások voltak beszartam a röhögéstõl😄 ugyebár a kaposvölgyében játszott 17-essel Horváth 'Tippmix' Gyula õ lett megtalálva rendesen😄 " Mi lesz az eredmény Gyula?"

mindegy lesz ez jobb is de ha legközelebb is ekkora 3 faszkalapot kapunk akkor nemtudom mi lesz

BFC Siófok - Kaposvölgye 1-2 <#boxer>

Ilyen egy idióta fsszpó bírót én még az életbe nem láttam. Az tény hogy az elsõ félidõben szarok voltunk és a kaposvölgye 2 lövésbõl 2 gólt lõtt (a másodiknál sztem oldalról lecsúszott egy beadás és behullot a kapuba), erre a félidõ vége elõtt kiállították Eugéne-t mert állítólag hátba könyökölt valami hitványt. Ezt még tetézte azzal, hogy a második félidõben utolsó emberként lerántották a kitörõ emberünket és képes volt felmutatni neki egy sárgát. Aztán 70. perc környékén kiállított egy kaposvölgyeit is ütés címén (lehet rájött hogy mit mûvelt eleinte).
Az azért számomra elég érdekes, hogy Eugénet minden második meccsen kiállítják pedig egyáltalán nem durva játékos. lehet kicsit hátrányos helyzetben van a bírók szemében...
Most így elsõ felindulásból ennyi. Lali ha kinnvoltál akkor kíváncsi vagyok a véleményedre...

McFrost
gólesõõõõõõõõõõõõõõt😊

9csöves9
megyek persze,lehet hogy az elsõ 10-15 percrõl lecsúszok de sietek,nehogymár lemaradjak a gólzáporról😄

Az biztos. Remélem ma is leszünk legalább annyian. Te jössz?

9csöves9
csak nem😄

de hát megkapta a vezetõség amit akart,közönségcsalogató meccs volt

jah, reméljük nem kapunk 4-et 😄D

9csöves9
nah este végre megint meccs,Kaposvölgyének esélye sincs<#bohoc>