1051
BFC Siófok
-
grat a házigazdasághoz -
Zséé #610
-
#609 irány a Balaton , ülünk a kocsiba és mindenki harsogja:
Atomic Strike:Asasdadasd -
#608 persze segítek:) de ha azt a jó kis hátteret berakd már csak szövegdobozba kell egy jó kis kép és már ksz is:) -
Zséé #607 Kösz!
Majd ha esetleg megkapom akkor megköszönném a segítséged a díszítgetésbe, mert én még nem nagyon tudom hogy megy. -
#606 szerintem alkalmas lennél rá:)
[probál segíteni a házigazdaság elérésében...] -
#605 :DDD
jólesz így -
Zséé #604 Jóó de Te "befolyásosabb vagy bizonyos körökbe" :DDD
Na mind1 megpályázom azt ha nem kapom meg akkor majd jössz Te. Temeg úgyis megkapod :D -
Zséé #603 Köszi! -
#602 szerintem próbáld meg
lennék én is szívesen,de Te nyitottad úgyhogy pályázzad megfele -
#601 Gratuláok a feljutáshoz!:) -
Zséé #600 Lehet megpályázom :D
Vagy Te nem akarsz lenni? -
#599 megkéne nézni hogy mutat
amúgy szerintem simán kapnál már házigazdajogot -
Zséé #598 Háttér?
-
#597 ejj bazmeg tényleg akkor lesz
lehet sérültet jelentek:DDD -
Zséé #596 akkor nem megyek mert nézem a szombati meccset tv-be :P -
#595 jaja,meg valami háttér is kéne
a meccsünk holnap lesz 19.30 kor a Maláta ellen -
Zséé #594 Interjú Nemes Ferencel: (nb1.hu)
Három esztendő elteltével ismét kivívta az élvonalbeli szereplés jogát a Siófok gárdája. Az MTE elleni, sorsdöntő mérkőzés előtt felröppentek a pletykák, hogy Nemes Ferenc, a klub többségi tulajdonosa a nyáron Fehérvárra távozik.
Nemes mindezt cáfolta, és honlapunknak is kijelentette, ha rajta múlik, indul az NB I-ben a Siófok.
- Ön cáfolta a távozásról szóló pletykákat, ez azt jelenti, hogy vállalja az élvonalbeli indulást a klub?
- Igen, ez a cél. Jövő héten ülünk le egyeztetni a városvezetéssel, rajtuk nagyon sok minden múlik.
- Erősítésekről, a játékoskeret változásairól tehát még korai beszélni?
- Szándékaink szerint továbbra is fiatal csapat működne Siófokon, és az MTK-val való együttműködést is szeretnénk fenntartani, onnan játékosokat igazolni. Együtt tartanánk a jelenlegi együttes gerincét, ez a labdarúgók kérése is. Ők egyébként most két hét szabadságot kapnak, ránk viszont komoly munka vár...
- Mennyiben nehezíti meg a klub dolgát, hogy kevesebb idő van felkészülni az élvonalra, mint a többi, nem újoncként induló gárdának?
- Nyilván hátrány valamelyest, de eddig a bajnoksággal foglalkoztunk, hiszen akárcsak Keleten, itt is végsőkig kiélezett volt, most pedig, amint már mondtam, kezdődik a kemény munka. Felmérjük, mik a lehetőségeink, hogyan tudnánk erősíteni. A legnagyobb erősítés az lenne, ha a jelenlegi csapatot együtt tudnánk tartani, és egy-két embert sikerülne posztra igazolni.
- Minek köszönhető, hogy tavasszal szenzációs teljesítményt tudott produkálni az ősz végén kissé botladozó csapat?
- Egyrészt el kell ismerni, nagyban hozzájárult a sikerhez, hogy a Haladás vezetősége nagy hibát követett el. A szombathelyiek pontlevonása után mi voltunk az elsők, de akkor az utolsó három őszi fordulóban csak egy pontot szeretünk. A télen komoly változásra volt szükség, és úgy érzem, az edzőtáborok nagyon jó hatással voltak a csapatra. A tavasz folyamán mi gyűjtöttük a legtöbb pontot, így nem érdemtelenül nyertük meg a bajnokságot.
- Mikor kezdtek el hinni benne, hogy megnyerhetik?
- A Haladás elleni mérkőzés volt a fordulópont, akkor megmutatta a csapat, hogy van tartása, és hogy idegenben, több ezer néző előtt is képes magabiztosan nyerni egy erős csapat ellen. De én igazából csak a múlt héten kezdtem el hinni benne, hogy megnyerhetjük, az Integrál DAC elleni sikert követően.
- bz - -
Zséé #593 jah :D
Amúgy nem én fotóztam hanem haverom.
Asszem majd kéne egy új banner, csak kéne hozzá megfelelő ünneplős csapatkép...
Amúgy az utolsó meccsetek salakon ma lesz vagy holnap? -
#592 zsír,kattingattál rendesen:D
remélem a South Coast-os cuccok is felkerülnek nemsokára -
Zséé #591 Hooppá ellinkeltem a Videó 2.-t :D
Szóval:
Videó 2. -
Zséé #590 Videó 1.
Videó 2. -
Zséé #589 A tegnapi meccs képei -
blueyellow #588 Kösz mindenki. Remélem jövőre jó kis NB1-es meccseket látunk itt a Balaton partján. :) -
fradista91 #587 Gratulálok. -
Csesza #586 Gratula -
#585 BAJNOK CSAPAT!
csodálatos nap volt,köszönöm a srácoknak
a szurkolás is nagyon jó volt,fehérvári drukkerek is jöttek,minden fasza volt
RESZKESS NB1!! -
kék #584 Gratulálok! :-) -
Zséé #583 aazzzzzzááámmmm!!!!! ollééééé!! -
#582 BAJNOK CSAPAT ÁLÉÉÉÉÉÉ , ÁLÉÁLÉÁLÉ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#581 már ott nagyon szeretnék lenni:D
Támadás-Háború! -
#580 :DDDd
nagyon szeretsz ittlenni úgylátom:D -
#579 jövőre atom vihar várható:P -
#578 most mondta valaki,hogy hangosbemondós kocsi is jár a városban :o
2000-3000-nek én már örülnék... -
Zséé #577 Hát elvileg szórólapozzák sokfelé, meg neten is mindenhol hirdetik. Remélem sokan összegyűlünk :P -
#576 az út felfele vezet:P -
#575 csak én gondolom úgy hogy sokkal jobban kéne reklámozni ezt a meccset? eddig csak 1 szórólapot láttam a Bumerángban -
Zséé #574 :DDDDDDDDDDDDD -
#573 zsírsámánosság:Asasdasd -
#572 :DD
annyire hiszek a feljutásban,hogy: IGEN ISTVÁN!