1051
BFC Siófok
  • 9csöves9

grat a házigazdasághoz
  • Zséé

• McFrost
    irány a Balaton , ülünk a kocsiba és mindenki harsogja:
    Atomic Strike:Asasdadasd
  • fsgh
    persze segítek:) de ha azt a jó kis hátteret berakd már csak szövegdobozba kell egy jó kis kép és már ksz is:)
  • Zséé
    Kösz!
    Majd ha esetleg megkapom akkor megköszönném a segítséged a díszítgetésbe, mert én még nem nagyon tudom hogy megy.
  • fsgh
    szerintem alkalmas lennél rá:)

[probál segíteni a házigazdaság elérésében...]
  • 9csöves9
    :DDD

jólesz így
  • Zséé
    Jóó de Te "befolyásosabb vagy bizonyos körökbe" :DDD
    Na mind1 megpályázom azt ha nem kapom meg akkor majd jössz Te. Temeg úgyis megkapod :D
  • Zséé
    Köszi!
  • 9csöves9
    szerintem próbáld meg

lennék én is szívesen,de Te nyitottad úgyhogy pályázzad megfele
  • fsgh
    Gratuláok a feljutáshoz!:)
  • Zséé
    Lehet megpályázom :D
    Vagy Te nem akarsz lenni?
  • 9csöves9
    megkéne nézni hogy mutat

amúgy szerintem simán kapnál már házigazdajogot
  • Zséé
    Háttér?

• 9csöves9
    ejj bazmeg tényleg akkor lesz

lehet sérültet jelentek:DDD
  • Zséé
    akkor nem megyek mert nézem a szombati meccset tv-be :P
  • 9csöves9
    jaja,meg valami háttér is kéne

a meccsünk holnap lesz 19.30 kor a Maláta ellen
  • Zséé
    Interjú Nemes Ferencel: (nb1.hu)

Három esztendő elteltével ismét kivívta az élvonalbeli szereplés jogát a Siófok gárdája. Az MTE elleni, sorsdöntő mérkőzés előtt felröppentek a pletykák, hogy Nemes Ferenc, a klub többségi tulajdonosa a nyáron Fehérvárra távozik.
    Nemes mindezt cáfolta, és honlapunknak is kijelentette, ha rajta múlik, indul az NB I-ben a Siófok.

- Ön cáfolta a távozásról szóló pletykákat, ez azt jelenti, hogy vállalja az élvonalbeli indulást a klub?
    - Igen, ez a cél. Jövő héten ülünk le egyeztetni a városvezetéssel, rajtuk nagyon sok minden múlik.
    - Erősítésekről, a játékoskeret változásairól tehát még korai beszélni?
    - Szándékaink szerint továbbra is fiatal csapat működne Siófokon, és az MTK-val való együttműködést is szeretnénk fenntartani, onnan játékosokat igazolni. Együtt tartanánk a jelenlegi együttes gerincét, ez a labdarúgók kérése is. Ők egyébként most két hét szabadságot kapnak, ránk viszont komoly munka vár...
    - Mennyiben nehezíti meg a klub dolgát, hogy kevesebb idő van felkészülni az élvonalra, mint a többi, nem újoncként induló gárdának?
    - Nyilván hátrány valamelyest, de eddig a bajnoksággal foglalkoztunk, hiszen akárcsak Keleten, itt is végsőkig kiélezett volt, most pedig, amint már mondtam, kezdődik a kemény munka. Felmérjük, mik a lehetőségeink, hogyan tudnánk erősíteni. A legnagyobb erősítés az lenne, ha a jelenlegi csapatot együtt tudnánk tartani, és egy-két embert sikerülne posztra igazolni.
    - Minek köszönhető, hogy tavasszal szenzációs teljesítményt tudott produkálni az ősz végén kissé botladozó csapat?
    - Egyrészt el kell ismerni, nagyban hozzájárult a sikerhez, hogy a Haladás vezetősége nagy hibát követett el. A szombathelyiek pontlevonása után mi voltunk az elsők, de akkor az utolsó három őszi fordulóban csak egy pontot szeretünk. A télen komoly változásra volt szükség, és úgy érzem, az edzőtáborok nagyon jó hatással voltak a csapatra. A tavasz folyamán mi gyűjtöttük a legtöbb pontot, így nem érdemtelenül nyertük meg a bajnokságot.
    - Mikor kezdtek el hinni benne, hogy megnyerhetik?
    - A Haladás elleni mérkőzés volt a fordulópont, akkor megmutatta a csapat, hogy van tartása, és hogy idegenben, több ezer néző előtt is képes magabiztosan nyerni egy erős csapat ellen. De én igazából csak a múlt héten kezdtem el hinni benne, hogy megnyerhetjük, az Integrál DAC elleni sikert követően.
    - bz -
  • Zséé
    jah :D
    Amúgy nem én fotóztam hanem haverom.
    Asszem majd kéne egy új banner, csak kéne hozzá megfelelő ünneplős csapatkép...

Amúgy az utolsó meccsetek salakon ma lesz vagy holnap?
  • 9csöves9
    zsír,kattingattál rendesen:D

remélem a South Coast-os cuccok is felkerülnek nemsokára
  • Zséé
    Hooppá ellinkeltem a Videó 2.-t :D
    Szóval:
    Videó 2.
  • Zséé
    Videó 1.
    Videó 2.
  • Zséé
    A tegnapi meccs képei
  • blueyellow
    Kösz mindenki. Remélem jövőre jó kis NB1-es meccseket látunk itt a Balaton partján. :)
  • fradista91
    Gratulálok.
  • Csesza
    Gratula
  • 9csöves9
    BAJNOK CSAPAT!

csodálatos nap volt,köszönöm a srácoknak

a szurkolás is nagyon jó volt,fehérvári drukkerek is jöttek,minden fasza volt

RESZKESS NB1!!
  • kék
    Gratulálok! :-)
  • Zséé
    aazzzzzzááámmmm!!!!! ollééééé!!
  • McFrost
    BAJNOK CSAPAT ÁLÉÉÉÉÉÉ , ÁLÉÁLÉÁLÉ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • McFrost
    már ott nagyon szeretnék lenni:D
    Támadás-Háború!
  • 9csöves9
    :DDDd

nagyon szeretsz ittlenni úgylátom:D
  • McFrost
    jövőre atom vihar várható:P
  • 9csöves9
    most mondta valaki,hogy hangosbemondós kocsi is jár a városban :o

2000-3000-nek én már örülnék...
  • Zséé
    Hát elvileg szórólapozzák sokfelé, meg neten is mindenhol hirdetik. Remélem sokan összegyűlünk :P
  • McFrost
    az út felfele vezet:P
  • 9csöves9
    csak én gondolom úgy hogy sokkal jobban kéne reklámozni ezt a meccset? eddig csak 1 szórólapot láttam a Bumerángban
  • Zséé
    :DDDDDDDDDDDDD
  • McFrost
    zsírsámánosság:Asasdasd
  • 9csöves9
    :DD

annyire hiszek a feljutásban,hogy: IGEN ISTVÁN!