Rocker Zsolt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Régen a Sláger Rádió honlapján voltak, talán még most is találsz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hellosztok! tudja valaki honnan lehet letölteni jó minõségû rokker zsolttikat?
elõre is thx
RatBaG
én csak azokról tudok <#vigyor3>

Per Aspera Ad Inferi.

Taranov
Az is van. Vagyis csak az elsõ két albuma, elképzelhetõ, hogy azóta már jelent meg új.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RatBaG
én meg rokker zsoltti összest keresek <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Taranov
Elküldöm neked.
Ez a Görög dal egyébként.

Már régóta keresem de nem találom de nagyon kellene, lécci segítsen vlaki, hogy honnan tudnám letölteni!!!
Rokker Zsoltti- Görögország
(óóóóóóó görögorszááááááááááááág)
elõre is köszi
Web mester
De külöben már abba hagyta a humor CD-k kiadását!
Azért atta azokat ki hogy legyen pénze és most meg ilyn komoly zenés CD-ket ad ki!Õ nem akkart humoros CD-ket kiadni de kellet a lové és azokat jobban viszik!

JackDaniels
A szaron nem szoktunk nevetni.😊 Ne általánosíts! Ami neked nem tetszik az nem szar, másnak lehet bejön. Ezzel a szarozással magadról állítasz ki egy bizonyos fajta bizonyítványt.😄DD

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Azért mert nem teccett, nem a Zsóti humorával van gond.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

ok goth thx

nézzétek meg a slagerradio.hu-t én régen egy csomó kiadatlan Zsoltti-t innen szedtem le, nem tudom, hogy még vannak-e fent. 2-ik vagy 3-ik CD-nél jár? DC-n fellelhetõek egyébként és a mellesleg.fm kabaré rádiója is szokta játszani

http://www.lohere.net - a MagyarChan

szerintem annak nincs humorérzéke, aki nevet minden szaron...

😄DDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

Taranov
Ez elképzelhetõ. Én az elsõ albumot a headbanger.hu-ról rendeltem meg, a másodikat pedig boltban vettem. Próbáljátok megkeresni, szerintem megéri 😊

Feltéve, ha még nem kapkodták el az összeset a kedves fanok :-D

Taranov
Hogy egy régi klasszikussal éljek, a polcról a boltban.

Taranov
Ez igaz, de senki nem tudja leírni Zsoltti nevét :-)

Rokker Zsoltti

honnan lehet leszedni?
nekem élõbe is tetszett és nem így írják anevét és keresõ és voltam záráselött htx!44

http://www.lohere.net - a MagyarChan

DEXTER92
Keresõ FAQ <#zavart2> <#idiota>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Csak nem? 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Web mester
Hát evvel a keresövel nincs nagy szerencsém!<#falbav>

B0B0
<#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Láma!
szerintem ez jelzésértékü.
talán nincs humorérzéketek?

az hogy sztem a két topity egy és ua

REAL MADRID

Magnumrolcsi
óhhh Görögorszááág

Taranov
Mi ebben a LOL?

REAL MADRID

én láttam élõbe, nem vicces -.-
rajtunk kívül minden ember röhögött minden szaron asz tiszta szánalom.
gagyi.

neszójjjábee! <#idiota>

DEXTER92
Van 4-5 ilyen dumája mp3-ba, feltöltöm és belinkelem

McGrady
lol, eccer hallottam egy lemezt, beteg, de jóak 😄DD

Kuss!-magyarázta.

gorog dal roolz

BUDA > miskolc.

gnar killer
azért nem rock isten, inkább csak humoros (;
és tényleg zsoltti

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Geeryy
vajon hany ertelmes topic szuletik meg ma ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

csõ a nevem zsolt de nem rocker zsolt
Taranov
Ez igaz, nyilván csak így jött ki a rím.

Web mester
Ja!
A CD-n azt mondják!
Nem tudtam...:-(

Taranov
Igazad van, hogy õ az isten, de a nevét így írják helyesen: Rokker Zsoltti.

Hy, ok, hy.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Web mester
Hy!
Itt lehet beszélni a "Rock istenrõl"!