8 GB-os telefon a Samsungtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lame: "Legalabb 2 evvel elorebb jarnak pl a Nokianal." -> figyi a nokia már az optikai zoom-mal ellátott n series-en dolgozik.. ami n95 néven kerül be a köztudatba amúgy meg n91-nek 4 gigás van, Sony-nak meg majd megjelenik ugyan ilyen csak nem hdd lesz benne hanem memóriakártya és az is jó pár gigával kápráztatja az embert... igaz az optikai zoom-ba meg a samsung mutatkozik elöbbre mert neki már 10 megapixeles 3x optikai és 5x digitális zoom funkciókkal is ellátta a kamerát.<#banplz>#banplz><#nezze>#nezze> na de mind1 személyes vélemény😛 N91 akkor is zsír telefon!😊<#eljen>#eljen>
Legális MP3 is létezik a világon lásd iTunes és egyéb marhaságok. Arról nem is beszélve, hogy a 2 megapixeles kamera képeivel, videóival is igen sok tárhelyet meg lehet igen hamar tölteni. Itt nem a k**va szerzõi jogokról van szó, hanem hogy milyen jogon vesz tõlem el egy funkciót a készülékbõl a szolgáltató? Mert ugye, fogyasztói jogok is vannak a világon, és szerintem az emberi populáció 95%-a tartozik a fogyasztók, és csal a maradék 5% a szolgáltatók táborába...
Tesco moiltelefont neked!
"Azért rukkolnak elõ ilyen készülékkel, hogy megmutassák, õk a piac innovátorai, és hogy mindig egy kicsit elõrébb tartanak másoknál"
Ez igaz is. Legalabb 2 evvel elorebb jarnak pl a Nokianal.
Csak kar, hogy nallunk nem igazan lehet kapni ezeket.
Ez igaz is. Legalabb 2 evvel elorebb jarnak pl a Nokianal.
Csak kar, hogy nallunk nem igazan lehet kapni ezeket.
'93-ban a Commodore 64 után az elsõ PC-nkben 2Mbyte RAM (memória ára közel az akkori minimálbér) volt. Akkor úgy gondoltuk, hogy ez még világ a világ elég lesz, olyan sok.<#idiota>#idiota>
Azért kiváncsi lennék mekkora "nagyot" szólhat majd az erõsítõvel rendelkezõ hangszóró...😊
Biztos csodás lesz....baromság.
A 8 gigáról meg annyi hogy a telómhoz vettem 1 gigás memót de nagyon tele nempakoltam....
Biztos csodás lesz....baromság.
A 8 gigáról meg annyi hogy a telómhoz vettem 1 gigás memót de nagyon tele nempakoltam....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nekem megadatott a lehetõség, és még mindig itt van nálam hogy teszteljem ennek az elõdjét. i300 "csak" 3 gigás winyó van benne... És a hátulján ott van a prototype matrica... Mindegy, a legpoénabb még mindig az amikor felberreg a merevlemez benne, és ilyen kattogó hangokat ad ki
(rettentesen sokat lehet még mesélni rólna...)
(rettentesen sokat lehet még mesélni rólna...)
Vagy elég lenne egy SD vagy MMC (nemtudom melyik a jobb) bõvítõkártya hely is...
És én is szeretnék csatlakozni hozzátok mert nekem is a telefon szint kizárólag telefonálásra való. A véleményem egyébként az a dologról, hogy nem csak a high-end es cuccokba kene tenni hatalmas 8 gigás vinyót hanem mondjuk 1-2 giga mehetne a középkategóriába, szerintem ez sokkal népszerûbb lenne, és talán hasznosabb is feltéve ha ki tudja az átlagos júzer használni a telefon ezen kapaciását is.
<#taps>#taps> ugyhogy ez is jó hogy van!! 😄 Jah meg az ára is érdekes lesz<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
Én is szeretek zenét hallgatni, meg képeket, videókat nézni rajta, DE 8 GB? Minek annyi?<#nemtudom>#nemtudom>-->egy norm mp3 is 4-6 Mb.Egy rendes film is 700-1400 Mb-ig vannak.Kinek kell ennyi hely!Nekem pl bõven elég lenne max 1 Giga
ez elég kevés
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szerzõi jogok... Akkor ezen is várható az ArtisJust matrica, mint a memóriakártyákon???
Télleg olyan adathordozón amin ArtisJust matrica van minden másolat legális??? Mivel ugye az árában benne van a jogdíj. Tehát azt nem lehet mondani, hogy jogdíj nélkül van rajta a tartalom...
De én asziszem hogy ez is csak egy ocsmány és undorító adónem. Pont olyan ocsmány és undorító mint az Artisjust...
Télleg olyan adathordozón amin ArtisJust matrica van minden másolat legális??? Mivel ugye az árában benne van a jogdíj. Tehát azt nem lehet mondani, hogy jogdíj nélkül van rajta a tartalom...
De én asziszem hogy ez is csak egy ocsmány és undorító adónem. Pont olyan ocsmány és undorító mint az Artisjust...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Igen.
mitcsinálni?? 😊
Vajon én vagyok itt az utolsó ember akit teljesen hidegen hagy a 8 gigás memória és a telefont kizárólag telefonálásra használja???
Újabb "cigány telefon" van születõben...
"Ez tipikusan olyan lenne, mint a vodás cuccokon az mp3 csengõdallamnak való beállítás tiltása egykor." ----> szerzõi jogok is vannak a világon. Bár az meg már más kérdés hogy ez nállunk kicsit szarul van szabályozva...
"Ez tipikusan olyan lenne, mint a vodás cuccokon az mp3 csengõdallamnak való beállítás tiltása egykor." ----> szerzõi jogok is vannak a világon. Bár az meg már más kérdés hogy ez nállunk kicsit szarul van szabályozva...
Király 8 GB memó 2 megapixeles kamera. istenüber.
Csakhát nem 50 ezer forint lesz ezse 😞
Csakhát nem 50 ezer forint lesz ezse 😞
Next PC upgrade: 2022
"Az új telefonban zenelejátszón kívül egy erõsítõ..." és a teló akksija mit szól hozzá?
Lasacskán eljutunk oda, hogy: jé, ezzel még telefonálni is lehet?
Lasacskán eljutunk oda, hogy: jé, ezzel még telefonálni is lehet?
például azt, hogy szart se érsz a hatalmas memóriával, ha olyan drága az adatforgalom díja, hogy csak kábelen tudsz róla adatokat mozgatni. Arra a célra meg egy mobil merevlemez sokkal olcsóbb.
De te rájöttél már hogy miért?
Tényleg nem értem miért éri meg nekik a fáradozás, hogy szarul is nézzen ki meg még kevesebbet is tudjon.
Tényleg nem értem miért éri meg nekik a fáradozás, hogy szarul is nézzen ki meg még kevesebbet is tudjon.
Ezt beszéld meg a drágalátos vodafone-al akik kb felére szokták butítani a telókat a szar agyonkorlátozott sw-eikkel😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Uhhh, bazz... 8 gigás teló? Ez teccik <#taps>#taps>
Mi az hogy "Fontos kérdés, hogy a mobilszolgáltatók mennyire támogatják majd a hatalmas memóriát."?
Csak nem azt értik alatta, hogy a mobilszolgáltatók a szoftvereikben akár letilthatják a háttértárat (vagy annak egy részét)?
Kurvára nincs közük hozzá, és egyébként sem lehetnek ilyen köcsögök...
Ez tipikusan olyan lenne, mint a vodás cuccokon az mp3 csengõdallamnak való beállítás tiltása egykor.
Ha tényleg errõl van szó, akkor a GSM szolgáltatók egyre hülyébbek.
Valaki világosítson fel <#violent>#violent>
Mi az hogy "Fontos kérdés, hogy a mobilszolgáltatók mennyire támogatják majd a hatalmas memóriát."?
Csak nem azt értik alatta, hogy a mobilszolgáltatók a szoftvereikben akár letilthatják a háttértárat (vagy annak egy részét)?
Kurvára nincs közük hozzá, és egyébként sem lehetnek ilyen köcsögök...
Ez tipikusan olyan lenne, mint a vodás cuccokon az mp3 csengõdallamnak való beállítás tiltása egykor.
Ha tényleg errõl van szó, akkor a GSM szolgáltatók egyre hülyébbek.
Valaki világosítson fel <#violent>#violent>
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)