Fatal Frame 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én imadom a sz*ratos gémeket; amikor azon kell agyalnod, h. merj-e még picit jatszani a gémmel; és mindenféle elbizonytalanodason felülkerekedik a kivancsisag; és remegö kezekkel, de tovabbmegy az ember... :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Jah,de én megpróbálok nem élni ezzel.Ha megszorulok majd jelzem...😄DD
Na,de akkor nem is keresek tovább!
Na,de akkor nem is keresek tovább!
.:SOLIDUS:.
Akkor jó,találtál valami érdekeset hozzá?Most kezdtem el keresni de még nem találtam semmit...
ja azért elég húzós😄
nekem nem jönnek be ezek a játékok, csak a 2-vel játszottam, kb 1 óráig bírtam, néha úgy megijedtem, hogy a joy esett ki a kezembõl, nagyon szaratós szerintem, bár lehet, hogy csak nekem 😄
letezik egy-ketto de ezek csak akkor megnyithatoak ha legalabb egyszer vegig viszed
hat a Tecmo nem konnyitette meg a gamerek dolgat😊
egyebkent ennyire nehez lenne?
hat a Tecmo nem konnyitette meg a gamerek dolgat😊
egyebkent ennyire nehez lenne?
nekem pont a maszos; "zsiroshaju", hajatol nem látó szellemcsajok tetszenek "para-ügyileg"... :-D Meg a silent hill beteg szörnyei...( a nöi szörnyek pl., amik akar szexiek is lehetnenek, ha nem lenneke alapbol undoritoak... :-D)
Hát igen,eléggé elvont játék,de nekem nagyon tetszik(fõleg az elsõ rész).Azért parás igazán mert itt nincs a kezedben fegyver ami már alapból megnyugtató érzést adna,hanem csak egy fényképezõgéped van(ami kevésbé nyujt biztonság érzetet,ráadásul a kamerával forgolódni a félhomályban elég rémisztõ).Ebben a játékban lehet parázni...
nagyon szeretik a japók ezeket a hosszú feketehajú, kúszómászó hörgõ szellemeket 😄
egyik jelenet egy az egyben a Grudge-ból van 😄
egyik jelenet egy az egyben a Grudge-ból van 😄
PSN ID.: Beegabor
nekem mégis sikerült
azoknála lámpáknál amelyek egy kicsit kékesen világitanak nagyon nehéz NEM észre venni😊
a második részeben hogy kell menteni?
milyen a gém? screen-eket nezegettem anno, maga a jate temaja ill. megvalositasa elegge tetszik; horrorban (is) japcsik az istenek... :-D
Én nem játszottam a játék korábbi részeivel, ezzel a 3.-al pár napja játszok, de nagyon tetszik, eléggé beszaratós éjszaka.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem jobb. Az elso volt a legjobb. A kovetkezo ketto mar borlehuzos. Semmi ujjat nem tud mutatni. Es aki kibirta az elso resz idegtepo jeleneteit az mar tudgya mire szamitson es nem ijed meg egykonnyen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"