26
Fatal Frame 3-The Tormented
-
#26 én imadom a sz*ratos gémeket; amikor azon kell agyalnod, h. merj-e még picit jatszani a gémmel; és mindenféle elbizonytalanodason felülkerekedik a kivancsisag; és remegö kezekkel, de tovabbmegy az ember... :-D -
#25 Jah,de én megpróbálok nem élni ezzel.Ha megszorulok majd jelzem...:DDD
Na,de akkor nem is keresek tovább! -
#24 Tovább jutásra gondolsz te is? Mert én igen.
-
#23 Akkor jó,találtál valami érdekeset hozzá?Most kezdtem el keresni de még nem találtam semmit... -
#22 Mind1 megoldódott közbe.
-
#21 De ehhez a játékhoz minek cheat?Feltétlenül muszály?Ha találok valamit,linkelem... -
#20 Léccí olvasd el az aláírásomat.:((
-
snoop dog #19 ja azért elég húzós:D -
#18 nekem nem jönnek be ezek a játékok, csak a 2-vel játszottam, kb 1 óráig bírtam, néha úgy megijedtem, hogy a joy esett ki a kezemből, nagyon szaratós szerintem, bár lehet, hogy csak nekem :D -
Number One #16 letezik egy-ketto de ezek csak akkor megnyithatoak ha legalabb egyszer vegig viszed
hat a Tecmo nem konnyitette meg a gamerek dolgat:)
egyebkent ennyire nehez lenne? -
#15 google.com :-) -
#14 Léccí! Létezik cheat ehhez?
-
#13 nekem pont a maszos; "zsiroshaju", hajatol nem látó szellemcsajok tetszenek "para-ügyileg"... :-D Meg a silent hill beteg szörnyei...( a nöi szörnyek pl., amik akar szexiek is lehetnenek, ha nem lenneke alapbol undoritoak... :-D) -
#12 Hát igen,eléggé elvont játék,de nekem nagyon tetszik(főleg az első rész).Azért parás igazán mert itt nincs a kezedben fegyver ami már alapból megnyugtató érzést adna,hanem csak egy fényképezőgéped van(ami kevésbé nyujt biztonság érzetet,ráadásul a kamerával forgolódni a félhomályban elég rémisztő).Ebben a játékban lehet parázni... -
#11 nagyon szeretik a japók ezeket a hosszú feketehajú, kúszómászó hörgő szellemeket :D
egyik jelenet egy az egyben a Grudge-ból van :D -
#10 hát ebböl sok nem derül ki de jo elvont gém lehet... -
#9 Egy kis videó aki esetleg még nem hallott róla... -
snoop dog #8 nekem mégis sikerült
-
Number One #7 azoknála lámpáknál amelyek egy kicsit kékesen világitanak nagyon nehéz NEM észre venni:) -
snoop dog #6 a második részeben hogy kell menteni? -
#5 milyen a gém? screen-eket nezegettem anno, maga a jate temaja ill. megvalositasa elegge tetszik; horrorban (is) japcsik az istenek... :-D -
SlickAdam #4 Én nem játszottam a játék korábbi részeivel, ezzel a 3.-al pár napja játszok, de nagyon tetszik, eléggé beszaratós éjszaka. -
#3 Nem jobb. Az elso volt a legjobb. A kovetkezo ketto mar borlehuzos. Semmi ujjat nem tud mutatni. Es aki kibirta az elso resz idegtepo jeleneteit az mar tudgya mire szamitson es nem ijed meg egykonnyen. -
#2 hurr ;) -
#1 Gondoltam nyitok egy témát,ez az első.Remélem ezért nem hurrog le senki.Megszereztem a játékot és igazából hozza azt az érzést amit elvártam tőle az első 2 rész alapján.Talán még jobb is lesz...