Red Alert 3 /mod/
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sietek is mindjárt kinyitom a topicot😊
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Mer aztán nehogy ez a nicked is a directorius sorsára jusson.
Annak majd én csinálok topicot😊
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
le se töltöm...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én egyszerû felülnézetbõl játszottam azt is mindig, max ökörködni forgattam be a nézetet 😊
de red alert1,2 jo kis mozgalmas storyja volt, izgamlams sp pályákkal...
multiba lehet hogy valoban élvezetesebb a generals...
de nekem vhogy akkoris jobban a szivemhez nöttek a 2d stratégiák
ebböl a 3d-s mizériábol egyedül amire nagyon rákattantam az a dow volt...
De én ezeket a c&c-kt mindig is kizárólag skirmishben/multiban nyomtam 😊 singleben asszem egyiket se próbáltam ki, vagy talán a generalst pár pálya erejéig...
generalsban meg a single player rész egy akkora kapa sz*r már bocs...
de amugyis hülyeség ezt a két gémet összehasonlitani szal...
nemtudom mi van a demoban azért kéne megnézni vkinek (illetv meg fogom én is csak elöbb vissza kell szerezzem a generalst 😊)
A demo az mit takar? Mi van/nincs benne?
amugymeg nemtudom miért mozognának furcsán a ra2 ben a modellek
a mostani überhightech rtsekben is ugyanolyan bután mozognak
és persze hogy mia szemmel nem szép de a feelingje akkoris megvan...
és graf sem volt annyira csúnya, nekem 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez az RA3 mod akkor most végleges, és kijött már? Minden egység, meg grafika teljes már benne?
söt ha lehetne válogatni én még mindig a 2d-s rts-eket válaszanám...
csakhát ugye már mindent 3d be kell csnálni mert csak ugy eladhato...
akkor már inkább feltesztem az RA2-t nem csúnya az 2D-ben, sõt...
amint visszaszerzem a generals lemezeimet menézem hogy milyen is ez valojában....
amugy ha jolemléxem generals se nézett ki sokkal jobban...
nembaj valszeg red alert 1 és 2 hangulatát nem fogja már überelni sem ez sem más...
amúgy én is Red Alert fan vagyok, szóval érdekelne engem is ez a mód, bár, mint írtam lentebb ha jól látom a modellek minõsége hagy némi kivetni magót maga után, de az 5let dícséretes.
amúgy ez szerintem belefér volna a C'n'C topicba is...
The first beta release features 2 sides, the Soviets and Yuri, and a 3-missions Demo Campaign.
The final release will feature 8 sides the Allies (German, France and G😎, the Soviets (Soviet, Livia, Cuba and Yugoslavia ) and Yuri, and a 10\10\5 singleplayer campaign.
Game version required to play this mod: Zero Hour 1.02 and higher
Red alert 3: The Third War Demo v.1.0
Letöltés
Képek