Torrent fejlesztővel szövetkezik a Peerfactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom az IP-k, hostok a tulajdonosok hozzajarulasaval kerultek fel az oldalra |elvileg szeme'lyes adatokrol van szo'!| <#ejnye1>#ejnye1>
"Pénzért? Szopok nyalok gombot varrok..."
Hofi Géza.
Hofi Géza.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Na jó, azt hiszem, a scheduling-on azt értik. Akkor kipróbáljuk. (Meg látom DHT is van.)
Van ebben a cuccban automatikus seedelés? (Tehát hogy csak akkor seedel, ha van leecher is.) Hogy viselkedik, ha többszáz várakozó torrent van a listában? (Amit automatikusan seedel, egyszerre csak párat.)
asszem itt az ideje, hogy frissítés elõtt mindig eltegyem az aktuális verziót...
ki tudja, mit tesz bele a nagy testvér.
kár lenne érte, 133kban tud nagyjából mindent, legalábbis mindent ami nekem kell.
szegény tesóm meg annakidején megcsinálta a magyaritását (mondjuk már mások viszik 8).
ki tudja, mit tesz bele a nagy testvér.
kár lenne érte, 133kban tud nagyjából mindent, legalábbis mindent ami nekem kell.
szegény tesóm meg annakidején megcsinálta a magyaritását (mondjuk már mások viszik 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
jó torrent progi az utorrent.
most sztem lényegtelen hogy milyen cégnél dolgozik (nyílván eddig sem ebbõl élt meg)
hameg para van, hogy esetleg beépít vmit (a nem nyílt forráskód miatt), a régebbi verziókat kell használni, most is mindent tud amit a nagyok...
most sztem lényegtelen hogy milyen cégnél dolgozik (nyílván eddig sem ebbõl élt meg)
hameg para van, hogy esetleg beépít vmit (a nem nyílt forráskód miatt), a régebbi verziókat kell használni, most is mindent tud amit a nagyok...
shit happens
fasza...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sajnos a pénz az angy úr <#boxer>#boxer>
voszont az utorrent remek progi
voszont az utorrent remek progi