12
képek,fényképek,......
-
mikeazken #12 Mi lehet az oka hogy a jób hátso keréknél erös katanásokat halok mikor az autot 1-esböl elinditom és nem a cspágyal van gond a szerelö azt mondta nem tudja mi a gon de már a difit is cserélte vagyis az azt tarto alkatrészt ha van valaki aki tudna segiteni az ezen a számon 06305565709 csörgesen meg elég ha egyet csörget én viszahivom valaki segitsen nagyon fontos!!! -
Mojlepque #11 apám ilyen Range Rovert akar most venni:P A haveroméknak meg a legújabb Land Rover Discovery típusú kocsijuk van... -
#10 ez nem kétértelmű volt ez egyértelmű lejáratás amit kikérek magamnak úgy a magam mint az összes magyar audi gyárbn dolgozó honfitársam nevében -
Vlala #9 Jaj... Ha tényleg így értetted, akkor bocs. Nem így gondoltam, de utólag, visszaolvasva tényleg kétértelmű. -
#8 az a smile az audit gúnyolta ötletlopásért pedig ők tudatosan készítik nem azért mert a nyakukon maradt kismillió alu repülőroncs -
Vlala #7 Volt smiley, nem? :) -
#6 azért te sem gondolod komolyan hogy az az alumínium kasztni ugyan olyan alu mint a mostani alu ötvözet audi karosszéria és talán még az alváz is olyasmi anyagból van nem csak a kasztni -
Vlala #5 Ezek az igazán kemény gépek. A háborúban születtek, utána mezőgazdasági célokra használták, mert olcsóbb és sokoldalúbb volt, mint a traktor :) A kasaztnit alumíniumból készítették, mert a háború idején kevés volt az acél. (Az Audi pedig most hirdeti az alukasztnis A8-ast, mint a spanyolviasz 20. századi megfelelőjét :] )
Ezt kevesen ismerik, pedig ez is Landy. Egy 101-es.
Kicsit leharcolt példány, de a külső nem minden, pláne nem egy LR-nél!
Van, akinek semmi nem elég.
Ez szerintem tök jól néz ki. :) -
-
#3 -
#2 -
#1 hello!
Érdekességek,képek minden Land Rover-ről és Range Rover-ről