Bajban a Lionhead?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a B&W2 követte volna a szokásos tendenciát és az idõ múlásával lejjebb megy az ára kicsit, akkor már megvettem volna😊 de még mindig mindenhol 10E fölött van, és köszi annyiért nem😊 De: warezen sem szereztem meg, hogy becsületes legyek velük szemben😊
Fable, B&W2 nagy játék volt a The Moviesben viszont hatalmasat csalódtam
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Legjobb tudomásom szerint nem váltak meg 100 embertõl...csak leépítettek egy-két gárdát, hogy tejesen újakat szervezzenek belõlük az új játékaikhoz. Elbocsátás tudtom szerint nem történt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sztem a The Movies is jó. Csak kár, hogy a PS2-ön nem élveztehetm a játékot!
A Fable nagy játék! (lehetett volna, csak sajnos jobban hasonlít egy demó verzióra, mint egy teljes játékra a szabadságot és választási lehetõségeket tekintve..)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
megvásároltad õket <#ravasz1>#ravasz1> a varezból nem élnek meg <#idiota>#idiota>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Azért nem voltak olyan szarok azok a játékok. A Fable pedig egyenesen KIRÁLY volt!