Filmes Trükkök
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF/?/
itt a legkutyaütõbb egy trash filmbõl. a nõt úgy nyomják le, hogy szétrobbantják a fejét. nem tököltek vele, helyetesítették a búráját egy babával:
itt a legkutyaütõbb egy trash filmbõl. a nõt úgy nyomják le, hogy szétrobbantják a fejét. nem tököltek vele, helyetesítették a búráját egy babával:
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én egyszer láthatatlanságot csináltam Bluebox-al:
Webkamerámmal csináltam egy képet, olyat, hogy nem vagyok a gép elõtt. Utána felvettem egy videót, amin egy zöld lapot mozgatok magam elõtt, és beállítottam a zöld lapnak bluebox effektet, és így, ahol éppen a zöld lap volt, ott láthatatlan lettem.
Webkamerámmal csináltam egy képet, olyat, hogy nem vagyok a gép elõtt. Utána felvettem egy videót, amin egy zöld lapot mozgatok magam elõtt, és beállítottam a zöld lapnak bluebox effektet, és így, ahol éppen a zöld lap volt, ott láthatatlan lettem.
Van pár trükk amit könnyû megcsinálni:
-Fénykard: LSMakerrel(lsmaker.uw.hu)
-BlueBox: Én Ulead Media Studio Pro-t használok hozzá, de mással is meglehet, de az UMSP-val nagyon egyszerû megcsinálni.
-Fénykard: LSMakerrel(lsmaker.uw.hu)
-BlueBox: Én Ulead Media Studio Pro-t használok hozzá, de mással is meglehet, de az UMSP-val nagyon egyszerû megcsinálni.
PSrõl nem is beszélve 😊 mert bizony annak is nagy hasznát veszik, de a direkt ilyen "effektekre" kiképzett <#idiota>#idiota> progikat én nem ismerem, pedig rohadtul megnéznék egy párat 😞 (és el is lennék vele)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
3D Studio max, Maya, egyéb modellezõ szoftverekkel rengeteg mindent lehet csinálni... de az igazi studioprogik engem/és pár ismerõsömet is nagyon érdekelnék
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De valaki biztosan 😊
← ElőzőOldal 2 / 2