Filmes Trükkök

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
OFF/?/
itt a legkutyaütõbb egy trash filmbõl. a nõt úgy nyomják le, hogy szétrobbantják a fejét. nem tököltek vele, helyetesítették a búráját egy babával:

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én egyszer láthatatlanságot csináltam Bluebox-al:
Webkamerámmal csináltam egy képet, olyat, hogy nem vagyok a gép elõtt. Utána felvettem egy videót, amin egy zöld lapot mozgatok magam elõtt, és beállítottam a zöld lapnak bluebox effektet, és így, ahol éppen a zöld lap volt, ott láthatatlan lettem.
Van pár trükk amit könnyû megcsinálni:
-Fénykard: LSMakerrel(lsmaker.uw.hu)
-BlueBox: Én Ulead Media Studio Pro-t használok hozzá, de mással is meglehet, de az UMSP-val nagyon egyszerû megcsinálni.
bertino
PSrõl nem is beszélve 😊 mert bizony annak is nagy hasznát veszik, de a direkt ilyen "effektekre" kiképzett <#idiota> progikat én nem ismerem, pedig rohadtul megnéznék egy párat 😞 (és el is lennék vele)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tigeroo
asszem a shrek-et mayával csinálták!!!
tigeroo
bertino
3D Studio max, Maya, egyéb modellezõ szoftverekkel rengeteg mindent lehet csinálni... de az igazi studioprogik engem/és pár ismerõsömet is nagyon érdekelnék

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

De valaki biztosan 😊

ngcsnet
énnem-.-

palesz191
Hellósztok! A filmekben rengeteg a számítógépes trükk! Valaki tud ilyet csinálni?

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

← ElőzőOldal 2 / 2