60
Filmes tükkök de hogyan???
-
itt van pár sw-s trükk -
#19 hátul látszódik, hogy a nagy hajtóművek mintha spotlámpák lennének :) ha a közelebbi fotókat nézitek, ott látni -
valahogy így....
így nem nehéz rájönni:) -
#17 épp ilyesmi kérdések mellett kellenének nekem a SW legelső kiadásai :D hoy lássam akkoriban kb hogyan oldották meg a trükköket, mert akkoriban biza tényleg nem lehetett egyszerű -
Dodo55 #16 Tényleg a starwarsban hogy csináltak bluebox-ot? Már akkor is lehetett számítógéppel blue box-ot csinálni? -
#15 engem jobban érdekelnek a régebbi filmek trükkjei...pl ezt használták fel a Star Warsban csillagrombolónak
elég durva mérete van -
#14 világos, köszi -
Dodo55 #13 Az a kép, amit akkor csináltam amikor nem ültem a gép előtt. Tehát ha a fejem elé tartottam, akkor a fejem mögött lévő része látszott a falnak a fejem helyett. Ha a hasam elé tettem, akkor meg a szék támlája.
Úgy kell csinálni, hogy a képet, amin nem vagyok ott, az alsóbb layerre kell tenni, a videót meg a felső layerre. Ezután videóra jobb gomb, majd overlay, ezután a bal oldali képen rákattintok a lapra, így beállítódik a "blueboxolandó" színnek a lap színe, alul kiválasztom a lenyíló listából, hogy bluescreen(nem tudom miért nem blueboxot írtak) aztán kicsit finomhangolgatok a beállításokkal(similarity, soft edge, gamma, ilyesmik), és kész. -
#12 és egyébként mi volt a lap helyén akkor, ha nem te ? -
#11 máris rengeteget mondtál... utánalesek a dolgoknak -
#10 OFF/?/
itt a legkutyaütőbb egy trash filmből. a nőt úgy nyomják le, hogy szétrobbantják a fejét. nem tököltek vele, helyetesítették a búráját egy babával:
-
Dodo55 #9 Én egyszer láthatatlanságot csináltam Bluebox-al:
Webkamerámmal csináltam egy képet, olyat, hogy nem vagyok a gép előtt. Utána felvettem egy videót, amin egy zöld lapot mozgatok magam előtt, és beállítottam a zöld lapnak bluebox effektet, és így, ahol éppen a zöld lap volt, ott láthatatlan lettem. -
Dodo55 #8 Van pár trükk amit könnyű megcsinálni:
-Fénykard: LSMakerrel(lsmaker.uw.hu)
-BlueBox: Én Ulead Media Studio Pro-t használok hozzá, de mással is meglehet, de az UMSP-val nagyon egyszerű megcsinálni. -
#7 PSről nem is beszélve :) mert bizony annak is nagy hasznát veszik, de a direkt ilyen "effektekre" kiképzett progikat én nem ismerem, pedig rohadtul megnéznék egy párat :( (és el is lennék vele) -
#6 asszem a shrek-et mayával csinálták!!! -
#5 [mutogat lelkesen magárafele, és becsukott szemmel próbálja nézni a plafont] -
#4 3D Studio max, Maya, egyéb modellező szoftverekkel rengeteg mindent lehet csinálni... de az igazi studioprogik engem/és pár ismerősömet is nagyon érdekelnék -
ProXero #3 De valaki biztosan :) -
#2 énnem-.- -
#1 Hellósztok! A filmekben rengeteg a számítógépes trükk! Valaki tud ilyet csinálni?