TimeShift - ugorjuk át a kampányt!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bûn rossz
Magiszter
A Demó az bugos. És ezért optimalizálatlan. Várd meg a teljest és ha az sem megy normálisan akkor válts szerintem. Bár manapság alapkövetlemény egy GF6xxx kártya, meg 1 giga ram.
De mondom várd meg a fullt. mert azt már optimalizálják is. Ez a demó csak egy ilyen "nesze semmi fogd meg jól", "tessék TimeShift, jáccatok vazze!" Biztosan így gondolták. <#mf2>

Magiszter
Nah egy újabb kocka.
Amúgy játszottál vele fullon? meg a Doom3-al is fullon?
Ha nem akkor megsúgom hogy ennek jobb a grafikája, 100x részletesebb mint a D3. de pszt! el ne mond senkinek.<#vigyor>

Magiszter
Azt már túlzás volna. De ha a szavakon szeretnél lovagolni akkor igazad van.

Helló mindenkinek! !
Nagyon jó lehet a játék jó a grafikája de én médg mindig a DOOM 3 mellett maradok<#nevetes1><#nyes><#finom><#email>
MrPrise
A megállítás és a visszafordítás még nem a teljes uralás szerintem. Ha elõre is lehetne menni az idõben, akkor már igen. De errõl nem szól a cikk.

a játék demóját nyúzva újra rá kellett jönnöm, hogy le kéne már cserélnem a Ti4200-asomat
Magiszter
Elméletileg, ezen fullon jól megy:

Proci: 2Ghz
VGA: GF6600Gt
RAM: 1 Giga

De majd meglássuk

gépigény ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Magiszter
Nekem a demó tetszik. Bár az még egy Bug-os béta változat. A teljes remélem tényleg optimalizáltabb lesz.
Pontos dátum is van vagy csak annyi hogy tavasz?

ugy érzem ez is tech-demo lesz..
Kiprobaltam a demojat...elmegy talan a teljes jatek jobb lesz. Nekem teccik az ilyen tipusu jatek de megis mintha valami hianyozna belole.

Egyszeru Dal

"MEGÁLLÍTHATJUK, visszafordíthatjuk kényünk-kedvünk szerint, vagy ahogyan éppen az aktuális szituáció megkívánja."

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

xy21
Huh!ezt alig várom!Viszont kihagyták ebbõl a cikbõl azt hogy az idõt meg is állíthatjuk.Bezony😄