Hitflip - legális DVD-cserélő hálózat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khm vagyis nemletölteni hanem megvenni, ez esetben még rájön a postakölcség is, és bõven 2ezer fölött vagy...

olcsóság??? 1700ft alatt nem tudsz innen filmet letölteni csak egy kis gyors számolást elvégezvén se! Na most akkor mi van a 990es "klasszikusokkal"?

Igen, ez gyakorlatilag ebay, csak "fix" árakkal, és kifejezetten dvd-cserére hegyezve. Az ebay nagyon jó, csak viszonylag lassú az ilyen cseréknél, nomeg az árakkal is be lehet fürödni. Itt ilyen nincs, az árakat a rendszer határozza meg (amit lehet elfogadni vagy szidni, de valami van és a gyorsaság ill. egységesség miatt szerintem megéri.) A postaköltség pedig németeknél elenyészõ (2-3eur) és gyors (2-3nap). Szerintem nagyon jó ötlet.
Berber
Tök jó! Cserélek, másolom, eladom! Vagy mégsem ??? <#wow1>

No jó, akkó inkább irány a kölcsönzõ.....<#mf1>

Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)

HöfEE
Én sem értem, vagyis hát amit ki tudtam venni belõle az alapján ez inkább valami ebay csak itt cserélsz, és nem fájlt hanem kézzelfogható dvd-t.

arty
zseniális <#eljen>

Forza.

Bolhapiac rulZ <#taps>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

ohh elnezetst a cimet felreolvastam, igy az elozo hsz-em targytalan.
na de most akkor ez miben filecsere? mert ha jol vettem ki itt postaznak. vagy csak egyszer vki feltolti azt kesz? es taroljak egy szerveren?
nekem ez tul bonyolult akko inkabb letoltom vagy megveszem az uzletben 😊
artschi
ez jónak hangzik <#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!