Halloweenkor jön a Fűrész 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jimmy127, te kis faszkalap senki nem kiváncsi a "na most nagyot mondok" stílusodra... Nagyon jó volt mind a kettõ csak így tovább!<#mf1>#mf1>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Senkinek nem tunik fel, hogy Halloween nem oktober 27-en van, hanem oktober 31-en ejszaka? Mostanaban egyre tobb a helyesirasi hiba es fogalomzavar, persze nem csak itt, mashol is. Jo lenne, ha a szerzok vegre odafigyelnenek arra, amit irnak.
Minek szarozod a filmet vagy 100*. Elsõre is megértettük, h te fikázni akarod. De még mindig többen vannak akik szeretik a Fûrészt!!!
ÉS nem véletlenül...
Amanda 1 állat lesz tuti...<#guluszem1>#guluszem1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor5>#vigyor5>
ÉS nem véletlenül...
Amanda 1 állat lesz tuti...<#guluszem1>#guluszem1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor5>#vigyor5>
Mi volt benne a szar?
az egyet megnéztem szar volt a kettõnek neki se álltam bele se néztem nem érdekel,a háromra meg végképp nem vagyok kiváncsi.
Folyamatosan kötekszel. Nem unalmas?
ezt mondom, hogy zombizás, hogy egy sz*r rész után megnézed a másodikat, és miután az sem tetszett megnlzed a harmadikat
ez inkább óvodásoknak készült.<#idiota>#idiota>
NEM IGAZÁN TUDOK HOZZÁ SZÓLNI MÉG CSAK AZ ELSÕ RÉSZNÉL TARTOK.KB MAJDNEM A FELÉNÉL.DE AMÚGY JÓ.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Jó a Fûrész és folytatás is! Örültem, h tudott az is egy kis újat adni! Ja, az elsõ kérdésekre válaszolva: Amanda mellett az nem más, mint a rendezõ!
Miért nem nézted meg eddig? Már tök régi a film!
Különben meg van aki kíváncsi rá!!!<#ejnye1>#ejnye1>
Különben meg van aki kíváncsi rá!!!<#ejnye1>#ejnye1>
nem is zombizom ez a film egy nagy rakás szar.
Kezd pénzközpontú leni a dolog... De azért reméynkedek...
lol😊 egy pénzközpontú iparágban? nem mondod. talán az elsõ 2 részt mûvész önkifejezés miatt forgatták?
lol😊 egy pénzközpontú iparágban? nem mondod. talán az elsõ 2 részt mûvész önkifejezés miatt forgatták?
de minek?szerintem egy gagyi szar, az egy is unalmas volt de a kettõ...
félreértetted. nem kényszerít senki, hogy megnézd. nem kell zombizni és azt nézni, amit a tömegek.
félreértetted. nem kényszerít senki, hogy megnézd. nem kell zombizni és azt nézni, amit a tömegek.
de
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ugye ezt nem kérdeztd komolyan:CCC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de minek?szerintem egy gagyi szar, az egy is unalmas volt de a kettõ...
Az 1 sokkal jobb volt mint a 2.Az elõbbinél egy másodpercre sem múlt el a feszültség,végig a bezárt házba játszódott,a folytatásnak a felét a rendõrök rohangálása tette ki,ráadásul a csattanó se volt akkora a végén ...
Kezd pénzközpontú leni a dolog... De azért reméynkedek...
Basszus még 7 hónap<#falbav>#falbav> nem baj nagyon jó lesz má várom<#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Na én is ezt akartam kérdezni. Szerintem a kettõ jobb mint az egy, ha a három ezt folytatja, akkor csak reggel merem megnézni...
lol, azt hittem maga Jigsaw smink nélkül😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A rendezõ.
Amanda visszatér ez OK, de aki mellette áll az a szemüveges az ki, mert azt az 1-2-ben nem láttam
ejj, kicsit félek h beleesik a folytatások csapdájába... az 1 nagyon jó volt, és meglepõen jó lett a 2 is, nemtom mit lehet még kihozni ebbõl 😊