31
  • Prince of Máté
    nah Halloween ma jön akkor?
  • Saccard
    jimmy127, te kis faszkalap senki nem kiváncsi a "na most nagyot mondok" stílusodra... Nagyon jó volt mind a kettő csak így tovább!
  • Kagemusha
    Senkinek nem tunik fel, hogy Halloween nem oktober 27-en van, hanem oktober 31-en ejszaka? Mostanaban egyre tobb a helyesirasi hiba es fogalomzavar, persze nem csak itt, mashol is. Jo lenne, ha a szerzok vegre odafigyelnenek arra, amit irnak.
  • volcano
    Minek szarozod a filmet vagy 100*. Elsőre is megértettük, h te fikázni akarod. De még mindig többen vannak akik szeretik a Fűrészt!!!
    ÉS nem véletlenül...

Amanda 1 állat lesz tuti...
  • Talley
    Mi volt benne a szar?
  • jimmy127
    az egyet megnéztem szar volt a kettőnek neki se álltam bele se néztem nem érdekel,a háromra meg végképp nem vagyok kiváncsi.
  • 5i
    Folyamatosan kötekszel. Nem unalmas?
  • winnie
    ezt mondom, hogy zombizás, hogy egy sz*r rész után megnézed a másodikat, és miután az sem tetszett megnlzed a harmadikat
  • jimmy127
    ez inkább óvodásoknak készült.
  • EmThor
    már láttam, de akkor sem kéne lelőni...
  • anubiscool
    NEM IGAZÁN TUDOK HOZZÁ SZÓLNI MÉG CSAK AZ ELSŐ RÉSZNÉL TARTOK.KB MAJDNEM A FELÉNÉL.DE AMÚGY JÓ.
  • omlás18
    Jó a Fűrész és folytatás is! Örültem, h tudott az is egy kis újat adni! Ja, az első kérdésekre válaszolva: Amanda mellett az nem más, mint a rendező!
  • Briony
    Miért nem nézted meg eddig? Már tök régi a film!
    Különben meg van aki kíváncsi rá!!!
  • MEdievil
    pff te már csak tudod csak az a baj, hogy ez nem neked készült ... 18++
  • jimmy127
    nem is zombizom ez a film egy nagy rakás szar.
  • winnie
    Kezd pénzközpontú leni a dolog... De azért reméynkedek...

lol:) egy pénzközpontú iparágban? nem mondod. talán az első 2 részt művész önkifejezés miatt forgatták?
  • winnie
    de minek?szerintem egy gagyi szar, az egy is unalmas volt de a kettő...

félreértetted. nem kényszerít senki, hogy megnézd. nem kell zombizni és azt nézni, amit a tömegek.
  • xy21
    LOL
  • EmThor
    köszi a képet, hogy ki tér vissza, azok nevében is, akik még nem látták a 2. részt...
  • NEOreg3
    de
  • xy21
    wáááá dejóóó!!!!Alig várom!Az első kettő is hatalmas volt:D:D:D
  • akyyy
    ugye ezt nem kérdeztd komolyan:CCC
  • jimmy127
    de minek?szerintem egy gagyi szar, az egy is unalmas volt de a kettő...
  • ThomasTheKoRner
    Az 1 sokkal jobb volt mint a 2.Az előbbinél egy másodpercre sem múlt el a feszültség,végig a bezárt házba játszódott,a folytatásnak a felét a rendőrök rohangálása tette ki,ráadásul a csattanó se volt akkora a végén ...
  • Prof William
    Kezd pénzközpontú leni a dolog... De azért reméynkedek...
  • Tompika007
    Basszus még 7 hónap nem baj nagyon jó lesz má várom
  • Cnut
    Na én is ezt akartam kérdezni. Szerintem a kettő jobb mint az egy, ha a három ezt folytatja, akkor csak reggel merem megnézni...
  • NEOreg3
    lol, azt hittem maga Jigsaw smink nélkül:D
  • 5i
    A rendező.
  • NEOreg3
    Amanda visszatér ez OK, de aki mellette áll az a szemüveges az ki, mert azt az 1-2-ben nem láttam
  • p00h
    ejj, kicsit félek h beleesik a folytatások csapdájába... az 1 nagyon jó volt, és meglepően jó lett a 2 is, nemtom mit lehet még kihozni ebből :)