31
-
#31 nah Halloween ma jön akkor? -
#30 jimmy127, te kis faszkalap senki nem kiváncsi a "na most nagyot mondok" stílusodra... Nagyon jó volt mind a kettő csak így tovább! -
Kagemusha #29 Senkinek nem tunik fel, hogy Halloween nem oktober 27-en van, hanem oktober 31-en ejszaka? Mostanaban egyre tobb a helyesirasi hiba es fogalomzavar, persze nem csak itt, mashol is. Jo lenne, ha a szerzok vegre odafigyelnenek arra, amit irnak. -
volcano #28 Minek szarozod a filmet vagy 100*. Elsőre is megértettük, h te fikázni akarod. De még mindig többen vannak akik szeretik a Fűrészt!!!
ÉS nem véletlenül...
Amanda 1 állat lesz tuti... -
Talley #27 Mi volt benne a szar? -
jimmy127 #26 az egyet megnéztem szar volt a kettőnek neki se álltam bele se néztem nem érdekel,a háromra meg végképp nem vagyok kiváncsi. -
5i #25 Folyamatosan kötekszel. Nem unalmas? -
winnie #24 ezt mondom, hogy zombizás, hogy egy sz*r rész után megnézed a másodikat, és miután az sem tetszett megnlzed a harmadikat -
jimmy127 #23 ez inkább óvodásoknak készült. -
#22 már láttam, de akkor sem kéne lelőni... -
anubiscool #21 NEM IGAZÁN TUDOK HOZZÁ SZÓLNI MÉG CSAK AZ ELSŐ RÉSZNÉL TARTOK.KB MAJDNEM A FELÉNÉL.DE AMÚGY JÓ. -
omlás18 #20 Jó a Fűrész és folytatás is! Örültem, h tudott az is egy kis újat adni! Ja, az első kérdésekre válaszolva: Amanda mellett az nem más, mint a rendező! -
Briony #19 Miért nem nézted meg eddig? Már tök régi a film!
Különben meg van aki kíváncsi rá!!! -
#18 pff te már csak tudod csak az a baj, hogy ez nem neked készült ... 18++ -
jimmy127 #17 nem is zombizom ez a film egy nagy rakás szar. -
winnie #16 Kezd pénzközpontú leni a dolog... De azért reméynkedek...
lol:) egy pénzközpontú iparágban? nem mondod. talán az első 2 részt művész önkifejezés miatt forgatták?
-
winnie #15 de minek?szerintem egy gagyi szar, az egy is unalmas volt de a kettő...
félreértetted. nem kényszerít senki, hogy megnézd. nem kell zombizni és azt nézni, amit a tömegek. -
#14 LOL -
#13 köszi a képet, hogy ki tér vissza, azok nevében is, akik még nem látták a 2. részt... -
#12 de -
#11 wáááá dejóóó!!!!Alig várom!Az első kettő is hatalmas volt:D:D:D -
#10 ugye ezt nem kérdeztd komolyan:CCC -
jimmy127 #9 de minek?szerintem egy gagyi szar, az egy is unalmas volt de a kettő... -
ThomasTheKoRner #8 Az 1 sokkal jobb volt mint a 2.Az előbbinél egy másodpercre sem múlt el a feszültség,végig a bezárt házba játszódott,a folytatásnak a felét a rendőrök rohangálása tette ki,ráadásul a csattanó se volt akkora a végén ... -
Prof William #7 Kezd pénzközpontú leni a dolog... De azért reméynkedek... -
Tompika007 #6 Basszus még 7 hónap nem baj nagyon jó lesz má várom -
Cnut #5 Na én is ezt akartam kérdezni. Szerintem a kettő jobb mint az egy, ha a három ezt folytatja, akkor csak reggel merem megnézni... -
#4 lol, azt hittem maga Jigsaw smink nélkül:D -
5i #3 A rendező. -
#2 Amanda visszatér ez OK, de aki mellette áll az a szemüveges az ki, mert azt az 1-2-ben nem láttam -
p00h #1 ejj, kicsit félek h beleesik a folytatások csapdájába... az 1 nagyon jó volt, és meglepően jó lett a 2 is, nemtom mit lehet még kihozni ebből :)