Symantec: internetes vírusmérce kezdőknek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Punker megmondtam: AVG+Kerio, különben elfenekellek!"

A Kerio már nem él tudtommal.

Zsoltika 007
Én is ezt használtam sokáig. Most már csak nod32+win tûzfal.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BuzzFuzz
Szerintem meg NOD32+Outpost 😊

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Punker
ja hogy ez a te cikked? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
kösz de nem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
tök mindegy jövõhéten jön az új az olyan 20k körül lesz egy évre.

Azért ez LOL, a virushirado.hu-n már évek óta van hasonló, csak ott a 'vírmérséklet' nevet adták neki.

Ezért mennyit fizettél? Ha nem sokat, akkor ez van, mindenki így járt. Ha skat, akkor meg írj nekik mailt.

Gracie Barra

Punker megmondtam: AVG+Kerio, különben elfenekellek!
Punker
NIS-t használok jó ideje, árát megéri a 2 giga ramból me gninc sgond ha megzabál 200-at 😊

BuzzFuzz
NAV gépigényes, lassú, fogja a rendszert.... senkinek nem ajánlom a használatát, bár a hetékonységgal talán nincs gond

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Punker
na most felhúzott a NIS2005, 2006.04.02-ig érvényes de már most rinyál hogy nem frissít vegyem meg az újat pedig még 1 hónapig élni kell.