Audi mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stig95
1. másodpercnél lehet oldalrol látni hogy cupé
a LED meg lehet hogy választható extra.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

dragon11
de ez a videóban nincs benne.. akkor honnan tudod ?

egyébként ez ledes lámpás, ami 2007-2008as modellekben benne sincs..

Stig95
Nézd már végig a videót!
A5 Cupé 3.2 FSI Quattro, kézi váltós
Évjárat: 2007-tõl 2011-ig gyártották ezt a modellt (8T)
Amúgy ebbõl szedán nem létezik csak ún. sportback.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

dragon11
köszönöm.. de én ezek alapján sem ismerem föl.:S

szerinted ?:/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

dragon11
audi szakik!😄

ez a5 3.2 quattro vili, de évjárat? s vajon ez 4ajtós sedan v lépcsõshátú ? csakmert ledes, és alul van a tolatóizzó, a sedanoknak elvileg felül van.😄
rohadtul tetszik!

köszi!

desigo
Versace26
Olyan kormány van nekem is A3 sportback sline-ba,én imádom,dögös,és kényelmes,de ha valaki kiprobálná,van esély,mert eladó a kicsike <#vigyor2>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

desigo
icetihi
Szép, de nekem nem tetszik a kormánya. Kicsit gnóm.

youtube.com/user/icetihiii22

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az lehet hanyatlik, de a luxuskategória épp ellenkezõleg, abban meg eléggé befixálta a helyét 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

desigo
Nem is kell megszerezni.
Ha szinten tudnak maradni az is nagyon szép eredmény lesz hiszen az autóipar hanyatlik...
Az ok de a BMW kegyetlenül erõs.Nehéz lesz ez az elsõ hely megszerzése az audinak.Sõt

desigo
A Mercedest nem lesz nehéz megelõzni az eladásokban...

desigo
Versace26
Nem tudom,régen s bejött nagyon a jeep,de most egy éve van nálam az audi,kell egy kis változatosság <#kacsint>

icetihi
Jeep helyett miért nem egy Quattro? <#nemtudom>

desigo
erõs visszaesés xDDDDDD
Versace26

desigo
jól néz ki
mire cseréled?
Versace26
Köszönöm,nagyon szeretem,de most egy jeep grand cherokee amire vágyok,és az talán feledteti a fehér szerelmemet <#wink>

Kegyetlen szép! Biztos nehéz megválni tõle, de sok sikert!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Versace26

Sziasztok, van pár eladó vasam:

Audi 60
Audi 60 Variant
Audi 75 Variant
Audi Super 90

Mind magyar papíros, és mind 1971-bõl!
Ha valakit érdekel: +36702933647, [email protected]
Szeretném egyben az összeset, de külön is mehet.
Üdvw
desigo
masszív vas <#eljen>
zsoltioregon
Ezt ma kaptam le. (Ismerõsé nem saját)
Kicsit már öreg, de anno és ma is annyira bejön a hátulja meg az egész, hogy maszturbálni lehetne rá.
Jelzem ez a modell A8 D3 Facelift 1 ezzel a 4.2 dízel motorral a legjobb. Hamarosan kipróbálhatom majd tolok egy videót a tesztútról<#email>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Ezek így jöhetnének is hozzám 😊

desigo
R8 V10 - R8 V8
R8 V8 - R8 Spyder

desigo
Twin-turbos + V8 = 420 hp... The Audi S7

Hát Óvár környékén valóban jókat lehet élvezkedni kocsival, ismerõs 😊

icetihi
Képek a használtautón, leírás az aláírásomban 😊 Helyileg privát mezõgazdasági út Mosonmagyaróvártól nem messze 😊 azért ilyen rázós a felvétel.

Fõleg nem lett volna baj ha képek is járnának hozzá 😊 amúgy hol tudtál ilyen gyorsulást elérni helyileg?

icetihi

Sziasztok! Remélem nem gond, hogy beszúrom ezt ide, eladnám a kicsikét, 10 éves, és még mindig úgy ugrik ahogy kell. Természetesen tuningoktól mentes.

Sziasztok! Egy eredeti Audi Collection felsõ keresi új gazdáját, mélyen piaci ár alatt. Nézzetek rá, ajándéknak, stb kitûnõ. Az ár alkuképes! http://aprod.hu/hirdetes/audi-r8-gt-ferfi-rogbi-felso-IDulFH.html#80cef21a;r:;s:
desigo
Üdv!

Nekünk is volt hasonló problémánk az A3-ason.
Laza kábel volt a hiba forrása.
Egy autó villamossági szerintem pikkpakk megoldja.
Falkon
Sziasztok!

Adott egy 2001-es Audi 2,5 tdi quatto. Klíma bekapcsolás után, a klímaventilátor nem pörög fel, hanem alapjáraton forog. Mi lehet a baja?
Elõre is köszi! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Lassan 2 éve van nálam 😊 2.2, 5henger, quattro 😉

1.8-as original. "Csak" optikai tuning van rajt, de az nagyon igényes (sztem) 😊

desigo
grat hozzá
milyen motor van benne?
Múlt hétvégi vétel / My new love 😊

desigo
desigo