Audi mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A7,A5,S5 stb
Plusz volt egy cseh A8L ami nekiállt a szõlõsön keresztül elmenni mint a többiek viszont egy helyen leért az alja és szépen leszakította az alján lévõ mûanyag védõ egy részét.
Nagyon nem zavarta a tulajt,csapatott tovább a földúton.
(meg egy diagnosztikát lefuttathatsz rajta, az is sokat segíthet)
Én nem rég vettem egy Audi A4-et 110 Ló AFN motorkód, és haza úton autópályán 130-nál nem ment többet , meg 2600 ford-nál nem forgott többet 5.-ben. Aztán 3.-ban próbálgattam , néha oda léptem neki, ment szépen aztán egyszer csak 3.-ban is olyan volt mint egy sima Dízel. Itt is hasonló lehet a probléma? Geometria vagy légtömeg mérõ esetleg EGR? Viszont most aránylag szépen megy 3.-ban is!
Válaszokat elõre i köszi 😊
Üdv: Héder
<#vomit>#vomit>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Na majd 2020-ban lecserélem a 96-os A3-om egy ilyenre (kár h ezek már mind dízölök) 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Bár ezt a topicot nem halandók látogatják<#ravasz1>#ravasz1>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Audi lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyû megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidõvel vállalom.
Minden érdeklõdõt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba Audi tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden Audi fannak kötelezõ darab! 😊
www.szelepsapka.hu
Nesztek, itt van nektek autó!
Budapest és környékén (25km) keresnék Audi szakit (A6 / C5) - nem márkaszerviz hanem független aki nagyon ért hozzá - ne adj isten villamossági is egyben!
Köszönet. 😊
xP
Minden érdeklõdõt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba Audi tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden Audi fannak kötelezõ darab! 😊
www.szelepsapkak.tuti.hu

/Audi%20(Modern%20Era)/A4/from%202013%20(B8,%20Type%208K)/Avant/Aftermarket/Abt%20Sportsline%20AS4/audi-a4-as4-avant-abt-sportsline-b8-2013-248.jpg)