Audi mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
desigo
Brutál komoly <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pedobear
<#zavart1>Sajnálom, hogy csak ilyennel szolgálhattam...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

desigo
Végignéztem de sehol sem ment át rajta a tank <#help>
pedobear
Quattro???

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

desigo
desigo
Tegnap a ringen a parkolóban sok fullos Audi volt.
A7,A5,S5 stb
Plusz volt egy cseh A8L ami nekiállt a szõlõsön keresztül elmenni mint a többiek viszont egy helyen leért az alja és szépen leszakította az alján lévõ mûanyag védõ egy részét.
Nagyon nem zavarta a tulajt,csapatott tovább a földúton.
dragon11

ez vlmi tuningolt, nem gyárilag ilyen.. melyik lehet ez ? évjárat stb

desigo

Krezga
Nekem is mondták az EGR-t, de már a légtömegmérõnél meglett a baj 😊

(meg egy diagnosztikát lefuttathatsz rajta, az is sokat segíthet)
Sokan ajánlották a légtömeg mérõt, de valaki az EGR-re tippelt. Nah majd ma rá lessünk 😊 Köszi szépen !

Krezga
A túrbónak is van egy légtömegmérõje, érdemes az is kitisztítani, bár nálam pl a sima légtömegmérõ volt a ludas, amint kicseréltem repült is a kicsike 😊 Emellett a vákuumcsöveket is érdemes lehet átnézni, nem repedt, ereszt valamelyik esetleg.
Hello.
Én nem rég vettem egy Audi A4-et 110 Ló AFN motorkód, és haza úton autópályán 130-nál nem ment többet , meg 2600 ford-nál nem forgott többet 5.-ben. Aztán 3.-ban próbálgattam , néha oda léptem neki, ment szépen aztán egyszer csak 3.-ban is olyan volt mint egy sima Dízel. Itt is hasonló lehet a probléma? Geometria vagy légtömeg mérõ esetleg EGR? Viszont most aránylag szépen megy 3.-ban is!
Válaszokat elõre i köszi 😊
Üdv: Héder

desigo
desigo
desigo
380 hp Audi AS4 and AS4 Avant 3.0 TFSI from Abt Sportsline

icetihi
Szép, tetszik, viszont most ebbõl kéne egy coupé-t összehozni.

youtube.com/user/icetihiii22

desigo
zsoltioregon
fólia
<#vomit>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

desigo
Krezga
Jó a dízel 😊, én is azt hajtom A3-ban.
Adok én nekik ha olyanok idejönnek 😄DD

Na majd 2020-ban lecserélem a 96-os A3-om egy ilyenre (kár h ezek már mind dízölök) 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zsoltioregon
Q7-Q5 között sincs halandóknak észrevehetõ különbség.

Bár ezt a topicot nem halandók látogatják<#ravasz1>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Hát ezaz. De így nem is tudom hova tenni...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zsoltioregon
Ezzel az A3-al, az Audi már nem luxusgolf

Szaisztok!

Audi lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyû megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidõvel vállalom.

Minden érdeklõdõt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba Audi tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden Audi fannak kötelezõ darab! 😊

www.szelepsapka.hu
<#eljen>

icetihi
Nem vagyok szaki, de olyanom van, írd le mi a baj, hátha...

youtube.com/user/icetihiii22

zsoltioregon
Szép autó a Merci, de a világ legjobb autója a Lexus<#hawaii> németek közül fõleg a 7-es BMW igen jó, ha választhatnék mégis Toyota Land Cruiser 200 V8-at birtokolnék. Az Audi is baszott jól összerakott autó, ezért járok:Skoda Superb-el/Opel Agilával<#zavart1>

desigo
Nem rossz csak topikot tévesztettél 😊

Audi? pf.. 😄
Nesztek, itt van nektek autó!

desigo
Családi,hobbiautó <#nyes>

D4nY
Sziasztok!

Budapest és környékén (25km) keresnék Audi szakit (A6 / C5) - nem márkaszerviz hanem független aki nagyon ért hozzá - ne adj isten villamossági is egyben!

Köszönet. 😊

xP

Audi lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyû megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidõvel vállalom.

Minden érdeklõdõt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba Audi tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden Audi fannak kötelezõ darab! 😊

www.szelepsapkak.tuti.hu

desigo
desigo
desigo
Audi R8 Spyder V10 FL + Audi RS4 Avant + AUDI TT

desigo
desigo
Brutális !

desigo
RS5 - S8