Valóságsokk - hogyan legyünk sztárok 10 perc alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De annyit mondok, hogy ha még egyszer elzárnak egy hidat engedély nélkül úgy, hogy nem tudok átmenni rajta, annak nekiugrom!<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
De aki tényleg nem szereti egyiket sem az inkább ne nenjen el. LEgalább nem szavaz a meg nem nevwezett pártra... 😊
Még jó hogy van otthon gép meg DVD így azt nézek amit akarok. 😊 Szerwencsére van még jópoár szinvonalas film és mûsor ,amit megéri megnézni. (Csak mondjuk Mo-n nem vetaítik õket. 😞)
hidd el, ez nem vita tárgya, mûfaji meghatározás (verseny, mint a többi valóságshow, csak ez ilyen fajta). nem csak a kiszavazás miatt, hanem azért, mert a magyarok különösen reality-sre csinálják meg az eredeti verzióval ellentétben. (ugye nálunk még az együttélésre is ráhajtanak, a készülõdésre és egyéb bulvárriportokkal egészítik ki a mûsort.)
maga a magyar verzió, sajnos hajaz a többi hazai reality minõségére, tényleg pocsék (ez nem az elõadókra vonakozik), a tv2 pedig, jogosan, de a nettó 30-40 perces mûsor helyett (kint 42 perc) egy majd bruttó 3 órásat nyom le a nézõk torkán.
A félreértések elkerülése végett, még a Megasztár is valóságshow. Ugyanugy hetente kiszavaznak egyet SMSben.
Ezen most mi a lol?
Világfalu: szerintem nagyon színvonalas, könnyed, érdekes informatív mûsor volt.
Frei: bár gyakran túlzásokba esik azért a mondókájának 80% igaz.
Fábry: Ki nem szeret röhögni? Magyarországon a humoristák kihalltak úgy látszik Hofi mesterrel. Fábry talán az egyetlen aki kicsit visszaidézi a régi nagyok szellemét. (Bagi-Nacsa felejtõs.)
Napló: Igyekszik objektív lenni, bár néha erõsen leadják a szintet.
Megasztár nem valóságshow, hanem egy tv-s tehetségkutató verseny alá Tátika régen, vagy Táncdalfesztivál, (Ki Mit Tud). Ráadásul a mérce is igen magas... sok hazai már aktív elõadó elbújhat 1-2 tehetség mellett.
Nagy átalakítás/alakítás (vagy mi) ha jól tudom 7-8 hónapja vége -ha nem több.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a megaasztár már jó ideje képernyõn van, de alktérítõnek is van reality aspektusa - a többi tv2-õs is megbukott mostanában (ld. a nagy alakítás, pl.)
(nagyon kevés kivétel van/volt Világfalu, a kissé túlzó Frei, Fábry, néha a Napló ennyi.)
lol, ez viszont tényleg megmosolyogtató😊
A TV-2 egyetlen db valóságshow sincs már hosszú idõ óta, Viasat szintén.
Retekklub próbálkozott, de ilyen Bajkeverõk, 5ökör szerû nulla mûsorokkal csak még jobban belesüllyedt abba a posványba amibe évek óta dagonyázik.
Amúgy, ha még egy terhes bemondónõt meglátok lõjjetek le, mert már nem bírom a sokkot. <#vomit>#vomit>
Egyik kellemesnek, informatívnak tartott mûsornak gondoltam a Naplót-t, de pl. ez a múltkori Zsanett-féle interjú... szavakat nem találok... mélyrepülés.
Ja... kijelenthetjük, hogy nézhetetlenek a mûsorok (nagyon kevés kivétel van/volt Világfalu, a kissé túlzó Frei, Fábry, néha a Napló ennyi.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
Én jobban szeretem, ha nem tekintenek gyereknek akinek meg kell szabni, hogy mi neki a jó. És felteszem másokról is hogy el tudják maguk dönteni, mit is szeretnének(persze így néha tévednek, de sebaj). Tehát aKi valóság sóban akar szerepelni tegye, nem látom, hogy nekem miért lenne jobb, ha mint valaki javasolta le lõnék õket. Mondjuk lehet hogy akik itt siránkoztok valahol fél úton vagytok magáról dönteni képes felnõtt és arra képtelen gyerek között: olyan gyerekek akik tudják magukról, hogy gyerekek ezért náluk okosabb úrért kiáltanak, aki azt rakja a tányérjukra ami tényleg használ nekik, mert maguktól egész nap csak csoki zabálnának. Szerintem jobb lenne inkább felnõve a maga urának lenni, és pláne nem bízni ilyen felügyelõ szervekre magunkat.
Jah és akik értékekrõl papolnak, mondják már meg pontosan mire gondolnak. Mi lenne az az értéket közvetítõ televízió mûsor. Foci meccs? Vagy még egy amerikai sorozat vagy mi? (filmeket ne mondjatok, mert azt így is lehet nézni tv-tõl függetlenül: lásd téka és torrent)
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
és ezeket a muksókat szerinted hány reklám árán lehetne megvenni??? 😛
õk telepítenek lakásokba
nézettségvizsgáló szerkentyûket
aztán kielemzik,
mi érdekli Magyarország lakosságát.
Valahol itt lehet a hiba - és remélem, nem a fejekben.
😄
Tényleg, melyik TV csinálta azt a mûsort, ahol olyan embereket toboroztak össze, akik még soha nem jártak a Balatonon? Én az MTV-re emlékszem, és mintha elõbb lett volna, mint a Bár.<#rolleyes>#rolleyes>
Az, hogy egyes politikai ill. gazdasági erõknek ez nem érdeke, ezért ez sosem fog megvalósulni, az más lapra tartozik. Szavazzunk az szadeszre, és nézzünk még sok valóságshowt, mert ugye liberalizmus rulez (nameg cionizmus is, csak ezt mégse lehet kampányban leírni).
De a legkeményebb az összesközül a Gyözike. Képtelen vagyok megérteni h lehet ekkora nézettsége egy show-nak ahol a föszereplök agyilag teljesen lekorlátozott buta neveletlen paraszt cigányok. és aaz emberek ezt nézik. kérdem én télleg erre van szügségük? <#banplz>#banplz>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Van értelme reménykedni. Mert a cikk írója is rájött.
Sokan kínjukban nevetnek (szórakoznak?) ezeken a mûsorokon, mert elfogadják, de tudják belül az egy 0 amit a kereskedelmisek nyomatnak. Próbálnak Amerikaiasodni. Csakhogy ez nem Amerika. És nem az idiotizmust kéne majmolni, mert az igazi tanítások, teljesen háttérbe szorulnak és egyre több tanácstalan ember és gyerek bolyong majd.
Egy 28 éves Informatikus véleménye.
Aki szereti nézni, az azután is fogja, hogy elolvasta a cikket (mert nem ért egyet vele, és mert szereti a mûsortípust), de legtöbb esetben el sem olvassa. Aki meg nem szereti nézni, az meg azt gondolja: hogy megmondta, milyen igaza van a cikkírónak (lásd az alábbi vélemények nagy részét).
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ebben az esetben keress magadnak betont és kössél bele...
"Ezen "mûsoroknak" köszönhetõen manapság már mindenki lehet sztár!"
"Szóval manapság megváltozott a helyzet a médiában, nem szükséges egyetemet vagy fõiskolát végezni, elég bekerülni egy ilyen show-ba, lefektetni valakit vagy undorító és alpári módon viselkedni és máris biztosítva van a helyünk."
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Indítványozok egy javaslatot: NE MENJEN SENKI SZAVAZNI!<#mf1>#mf1>
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
Amúgy a csatornák, és a "sztárok" máris elérték céljukat, mert beszélünk róla!!!
Tök mind1, hogy fikázzuk vagy sem a lényeg, hogy ez a téma...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Életveszélyes sérülést okoztak taxisok egy britnek a fuvardíj miatt
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"