10
Magyarországi navigációs cd autóba
-
#10 Bocsánat rosszul tudtam,SD kártyán van és nem CD-n. -
#9 Itt van erről beszéltem. -
#8 Ha jóltudom a Nav N Go csinál vagy csinált egy szoftvert autóba is,de 200ezer ft a rendszer az autóba,és gyakorlatilag Igo-d van az autóban. Részetes Magyarország térképpel meg mindennel. Ez úgy mőködik,hogy betolod a lemezt a rádigóba és működik. Az jelenik meg a kijelzőn. -
waible #7 Hali nekem is Legalább kelet Eu lenne Cd-n. SEnki nem tud hozzá Tréképet??
Vagy hogymin induljak el hol keressem?? -
paksi #6 :(
ugylátom még mindig csak a kérdések vannak.... -
gator #5 Udv fiuk !
Most vettem egy Navi rendszert a kocsimba , de csak nemet cd-t kaptam hozza.
Nem tudjatok hogy honnan tudom letolteni vagy megvenni a magyar cd-t az MFD 2es CD DX-es gyari skoda navimhoz ???
koszi -
#4 váo jó topik -
Supergamer_real #3 Sok mindent lehet. A van CDk/DVDk általában minden további nélkül másolhatóak.
Legjobb tudomásom szerint még nincsen normális MO térkép gyári autós rendszerekhez.
A térképet a Navteq ill. TeleAtlas cégektől veszik az autógyárak. A Magyarország térképet a (magyar) TopMap Kft-től veszi a TeleAtlas, nekik elég részletes Magyarország térképük van (lásd iGo), de a szigrú előírások miatt a rendelkezésre álló térképnek csak egy kis részét (kb. 15%-át) vette át eddig a TeleAtlas.
Így a helyzet korántsem olyan rózsás mint azt gondolnánk. A nagyobb városok ugyan benne vannak a release-ben, de közel sem használható normálisan navigációra.
ps. Don't shoot the messanger. -
#2 csak nem bumerángot hallgattál reggel? :) -
paksi #1 2002-es évjáratú Passatba szeretném használni a beépített navigációt itthon (is).
Márkakereskedés válasza:
Magyarországra CD nincs. (urópa egyébb létezik 70 ezer/cd)
Van viszont 2005. 6. -hó után gyártott tuaregbe dvd, amiben van Magyarország is-full Európa (mindez 50 e).
Dvd miatt nem használható a régebbiekben (ott cd-t) kér.
ööööö
Az én kérdésem felétek:
nem lehet ezt rippelni, konvertálni, szal valahogyan cd-re átírni only Hungaryt ????
üdv: BS