29
-
portable #29 feltetem a wow ot mejik patchet kel felrakni és elinditani?
-
#28 WOWFAN OLDAL! -
csüves #27 Héé ember mi van veletek?
Kiadsz egy rakat pénzt az orig játékért és még azért is fizetsz hogy játszzhass vele?
Nem érzed magad egy kicsit nem mondom hogy meglopva mert nem kötelező hanem inkább átb...va.
Meg amúgy is na -
#26 Ez a játék már régóta a kívánságlistámon van, ha majd egyszer sikerült beújítanom HW/pénztárca ügyben, ez lesz az első dolog amit megveszek
Addíg is ezt nyúzom, ha akarjátok nézzétek meg, sztem érdemes: http://ranonline.com.my -
#25 Ha pirosan írja ki a nevüket akkor nem pajtások, ha meg sárgán.....akkor sem, de nem annyira. :D -
Evil Merodak #24 Neutral ellenfelek? Amikor mentem az erdőben rámszállt majdnem minden farkas, bandita, stb... Lehet hogy bugos a szerver? -
#23 "az elején mindig kinyírtak az erdőben."-> nagyon nagy művészet kell , hogy az elején a neutral ellenfelek megöljenek, ahhoz magadra kellene húznod vagy 10-et, mert az direkt user-friendly kezdőhely, hogy ne haljon meg a bolondja :D -
#22 Van demo verzió, ha megvásárol valaki egy wow-ot, kap hozzá egy 10 napos guest-pass trial accot, amivel bizonyos korlátozásokkal (nincs trade más playerekkel,20-as szinthatár, 3 arany max. pénz), de nagyon szépen ki lehet ingyen próbálni a játékot. Megéri. -
#21 Hunhome, magyar tört szerver -
Evil Merodak #20 Mi ez a HH? -
Evil Merodak #19 Hát lehet hogy szar, de így legalább ingyen kipróbálhatod. ebből ugyanis nem létezik demo verzió. Én kipróbáltam. Csak az nem tetszett hogy az elején mindig kinyírtak az erdőben. Namost fizessek egy olyan játékért amiben mindig vesztek? Na ne! -
#18 Az nem mostanában lesz. :)
Viszont vannak értelmes megmozdulások, pölö HHn lesz elvileg ostrom, illetve később ha minden jól megy a nagyobb klánok építhetnek maguknak otthonokat. :) -
#17 nem rossz játék...énis belevetem magam megint ha nem lesznek a tört serverek ennyire bugosak :D -
#16 Csak ilyenkor asszonnya magának az ember, hogy mér fizesek érte ha csinálhatom ingyen is....igaz nem ugyan az teljessen, de nagyából igen. :) -
TommyGun #15 Ennél többet költ valaki 1 hónapban cigire, én PL lemondtam a cigitől :D
De az HBO se sokkal kevesebb....havi 3k nem túl vészes már manapság... -
#14 Lehet, hogy szar de a miénk. :D -
#13 Én jáccottam vele a wowfüggő haveromnál oridzsinál serveren...hát...egész jó kis játék, ha csak eredetibe kéne megvenni, még azt mondom, hogy oké, de a havi előfizetéssel nem vagyok megbarátkozva... azért annyit nekem nem ér :) -
#12 és talán eljő az idő, mikor ezt olvashatjuk itt:
"Újabb lokalizált változat érkezik a World of Warcraft játékból, amely ezúttal a magyar nyelvet foglalja magában. S mivel a Blizzardnak már pofátlanul megszedte magát, ezért mostantól csak a játékot kell megvenni és ingyenesen játszható havonta"
Ámen! -
TommyGun #11 Jah ingyen is, tört serveren ami egy kalap xar...már elnézést.
Mellesleg nagyon is sok köze van az eredeti WarCraft-hoz. Csak itt te magamad botorkálhatod be Azeroth és Kalimdor erdeit magányossan, vagy csoportosan...
A játék annyira jó és sokoldalú hogy azóta (2 hónap) semmi mással nem játszok mert egyszerűen minden más gém unalmas. Pedig minden új gépet kiszoktam próbálni. De egyszerűen a wow után szegényes az egész. A képek sajnos teljesen valótlanul festik le a grafikát. Komolyan mondom hogy mozgás közben kell megnézni mert annyira királyul megvannak csinálva a tájak hogy beszarás. Nekem nagyon bejön. Képen nagyon statikus az egész...mozgás közben kap rá az ember az ízére és főleg mikor elkezd gémezni...sose volt még ilyen jó gém piacon... -
pedrohsi #10 Végül is olyan szempontból jó, mint a Windows: megismerteti a tömegekkel a műfajt. Az már más tészta, hogy ki hajlandó tovább lépni, és belekóstolni az igaziba:) -
RogueGigi #9 Akkor még nem láttál igazi mmorpgp communityt ezekszerint :p -
Evil Merodak #8 Halkan jegyzem csak meg hogy ingyen is lehet. -
vincuska #7 mit akartok, tok jo kis jatek.
tetszik nekem ez az online community cucc a jatekokban... sokkal jobb feeling mint a forumokban olvasmi az anyazasokat...
-
Atees1987 #6 Ezt mire fel mondod? -
#5 tudtam sok hülye van de hogy ennyi -
Windforce #4 de ha mar a fele igaz, akkor is marha nagy szam azert -
pedrohsi #3 ennyi lenne, ha a 6 millió mind aktív előfizető lenne - a Blizzard ezt sugallja, de azért (szerencsére) ez nem így van -
#2 Én játszok vele, és van köze hidd el. :)
Ha jól számolom 3500*6000000=2100000000 Ft havonta??!!!!!!! -
Akuma #1 bár én még nem játszottam ezekkel a modern warcraftokkal, de azthiszem elértük azt, hogy ezeknek a részeknek már közük sincs az eredeti warcrafthoz, képek alapján legalábbis