25
  • gsm900
    Rossz hirem van, valoszinü LCD csere ! gsm
  • tibe0309
    Hello!
    Vettem a vodafone-nal egy k510i-t és szoftvercseréltettem rajta, szal nincs garancia(ez még februárban volt). Viszont most elővettem a zsebemből és a képernyője meg volt fordulva, kikapcsoltam, beapcsoltam és jó volt, viszont rá 10 percre csak fehér képernyőt látok, vki tud segíteni??? PLS, már újraindítottam meg minden
  • Tompika007
    Én ma vettem a K310i-t és nagyon király teló!!!
  • greg971
  • Luciferke
    Nekem sem sikerült még a k700i-ről

Meg ugye vodafone live-val kicsit lebutították, szóval 1 hónap után vittem szervízbe kivetetni belőle (sajnos így a garacia ugrik)
  • Hegyikecske
    de az mégis NOKIA
    #16: hát nemtom, néhány oszt. társamnak van se mobilja de nem tudják levenni róla az exponáló hangot, ciki...:D
  • datango
    nekem lassan 2 éves a t610 , és szeretem a sony ericsson-t ... mert "ocsón" ad és belerak minden jót , míg a nokia "ocsó" keszulékeibe nincs benne csomo minden...
  • Cat #18
    igen, Memory Stick Duo vagy Memory Stick PRO Duo jó bele.
  • 3P
    Bocs nem fogalmaztam egyértelműen én a Sony Ericsson K510i-re gondoltam (a flip-flop telefonok nem érdekelnek). A szövegből meg nem volt egyértelmű, hogy a bővíthetőség az 510-re is vonatkozik-e.
    Tehát a Sony Ericsson K510i bővíthető memória kártyával?
  • jonnie
    Akkor a k700i-m mért nem csipog exponálás közben ha némára van állítva??
    Előtte nekem is nokiám volt, de mikor az kimúlt nem láttom olyan nokiát ami tettszerr volna, úgyhogy megvettem az se-t, ami szép, és jó, és remélem az is marad :)
  • Su0my
    Én azt nem értem, miért is a fényképezőgéppel/kamerával reklámozzák őket, lévén már két éve is tudták a telefonok az 1-1,3 MP +4x DZ-t, meg a kamerázást (6230).. Sőt a motorola E398-am még mp3 lejátszós is... Marha nagy újdonság... Bár a K800i vagy mi majd tényleg nagy durranás lesz: 3,2 MP + asszem van benne OZ is-de mp3 lejátszó biztos...
  • Doomista
  • Hegyikecske
    "A telefon alapmemóriája testvéréhez hasonlóan 28 MB, de mégis ideális eszköz lehet képek és zeneszámok tárolására, hiszen ez egy Memory Stick Micro kártya behelyezésével 1 GB-ra bővíthető."

El kéne olvasni a cikket
  • 3P
    Mit tudtok róla, lehet külső memória kártáyt is belerakni? A 28 MB picit kevés lenne mp3-hoz....
  • Hegyikecske
    "Ezeket a telefonokat azért fejlesztettük ki, hogy vásárlóink megörökíthessék életük kivételes pillanatait,"

Fogadok, azért az exponálóhangot jó SE szokás szerint megint nem lehet levenni... kicsitseciki, bezzeg a nokia...
    Amugy nem oan rosszak de nekem mégse jönnek be (lehet mer se a sonyt se az ericssont nem szeretem) szal max akkor vennék ilyet ha jelentős árelőny lenne a javára.
  • roliika
    Hát a Siemenshez ne tessék hasonlítgatni, azok elég rossz minőségű anyagból készültek! És ezért nem is nagyon vették mert gagyi és ezért nem is gyártanak MO-n már Siemenst és nemsokára ki is vonul a mobilteló piacról. SE T100,T610,K700i-m volt és nem volt semmi gond velük, passzos az illesztés jó minőségű anyagok, és sokat tud az árához képest! :-) ezek az új középkategóriásak is jók! Nem hiába, a japánok és svédek tudnak valamit.
  • Cat #9
    sztm ugy néz ki mint a siemens c35, azaz elég gagyi :)
  • Ghilette
    610 + 1,3 MP + MP3 = 510??? Nagyobb felbontású kijelző és memóriahely jót tenne neki - akkor talán nekem is:D. Nekem is kedvenc a SE, a 610 szuper készülék.
  • sped
    A K510i szép. Nyem.
  • Major
    Mintha más telefongyártó cégek nem ezt csinálnák ;)
  • BuzzFuzz
    A Sony Ericsonnak a joystick a gyengéje, legalábbis nem egy haveromnál meghalt pár hónap után...
  • Darth Sith
    nekem is sony ericsson-om van már régóta. A Z600-asom most múlt két éves, de még soha nem kellett szervízbe se vinnem, mert annyira jól működik, pedig nálam eléggé megvan dolgozva. :) Valószínüleg a következő is SE teló lesz, nagyon megszerettem őket. :)
  • zidder
    Végre valaki normális telefonokat is dob piacra... ideje volt már
  • Mike
    min 1 büntipont
  • Rocko
    ÁÁÁ mikor lövi már le valaki a Sonyerikszont!!! Minek kiadni naponta ennyi telefont ami nagyrészt ugyanazt tudja mint a többi 63 csak butábban... S60 RLZ!!!