2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#191 Click Here to Download!
==================================================
You'll find full description for the update inside the installation package, for now here is a ruff summery of the major changes in version 2:
Ball Physics:
1. Very realistic ball bounces.
2. Reasonable ball air resistance.
3. Marvelous ball rolling and reaction to ground. (Also on rainy turf)
CPU players game style:
1. AI CPU to the max.
2. No more 3 seconds attacks!
3. Slower CPU defense.
4. More tackling and aggressiveness. (Meaning more fouls!)
5. Much more attacking and tackling styles.
6. Difficulty variety improved.
CPU goalkeeper game style:
1. Intelligent GK.
2. Over GK chip shots enabled.
3. Much more realistic jumps and saves.
Game Pace:
1. Life like passing speed.
2. Normal speed attacks.
3. More challenging gameplay for human users.
Note: Fully compatable with OckHAM's CEP 0.12.
klikk -
#190 XBOX -
#189 Ez most pc, vagy xbox? :D -
#188 nem lehet olyan tisztán látni.hiába csillog-villognak a mezekstb. de el vannak mosódva.menj be egy Media Marktba és próbáld ki.
Breki:lolilyenekből amúgy van még h rosszabbul Quakezek mint 4 éve.50%-al több cheater -
#187 -
#186 Példát. Mit értesz Te elmosottság alatt? -
#185 Biggy's GPU for 2006 FIFA World Cup (TM)!
--------------------------------------------------------------------------------
Here is my GPU release for the 2006 FIFA World Cup Demo gameplay. This update will improve most of the aspects that EA keeps ignoring. I hope that you will enjoy it.
Changes (In General):
1. More control on cameras.
2. Smooth render mode.
3. Improved CPU gameplay.
4. Improved ball physics.
===============================
http://www.saadrabia.com/download/biggy_gpu_06fwc.exe -
#184 a FIFA szarabb de a PES is el van mosódva -
#183 bár nekem lenne olyan szarom... egyébként meg hasonlítsd már össze a PES és FIFA grafikáját (akár konzolokon) sztem utóbbi az elmosottabb...
vak vagy :) -
#182 gondolom nem HDTV-re volt kötve... akkor ne csodáld -
Piko888 #181 A customizer nem csinál semmit a Fifámmal. Miért -
#180 sztem a Microsoft Visual C++ -t hiányolja -
#179 mondják h XBOX360-ra milyen jó lesz.hát most játszottam vele nagyon szar elmosódott a garfikája.ez XBOX-oknál minden játéknál így van elmosódott szar az egész.a PES is. -
nagy chris #178 megvan a demoja , ennek örülnöm kéne de nem tudok , erre még azt sem tudom mondani hogy felturbozott vagy feljavitott fifa 06 mer ez még csak az se :( nem értem mi értelme van ennek a résznek ha szinte semmi ujjitás nincs benne -
Kraft- #177 en masik winyora ratkam,mert ahvoa eredetilg rakna,ott nincs eleg ures helyem -
#176 Te hova telepítetted fel?
-
#175 SAJNOS NEKEM IS EZ A PROBLÉMA
-
Kraft- #174 nekem ez a customizer dolog valami runtime errort ir ki :S meg mondjuk a demot elinditom fekete kepernyo,es visszadob winbe valkinek otlet? -
#173 Unlimited Play Patch
download -
#172 én nem vártam nagy dolgot így csak a füvön döbbetem meg
meg hogy Ballack úgy cselez, hogy megfordul elfut előlem majd visszafordul,
ja és a pupos ívű labdák, meg a túl gyors játékmenet.
Viszont a drapik jók, visszajátszások azt kivéve amikor minden látszik, csak a lényeg nem jók
közeli háló kép illetve háló mozgása szintén jó illetve jobb
szöglet is tetszik, bár még nem jöttem rá teljesen a körös nyilak jelentésére. -
#171 "ez most irónikus?"
mégjó...
"végre jó a közönség nem viaszosak az arcok"
ezeken felül minden a régi silányság... nincs okom örömujjongani :(
"tőled kérdeztem vmit a másik topicban"
Amit bizonyos okok miatt nem nézek rendszeresen... privi -
#170 ez most irónikus?
végre jó a közönség nem viaszosak az arcok-igaz
kicsit úgy állnak meccs előtt mint bepisilt kisgyerekek
tőled kérdeztem vmit a másik topicban -
#169 ezek a textúrák csodaszépek :D -
#168 -
#167 Aready downloaded 2006 FIFA World Cup Demo, but afraid you'll be tired of it in one day? Don't panic. You can get more from that demo.
First in the world FIFA World Cup 2006 Demo Customizer will open six hidden teams:
• Brazil
• Spain
• Italy
• France
• Japan
• Korea
Moreover, you can start matches directly from Customizer, skipping pre-screens and menu routine.
As usual in our customizers you have chance to tune some game settings:
• resolution
• detail level
• game speed
• camera
• referee strictness
• and many more, including one-on-one game and neverending matches
Download Customizer, and get maximum from 2006 FIFA WC Demo.
-
#166 Demo Expander
klikk -
#165 erről volt FH-n is szó.ha nem vagy olyan nagy híres hűű fifás akkor válts PES-re -
#164 mondtam mit csinálj
fifa ilyenekre érzékeny -
juventus #163 De akkor miért fut az Oblivion a F.E.A.R a Cod 2 és még sorolhatnám a sokkal nagyobb gépigényt igénylő játékokat amikkel játszottam vagy játszok ezen a gépen Blazing Angels vagy a Tomb Raider Legend de a fifák nem... nem a laptoppal van a baj mert nem gyenge csak ezek a hülye fifák:(:(:( -
-
#161 ez sajna amiatt van h laptop -
#160 meg kéne nézni a processeket amik futnak és a feleslegeseket kilőni -
juventus #159 Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy van egy Acer Aspire 5024 Wlmi notebookom 1800 Amd Turion 512 DDR Ati X700 128 MB! Minden játék tökéletesen fut a maga felbontásában és beállításaival de a fifa sorozat tagjai egyszerűen akadnak vagyis nem akadnak hanem úgy futnak mintha replay lenne és nem tudom hogy mi a baj! Néha néha felgyorsul 5-6 másodpercre utána megint belassul és nem lehet vele játszani! Valakinek van esetleg valami ötlete? Pls HELP! -
Grusi #158 De amúgy frankón, mi ez a "default" gyep? Ennél még a FIFA 06 alap talaja(i) is nagyságrendekkel szebbek voltak, mint ez a 32x32 pixeles textúra. Ennyire le van butítva a demó, ilyen az Allianz Arena gyepe (nem ilyen), vagy megint kezdünk visszafelé lépkedni? -
#157 Na így már egész pofás csak profile kell hozzá -
#156 -
#155 Render Fix For Wc2006 Demo Attached Here
--------------------------------------------------------------------------------
Yeah, Ok I know a load of you know how to do this, but given EA's complete inability to fix the damn render mode, please find attached here a zip containing a modified config.dat for that render_every_ai_smoothness.
1) Unpack the zip
2) Replace the config.dat in C:\Program Files\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup (TM) Demo with the one you just unzipped
3) Love the smoothness
Have fun peeps
Cheers
PS: I used winrar to create the zip, boards dont seem to allow .rar
klikk -
#154 idézőjelet nem lehet mert az speciális karakter -
#153 67 megás demo
klikk -
#152 Ha erre gondolsz azt mondom az idő megszépíti
klikk