2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
Attila 007 #391 Az XBOX360 Live ra van, hogy tudok mások ellen játszani, a silver az demoletöltésekhez jó, de ha egy évre megveszed a goldot az 16 ropi körül van, én még nemvettem meg, most járrt le az ajándék egyhónapom rá -
hitch #390 Én Xboxra vettem meg az europarkba.Sztem cool lett. -
#389 mi az a 48 óra gold membership? -
Attila 007 #388 Grafikailag söok változást nemláttam a Fifa Road to WC meg e között, a hangok szerintem sokkal jobbak lettek, a hangulat is, és sokkal több "küldetés" van benne, a Grafika annyiban lett szebb, hogy árnyaltabb lett és ezáltal nemolyan mü, persze pc re nemtudom hogy hogynéz ki, de ezen tényleg gyönyörü 1080i s felbontáson 84 cm en, dolby digitalba, jah és kaptam hozzá 48 óra gold membershipet nemsok de nekem egyenlőre jó, majd felhasználom. -
#387 hát gondolom ott kicsit szebben néz ki mint pc-n -
Attila 007 #386 Sziasztok, ma voltam 576 ba és kijött pcre, én XBOX360 ra vettem meg abból is volt egy darab az europarkban. Nagyon jó a játék tökmind1 ki mennyire fikázza, nekem tetszik. -
#385 hát ígyis elég ronda
érdekes, hogy ati-n ilyen -
szabolcs17 #384 A gemespy az Ign sőt még az EA is azt írta, hogy április 24.-én jön ki a játék. PC, PS2, Xbox, Psp. Tehát mindegyik. -
miki90 #383 theodor: és melyik boltbol lehet kapni??? -
miki90 #382 PC-re ma jött ki??
Kint van a boltokban??
ez kamu:)
majd 28.-án
nem?? -
#381 Pc-re még ki se jött, ha meg konzolra keresed akkor rossz helyen jársz. -
most19 #380 ha valaki tud adjon már valami támpontot hogy merre keressem!!Thx.
-
most19 #379 honnan szedtétek le?Vagy megvettétek?
-
szabolcs17 #378 aha -
#377 PC-re :) -
hello #376 Nekem teljesen fekete volt a pálya és ilyen lett a fű patchel meg egy kicsit világosítottam. -
#375 ahogy mondod -
szabolcs17 #374 köszi -
theodor #373 Abból ítélve, hogy boltban már lehet kapni pc-re, még ma vagy holnap kint lesz. -
szabolcs17 #372 pc-re mire jön? -
theodor #371 Kerekegész 12 000Ft ért -
#370 Boltban a polcról :) -
theodor #369 Pc-re még nincs sajnos de Xbox-ra,Ps2-re már tegnap óta kint van. -
BJB #368 Nem tudja vki. honnan lehetne leszedni PS2-re ezt a átékot??? -
#367 Nem kell ahhoz viptagnak lenni
rakd fel pl a tinypic.com-ra -
#366 igen , ps2n már kintvan , már tegnap óta játszom -
szabolcs17 #365 De pc re is? -
hello #364 Nekem ATI-m van de nem tudok berakni képet mert nem vagyok VIP-tag és nem tudok feltölteni nagyobb méretű képeket de fényévekkel jobb lesz tőle a gyep főleg ha egy kicsit világosítok rajta. Ezért lenne jó ha a teljes verzióra is megcsínálnád mert nem valami jó fekete pályán játszani. -
Dexantreal #363 én meg Brazilokkal nyertem Angolok ellen 3-0-ra a döntőbe..... -
#362 kurva jó lett, most rúgtam a Pisonttal 3 gólt a Sziámnak, az elődöntőt meg a Perzsákkal játszom... -
#361 igen kijött már mindenki azzal tolja csak elfelejtettük írni -
szabolcs17 #360 Nem tudja valaki kijött-e a játék, vagy mikor jön ki ma? -
#359 ati-n nem tudom milyen
rakjatok be képet -
hello #358 Hát szerintem sokan örülnének (köztük én is) főleg akiknek ATI kártyájuk van hogyha megcsinálnád a teljes verzióra is. -
#357 úgy hallom kisebb P -
BJB #356 Nem tudjátok PSP-re milyen???(nagyon le van-e butítva grafikailag meggyire jó meg ilyesmik) -
#355 türelem tornaterem :) -
theodor #354 Már meg lehet venni az 576-ban de neten még sehol sincs basszus. -
#353 Ha megcsinálom
ugye ez teljes zdata, hogy csak be kelljen másolni.
A teljesben más zdata lesz.
A teknika használható de más egy stadionban megcsinálni mint mindegyikben. -
hello #352 Ez a fű patch működni fog a teljes verzióban is?