2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#1818 nah megvagyunk 16-an
Sajnálattal vettem, hogy a tegnapi bemásolt eddigi jelentkezett emberek listájától eltekintve többen beírták (tegnap este, és ma) brazíliát, így az ő jelentkezésüket nem vettem figyelembe...
A végleges jelentkezési lista:
Curesz
[email protected]
Franciaország
Kanál
[email protected]
Szerbia & Montnegró
geridoss
[email protected]
Brazília
Emin3m02
[email protected]
Argentína
Text input1: bmate17
[email protected]
hollandia
rezsofiz
[email protected]
Anglia
vezérszuszu
[email protected]
Spanyol
The FlashBack
[email protected]
Czeh Republic
Szega87
[email protected]
Ivory Coast (elefántcsontpart)
Gyovai
[email protected]
Svédország
lost48
[email protected]
Portugália
KaLóZ14
[email protected]
Finnország**
Joe1987
[email protected]
Olaszország
Zsolti9014
[email protected]
Paraguay
Woondy
[email protected]
Németország
simaz
[email protected]
Ukrajna
Minden további infó, az oldalon...
-
geridoss #1817 hy ismét
már várom a bajnokságot -
#1816 meg szar a minőségük, de rákattinva bejön teljes méretben... -
#1815 dejó nagy thumbnail-ek... :) -
#1814 -
#1813 -
#1812 és ne lámáz légyszives mert nem érdemlem meg -
#1811 Télleg Breki te miért nem jelentkezel?? -
#1810 azóta nem jelentkezett több? -
#1809 Mikor még nemvolt kiirva ide h jelentkezés akkor olvasgattam a topicot h hogyan kell és találtam egy írást hogy Brekinél kell jelentkezni .És rég nemláttam mostanában néztem a mai napom.és ma jelentkeztem mivel nemtudta breki ezért beléptem és láttam h jelentkezés..! -
Curesz #1808 BAAAAAAM gyovai, te hitted azt hogy Brekinél kell jelentkezni!!De nemtom mér mivel itt fölül ki van írva hogy jelentkezés... -
Kanál #1807 #1779 -
Curesz #1806 az előbb linkelte be -
#1805 Légyszi linkeld már be a jelentkezők névsorát please had lássuk mennyien vagyunk már! -
#1804 Kváncsi vagyok 2012-től mi lesz a "fifa" neve. UGYANIS az EA tulajdonában, csak 2012 ig van "fifa" licensz, és az eddigi erőlátások szerint, nem kapja meg, a következő 20 (4) évre. Vagyis az EA focisjűtékai, csak az emlékükben bízhatnak, mert moost is csak azért veszik őket többen, mert a fifa nagyobb név mint a konami...
-
#1803 Akkor mikor hazajössz akkor leszeded ENNYI ne aggódj már.. bocs a warezért -
mikiking #1802 de ezért fizetni kell egy sms diját,én pedig szlovákiából vagyok és innen nem lehet küldeni
-
Curesz #1801 nemkell 5percenként megkérdezni, ha összegyűlünk akkor majd elkezdjük -
Joe1987 #1800 hogy állunk a jelentkezéssel????? -
Curesz #1799 jah, jó! -
#1798 egyébként nem neked mondtam, hanem egy illető ajánlott egy warez oldalt...
-
Curesz #1797 jó csak ajánlottam neki -
#1796 nem warezolunk, épp most mondtam el, nem?
-
Curesz #1795 Amugy sok helyen levan irva -
#1794 figyelj, elég ha egyszer írod le, ha valaki tud segíteni fog. Részemről pedig ha nem tudsz elindítani egy warezos gémet, akkor egyszerűen elmész a boltba és megveszed. -
Curesz #1793 ezt már hallottuk, de én nemtok segíteni! -
mikiking #1792 császtok ,nem tudjátok mi lehet nekem a baj? letöltöttem a fifa world cup 2006 iso verziót,belemountolom a daemonba és a total commanderbe belemegyek a virt.meghajtóba és azt irja hogy nincs ilyen meghajtó ,mi lehet a probl.?
egyszerűen nem tudom megnyitni légyszi -
#1791 nem választott csapatot. Vagyis választott, csak foglaltat
-
#1790 jólvan, feglőlem jöhetsz, majd azzal kell ímélezned, akivel egy csoportba kerülsz
akkor jelentkez
-
#1789 Segítsetek!!! #1717, hadd jelentkezzek freemail címmel!!! Nekem jó lenne pl. Paraguay v. Trinidad is, ha már a hiba miatt az Olaszokról lemaradtam. Ha lenne msn-em rendesen, még időben megszereztem volna őket. Légyszives segítsetek!!!!! Előre is köszi -
#1788 vagy rosszul kopyztál vagy kalóz14 nem választott még csapatot , most melyik ? :) -
mikiking #1787 császtok ,nem tudjátok mi lehet nekem a baj? letöltöttem a fifa world cup 2006 iso verziót,belemountolom a daemonba és a total commanderbe belemegyek a virt.meghajtóba és azt irja hogy nincs ilyen meghajtó ,mi lehet a probl.?
egyszerűen nem tudom megnyitni -
Bankrupt #1786 Mondtam már csak a bénábbak maradtak. :D -
Joe1987 #1785 azért ennyire nem vagyok hülye(csak egy kicsit)
-
Curesz #1784 hogy lehet vki ekkora lámaaaaaaa? -
#1783 hálistennek:D
-
#1782 igen, tekintve hogy az SG az egy fórum. -
#1781 hál'istennek
-
Joe1987 #1780 a FIFA FAQ-ban rákattintok az sg topikra és visszadobja a fórumot
-
#1779 Jelenleg így állunk:
Curesz
[email protected]