Comic Book: The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
És tudni valamit róla? Lassan egy éve nem hallottam semmit róla.
Calver
elhisszük, csak jól belinkelned nem sikerült <#levele>

"The trees move. Do you not see it?"

ez jobb link

Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/title/tt0426592/
Na akkor adj már egy hasznos linket

akor rossz oldalt néztél.
Most néztem meg ennek az úgynevezett paródiának a weboldalát, meg a trailerét és ez nem is egy paródia hanem csak egy francos dokumentumfilm

Egy paródiában mindent el lehet képzelni, még egy fekete szupermant is.

a címe superhero! lesz.
Bucser
SZerintem nagyot tévedsz... Ha a wayans fivérek cisnálják akkor ez is egy pisikaki fekadugós vígjáték lesz... Inkább csinálják Az Abrahams fivérek. õk tudnak paródiát írni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Iori
eltudnad kepzelni egy fekete pókembert vagy supermant? 😄

I love this game!

Mert ez mi valami képregényadaptáció paródia, ha az akkor elég királyos lehet mert mivel szeretem a képregényeket és a képregényadaptációs filmeket ezért jöhet a képregényparódia is. De ha az akkor az lenne a legjobb ha a Wayans fivérek csinálnák.

Törölt felhasználó
Nem kerülhetik el sorsukat a képregényadaptációk sem. A romantikus filmek után hamarosan a mostanában divatos szuperhõs-filmek elé tart görbe tükröt a Dimension Films.

A Comic Book: The Movie címet kapott filmet a Dimension Films készíti. John Unholz filmötlete bejárta egész Hollywoodot, ám végül a paródiák forgalmazásában már jártas stúdió csapott le a tervre. Az egyelõre rendezõ és szereplõk nélküli film bemutatási idõpontja ismeretlen.

A paródiák folyamatosan sikerre vannak ítélve. Az egyik legelsõ volt a Leslie Nielsen fõszereplésével mára már klasszikussá avanzsáló Csupasz pisztoly-trilógia. Õt követte az egyik legismertebb, a Rambo-filmeket parodizáló Nagy durranás. Azután következett a gettómozikat kifigurázó Ne légy barom, mely a Wayans-fivérek munkája volt.
A siker ízére rákapva a testvérek görbe tükröt tartottak a tinihorrorok, majd a kísértetfilmek elé is Horrorra akadva eposzukkal. A legutóbb pedig a romantikus filmek következtek a Csajozós mozival.

A sor pedig nem szakad meg, hiszen a szuperhõs-komédia elõtt még betámadja a mozikat a Horrorra akadva 4 is.

sg.hu