Vokál leszedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem gugliban keress arra, hogy acapella. Ugyebár az acapellák külön külön hangsávok... PL én haverom már talált fekete pákót is 😄D
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
isssssssstenem, lottó ötösöm lenne ilyen 😄DDDDDDDDDDDDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem mondom el. Tessék használni a keresõt. Sokszor elmondtam már a "klasszikus" megoldást - ami nem biztos hogy beválik, de ennek ellenére létezik - és kifejtettem errõl (és a hasonló kétséges dolgokról - például MP3 -> Midi konverzió) a véleményem. A topic szvsz. zárható. Köszönöm a figyelmetek.
és jön faustus és elmondja itt is uazt, amit néhány 100 millió elõzõ topicban majdnem uebben a témában...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
errõl nem rég volt egy topic, nem lehetséges, a számítógép nem tudja megkülönböztetni az éneket a hangszerektõl, ugyanazt a frekencia-tartományon több hangszer/ének egyszerre is jelen lehet, szal ha le is tudod szedni, akkor a zenébõl is vagdosni fogsz...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
az mp3 nem többsávos formátum, úgyhogy nem lehet tökéletesen megcsinálni. próbálkozhatsz bizonyos frekvenciatartományokkal, de sosem lesz olyan, mintha "leszedted" volna valamelyik hangsávot.
(a stúdióban külön-külön van meg mindegyik hangszer, utána keverik össze)
(a stúdióban külön-külön van meg mindegyik hangszer, utána keverik össze)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem tud valamélykötök egy olyan progit amely leszedi az mp3-ból a vocált úgy hogy visszaadja a teljes zenét. Nem karaoke készítõ, hanem olyan progi, amivel a CD egy trackét rakják össze a stúdióban...