Szabadalmi per miatt frissült az Internet Explorer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor itt a megoldás, hátha valaki itt talál rá keresõvel...
http://www.amarasoftware.com/ieupdate.zip
http://www.amarasoftware.com/ieupdate.zip
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
nehéz eldönteni, mondandódban a modor vagy a logika a kevesebb.
valamint azt is, hogy mi váltotta ki belõled ezt a nagyfokú arroganciát.
szomorú, hogy a tb egy vagyont költ gyógyszerár-támogatásra, és pont neked nem jutott dilibogyó. javaslom a tardylt. nagy adagban.
valamint azt is, hogy mi váltotta ki belõled ezt a nagyfokú arroganciát.
szomorú, hogy a tb egy vagyont költ gyógyszerár-támogatásra, és pont neked nem jutott dilibogyó. javaslom a tardylt. nagy adagban.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Miért is nem? Az nem jutott eszedbe, hogy a fél internet ingyenes technológiákra, nyitott szabványokra, stb. épül? Példának okáért a HTTP protokoll is. Vagy a TCP. Vagy az IP. És ez egységet hozott némileg.
A másik, hogy van egy csomó igényes, szimpla HTML alapú oldal, amik nem Flashre vagy hasonlókra épülnek. Egész sokan használják. És azok a "komoly" oldalak, amiket említettél, többnyire webes prospektusok. Szépek, de nem ér hátrány, ha nem látod õket. Mellesleg az ActiveX-et leszámítva nem sok dologról kell lemondanom, csak mert FF-et és Linuxot használok (kellett kompromisszumokat kötnöm, de megérte).
A másik, hogy van egy csomó igényes, szimpla HTML alapú oldal, amik nem Flashre vagy hasonlókra épülnek. Egész sokan használják. És azok a "komoly" oldalak, amiket említettél, többnyire webes prospektusok. Szépek, de nem ér hátrány, ha nem látod õket. Mellesleg az ActiveX-et leszámítva nem sok dologról kell lemondanom, csak mert FF-et és Linuxot használok (kellett kompromisszumokat kötnöm, de megérte).
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Felõlem az jótékonykodik aki akar az ingyenes programokkal. Ha a boltban is lehet majd freeware kenyeret kapni, meg lesz ingyenes gázszolgáltató, akkor felnézek a fajtájára, addig nem sokra tartom õket.
azzal csak az a baj, hogy akkor nem marad ideje arra, hogy remek, igyenes progikat írjon nekünk, amelyeket nem csak én használok nap mint nap, hanem a fél világ.
te mit is tettél értünk eddig? õ sokat 8).
te mit is tettél értünk eddig? õ sokat 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Meg nem nézhetsz meg ilyen oldalakat: http://www.federicafontana.it/ Meg úgy általában 1 fotós, autómárka, stb oldalt se. Úgy a komoly céges weboldalaknak a felét. Tényleg jó volna.
Menjél vissza a kõkorba, aztán pattogtasd ott a html tagjeidet.
Nem ActiveX-el van baja, hanem beágyazott multimédia tartalommal (ezért sorolták fel pl a java-t is). ActiveX az teljesen MS fejlesztés, csak a weboldaba beágyazott multimédia tartalom szabadalmát sérti. Vagyis az hogy ezt a firefoxban pluginként, és nem activex vezérlõként oldották meg az a beperelhetõség szempontjából lényegtelen.
Active X-et alapból letiltom, úgyhogy engem hidegen hagy a dolog. FireFox-ot használok most is.
Internet Explorer-t használtam ezelõtt, mindig tele volt searchbar-okkal a tököm vele.
IE-t csak akkor használom mikor leszedem FF-t. Esetleg Avant Browser lenne az értelmes kiegészítése az Internet Explorer-nek. Akkor az se annyira sebezhetõ így.
Internet Explorer-t használtam ezelõtt, mindig tele volt searchbar-okkal a tököm vele.
IE-t csak akkor használom mikor leszedem FF-t. Esetleg Avant Browser lenne az értelmes kiegészítése az Internet Explorer-nek. Akkor az se annyira sebezhetõ így.
Az csak jó ha nem szemetelõdik tele az oldal mindenféle reklámmal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Áve!
Vihar egy pohár kapucsínóban. ActiveX után jön az ActiveY, meg a Z. Azt meg már perelhetik, ha akarják...
Csürsz!
Én
Vihar egy pohár kapucsínóban. ActiveX után jön az ActiveY, meg a Z. Azt meg már perelhetik, ha akarják...
Csürsz!
Én
Imént tettem fel az új frissítést, egyelõre nagy különbséget nem látok ...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hát én nem fogom hiányolni az el nem induló reklámokat. A flashel is teli van a tököm, mert gyakran elõfordul, hogy a sok flash valamiért 100%-ra küldi a progi terhelést.
Ja az nem volt válasz, csak akart lenni, de aztán nem az lett 😊
Az összes vakus dolgot ki kéne tiltani a böngészõkbõl, tiszta csalás a rendes, tisztességes html programozókkal szemben!
Azért volt akkora kampány itt az EU-ban a szoftverszabadalmak ellen. Akkor valamiért a Microsoft nem vette ki a részét belõle, pedig egyértelmû volt ez nekik sem jó.
http://www.nosoftwarepatents.com/hu/m/intro/index.html
Az ilyen ostoba és abszurd helyzetek talán meggyõzik az eddig kétkedõket, hogy itt nekünk az EU-ban soha nem kellenek szoftverszabadalmak. Egyszer talán Vedres András is megérti ezt.
Érdekes, hogy a "IE frissítés" valószínûleg az európai verziókat is érinte, pedig az ittene törvények szerint erre nem is lenne szükség.
http://www.nosoftwarepatents.com/hu/m/intro/index.html
Az ilyen ostoba és abszurd helyzetek talán meggyõzik az eddig kétkedõket, hogy itt nekünk az EU-ban soha nem kellenek szoftverszabadalmak. Egyszer talán Vedres András is megérti ezt.
Érdekes, hogy a "IE frissítés" valószínûleg az európai verziókat is érinte, pedig az ittene törvények szerint erre nem is lenne szükség.
És szerinted ha FF-nek nõ még kicsit a felhasználószáma, akkor õket nem fogja beperelni ugyanez a cég ugyanezért?
Persze, kiküszöbölik. Holnap meg a Porbafingó INC bepereli MS-t hogy waze, nehogymá gif-et használjál weboldalon csak úgy, tegyél azelé is kérdést. Aztán majd bejön úgy neked az sg hogy 250-et kérdez míg megnézel egy lapot, mert kb annyi kis bisz-basz gifbõl áll össze.
Dögöljön meg mind aki szabadalomsértés miatt perel. Ha nem tud eladható terméket csinálni a szabadalmából a saját bénasága miatt, akkor ne tarthasson igényt arra, hogy másoktól kaszáljon be pénzt.
Dögöljön meg mind aki szabadalomsértés miatt perel. Ha nem tud eladható terméket csinálni a szabadalmából a saját bénasága miatt, akkor ne tarthasson igényt arra, hogy másoktól kaszáljon be pénzt.
Én is remélem. Az IE-t ki kéne dobni a kukába. FF rulezz!!!
Azért remélem, hogy csak az IE-t alakítják át, és nem fog sor kerülni a további böngészõkre.
Én a reklámcégekért aggódom a legkevésbe. Eddig is találtak módot arra hogy eljuttassák a tartalmukat a felhasználókhoz. Nagyon sokszor a módszereik a szemtelenségtõl a szemétségig terjednek. Sok oldal már tanítja a gyanútlan felhasználót hogy kapcsolja ki ideiglenesen vagy véglegesen az IE és más böngészõk védelmét hogy a spyware es adware feltelepülhessen. Ez az ActiveX-es dolog csak aprócska része annak ami a hálón van. Amúgy meg nem is települ automatikusan, úgyhogy ha nem vágysz rá nem teszed fel.
Ahogy most nézem, ez alapjaiban rengetheti meg a jelenlegi online reklámipart. A hírdetõk között mostanában mindenki macromedia flash-t használ, a júzerek döntõ többsége pedig IE-t. A reklámok ettõl kezdve viszont egyáltalán nem fognak elindulni, csak ha a júzer a felületre kattint, tehát át kell állniuk képekre mindenhol, mert különben a kutya nem nézi meg a reklámjaikat.
Lehet hogy csak én értelmezem flére, de nagyon úgy tûnik hogy ebbõl még óriási bortány lesz.
Lehet hogy csak én értelmezem flére, de nagyon úgy tûnik hogy ebbõl még óriási bortány lesz.