110 millió kínai az iWiW-en?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most vagyok 4-es, érettségi elõtt, és már nem egy, általánosbeli ismerõsöket találtam meg, akik elég messze kerültek tõlem (pl pestre költöztek)
szvsz nagyon jó az iwiw, csa meghívók lenének még jók, ne értem miért van leállítva😞
szvsz nagyon jó az iwiw, csa meghívók lenének még jók, ne értem miért van leállítva😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sztem meg nagyonnagyin jó dolog ez az iwiw 10-12éve nem látott ismerõseimet találtam meg!!Mindent bele
szerintem érdekes.nagyon sok olyan haverom bukkan fel akit évek ota nem láttam, és legalább megvannak az elérhetöségei. elég sokukkal azota miota fentvagyok levelezek söt beszélgetek is ujra.nem rosz ez a régi kapcsik ujraélesztésére... a rendszer azonban sajnos tényleg nagyon lassu....
tenyleg nem egyedi 5let. mar van ilyen regota kulfoldon. szal o vagja es te nem.
pillanatnyi divat, egy idõ után rájönnek az emberek hogy gyakorlatilag SEMMIT nem lehet csinálni a rendszerben, mint kattintgatni hogy kinek ki az ismerõse. Nevetséges, hogy egyesek 5-600 embert is bejelölnek.
eleinte bugyuta dolognak tartottam, amíg nem volt fent csak pár ismim, de most már kezdem élvezni, jó buli 😊
Hehe!
Én kb 1 hétig kerestem meghívót, senkinek sem volt (pedig nem 1-2 embert kérdeztem meg).
Aztán mondom hát ha már itt szarakszik milyen lehet "bent".
És ezzel nemcsak én vagyok így.
Én kb 1 hétig kerestem meghívót, senkinek sem volt (pedig nem 1-2 embert kérdeztem meg).
Aztán mondom hát ha már itt szarakszik milyen lehet "bent".
És ezzel nemcsak én vagyok így.
Látom vágod mirõl van szó kisbogár.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ja persze õk talalták ki ez nem is létezet az msn se évekkel ezelõtt?<#mf1>#mf1>
Hát nem tudom. Én egy kicsit szkeptikusabb vagyok. Nehezen tudom elképzelni mint ahogy a cikkben írják az összes hazai internetezõ benne legyen a rendszerben. Ez a kezdeti lelkesedés a felhasználók részérõ egy idõ után le fog csengeni és akkor majd szépen csökken a látogatottság. De ne legyen igazam, mert amúgy egy jó dolognak tartom ezt a rendszert még ha én nem is használom.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
← ElőzőOldal 2 / 2