1819
>
-
#138 Sony Ericsson Themes Creator Version 3.05 a legujabbb aszem, nekem ez van elég 1xű -
romisz #137 Tudnátok mondani esetleg valami témaszerkesztő programot amivel egyszerűen lehet témákat gyártani a K800i-re?????? -
romisz #136 Ma találtam rejtett menüt... hát eléggé lolos a vaku kisütése gomb vajon csak megvillantja a vakut vagy túlterheli amíg ki nem ég? hát nemtom de nemnaon merem kipróbálni... :D de ha meg akarod nézni akkor >,*,<,<,*,<,* nah ez a kódja de fontos hogy a jobbrára legyen állítva a fájlkezelő(mint gyorsbillentyű) mert ha nem akkor nem müxik. Egyébként csomó jóofa dolog van benne a hangerőt a duplájára teheted meg ienek -
#135 enyém is vodás
csak én a 200 multimédiát használom -
romisz #134 THX a linket de kiderült, hogy mivel vodás vagyok elő kéne fizetnem a netre...... nah mind1 akkor anélkül kell tovább élnem... lényegtelen, viszont ma történt egy kis gáz :( a 2-es 5-ös és6-os billentyűknek lekopott egy pici részen a teteje nemtom olyan mintha valami fólia lenne de csak éppen egy kicsi luk van rajtuk elég szerencsétlenül néz ki... Mintha nem lenne elég bajom enélkül is. -
#133 itt -
romisz #132 Hát fölmentem a sonyericson . komra és küldettem velük beállításokat gond nélkül telepítettem a telóra ki is választottam internetprofilnak de így se jó...... Nemértem...... -
#131 Ha igaz, akkor itt találtok Sony Ericsson összes mobiljára a legjobb és legújjab ingyenesen letölthető játékokat!
-
romisz #130 és mien címre írjak nekik? e-mail vagy SMS és egyáltalán mi a címük :D -
#129 a SE Magyarországgal küldesd el a beállításokat -
romisz #128 Jah és az sem tetszik, hogy internet profilt kell létrehozni, de azért megcsináltam viszont amikor el akarnám érni a netet azt írja ki, hogy Kommunikációs hiba...... -
romisz #127 Nah hát nem nagyon neteztem/MSN-eztem rajta eddig ezért ezekről ne mtudok nyilatkozni a zoperát egyébként nem is szeretem és hát ami nem nagyon teccik benne azaz, hogy néha "belaggol" és akkor úgy 15-20 másodpercig nemcsinál semmit. Most meg azzal szenvedtem, hogy végre csatlakozzon a számítógéphez az adatkábellel de újra raktam a szoftverét újra indítottam a gépemet és így elindult. Jah és jó hír, hogy az aku rekordot döntött mert 3 napig bírta -
#126 mini opera megy gond nélkül -
#125 vagy akár a mini operát?
Milyen hibát találtál már benne? (vagy csak mi nem teccik 100%osan) -
#124 tudod használni vele az msn-t?
na ez egy jó kérdés -
#123 nem tudom mit kérdezhetnék -
ent #122 Van vele vmi problémád? -
#121 Mit kérdezzek? -
romisz #120 Na mivan senki nem ír napok óta.... Pedig várom a kéedéseket Persze csak ha vannak -
romisz #119 Nah hát megvettem bár minden boltban azt mondták hogy ilyet már nem fogok találni... A teló elég jó képet csinál. Elég hamar lemerítem ezért naponta tölteni kell. A menüje gyors és jól is néz ki, a kép éles. -
ent #118 Ti lebzselő szemetek, nemtom volt e már:
www.pappfer.hu és a www.seria.hu !!!!
pappfer oldalra regisztálás után elétek tárul a kánoán. A seria oldalon töménytelen játék minden SE készülékre.....
-
#117 ezt sem köfi !!! :DDDD najo köcccc !! :) -
#116 anno a K500-amra én is csináltam pár témát -
#115 te rohatt, fel ne tegyél több linket, mert kinyírunk -
ent #114 Ezt se köszönjétek meg, mocskok:)...
Gém 2
Meg ezt se :
Témák 1 + etc...
Figyelmetekbe ajánlom jómagam által kreált sport témákon belül a bowling témát w810i re és k800i re:):):). -
#113 akko nemkössz ! -
#112 ok, nemköszi -
ent #111 Egy kis nyalánkság K800 tesók:
Gémek
Nem kell megköszönni -
#110 ismered a betüket? K800i
a program neve a K800i esetén infraport, usb kábel, vagy bluetooth -
Dloc #109 Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan programot letölteni hogy
számítógépről videót át lehessen küldeni mobilra?
ÉS a program nevét.(sony ericcson v630i) -
#108 kivancsi leszek en is -
#107 gz :-] írd majd le az első benyomásokat! :) -
romisz #106 Holnap meglesz a K800i-m :D -
#105 le
320x240 H.264 -
benioh1993 #104 mp4-et tud lejátszani a teló?
-
#103 akkor gratulálok annak aki ezt így tervezte, mert a szürke iv böki a tenyerem -
ent #102 Mindegyiknél! -
#101 (megcsináltam) bár ahogy láttam alap ismerte már .... de külön meghajtóként még mindig azt a fos szar belső memoriát ismeri és teszi oda :@@@
Ha nem tudnám h k750inél müködött ugy akkor nem lennék ideges (h ezzel meg nem) de nem akarja ugy csinálni ahogy én gondolom :@ :S mind1 köszi -
#100 az előlap nálatok is keskenyebb mint a szürke ív? -
#99 Egy tipp, nekem bevált :) Amikor csak a telefont látod külön meghajtóként, futtasd le a Hardver hozzáadása varázslót, nekem ezzel működött és így már felismeri a memokártyát is.