1819
>
-
BJB #379 Ma vettem egy új k800i-t, lecserélve a régi k750-em.
Néztem hozzá memóriakártyát. A 750-es már az 1GB-től belassult, ezért 512-est tettem bele.
A k800-nak van ilyen problémája?(Ha nincs akkor 1 GB-st veszek bele) -
#378 nm :) -
stream man #377 igy mukodik köszi a segitseget :DDDD -
#376 nekemis totállal megy .. felismeri külön a memokarit meg külön a belsö memoriát is .. -
stream man #375 total commanderrel még nem is probaltam :) -
#374 próbáld azzal esetleg. amúgy ott is ctrl+c-vel kell asszem:D
nekem működik total commanderben is, mióta újraraktam a win-t...:) azelőtt pc-suite-t használtam -
stream man #373 jah nem :D at masolom ctrl+c ,ctrl+v -
#372 pc suite-al próbálod másolni? -
stream man #371 xp -
#370 milyen win? -
#369 helo .. még nem találkoztam ilyennel .. sorry nincs ötletem -
stream man #368 olyan problemam lenne hogy (friss windows reinstall után) nemtudok a mobilra képet zenét másolni (nincsm memoriakártyám)mert aztirja ki hogy rossz ms-dos funkcio vki tapasztalt már ilyet? üdv -
#367 hehh barnában még nemis láttam :D de biztos h jobb a fekete :P -
#366 fekete -
#365 nekem fekete van:p -
gyupee #364 Üdv neketek jótelósok :)
1 hete vettem meg a k800i-met és nagyon meg vagyok elégedve vele leszámítva hogy a voda leopatott kicsit azt mondták jár hozzzá 128as kari dehát miért is... Azt is mondták nem árulják csak a feketét, erre a menyecske első kérdése: barnát v feketét szeretnék??? Barnát vettem, egyébként kinek milyen szinű, melyik tetszik jobban? -
tirpitz #363 k810i hátlapja leszedhető? Ha igen, valaki árulja el pls a trükkjét, mert a hangerő gombok beestek, és beszorultak a hátlapba... Nem tudom mi lehet a telefonokkal, de apám N73-asa is elhagyta a joystickját. Lehet hogy ebben a melegben hagyják el magukat a telefonok? -
#362 Az üzenetek menüben lévő barátok működik vkinek? Msn-nel kompatibilis? Mi a kiszolgáló? -
#361 Konvertálás: total video converter
Akku lemerulés: nem normális -
#360 nekem épp fordítva van így, mikor kikapcoslom a telót 20% on van az akksi bekapcsolom már 30% :S érdekel és nem volt gépembe se se töltőn .. (W810i ről van szó) -
#359 Egész jo ez az opera mini bár vannak funkciók amik nem igazán működnek
Pl. a válasz erre -
#358 Én kb egy hónapja vettem meg a telefont, de az a probléma vele, hogy nagyon merül az akksi...pl ha kikapcsolás előtt 100%, akkor mikor bekapcsolom már csak 50%. Ha egy másik telefonnal töltöm fel a saját akksiját akkor jó, és ha egy másik telefonnal feltöltött akksit teszek bele, akkor is jó.
Úgyhogy a telefonnal van a baj...sztem nem tudja rendesen feltölteni az akksit.
Volt már másnak is ilyen problémája?
Csak az a megoldás, ha visszaviszem szervízelni? (És meg lehet-e egyáltalán javítani?) -
HalaszIstvan #357 Hol találok függetlenítő progit K800i sony ericsson-hoz?
Ha valakinek van íron E-mailt a [email protected] címre.Köszönöm előre is.
-
tirpitz #356 [közben megtaláltam a gombot a zsebemben, valsz a 40 kg-os németjuhászom a telefonról vett lendületet mikor kimászott rajtam keresztül az autóból, szóval hőbörgés visszavonva, gombot megpróbálom visszaragasztani] -
#355 sztem raknak rá újjat -
tirpitz #354 hi! a k810i fórumot bezárták, ezért teszem fel itt a kérdést: másnál is előfordult hogy az "alkalmazások" gomb leesett a k810i-ről? Én féltve őrzöm mióta megvan, és ma hirtelen feltűnt hogy nincs rajta... Szerintetek beküldik szervízbe, vagy akár helyben raknak bele újat? Mert az egyetlen SE szervízről elég sok rosszat olvastam/hallottam, ezért azt inkább kihagynám. (Azért kicsit bosszantó ez, mert van annyira drága ez a telefon, hogy egy hónap óvatos használat után ne kapjon leprát és hullajtsa el az alkatrészeit.) -
#353 Ezzel az a gond, hogy zenefájlként ismeri föl a konvertált mp4 fájlt:S -
#352 ilyen film se képernyőre tömörítő programot vki tud ajánlani?? -
Beni521 #351 mostmár ezt is tom :D (wikipédiában benne volt XD) -
#350 google -
Beni521 #349 aha, és az mi? tudom kicsit tudatlan vok, nem kell kicikizni -
#348 RSS-t tudsz vele olvasni neten. -
Beni521 #347 valaki el tudná nékem magyarázni mi ez az RSS Reader -
Beni521 #346 elküldtem :D -
#345 headset -
#344 van vkinek HBH-PV702 headsetje? olcsó (6k), és bír 8 órát azért szemezek egy ilyennel -
#343 át .. dobj meg egy pwben msn-el -
Beni521 #342 nekem a k700i-men volt vagy 4 (H). -
Beni521 #341 nekem egyetlen problémám a telóval h mindig maszatolódik a kijelző!!! ha állandóan törölgetném úgy meg karcolódna. 3 hónaposan karcmentesen, 2 gigás kártyával, használtan vettem angliában egy pár napja (e-bay), és a faszi már eltávolította róla a védőfóliát. szóval erre a maszatolódásra van megoldás az állandó törölgetésen kívül? (most azt csinálom h naponta 1x "megfürdetem" - a gyengébbek kedvéért megtörölöm - a telefont) -
Beni521 #340 és át tod küldeni MSN-en?