1819
>
  • BJB
    Ma vettem egy új k800i-t, lecserélve a régi k750-em.
    Néztem hozzá memóriakártyát. A 750-es már az 1GB-től belassult, ezért 512-est tettem bele.
    A k800-nak van ilyen problémája?(Ha nincs akkor 1 GB-st veszek bele)
  • Rage47
    nm :)
  • stream man
    igy mukodik köszi a segitseget :DDDD
  • Gaba9
    nekemis totállal megy .. felismeri külön a memokarit meg külön a belsö memoriát is ..
  • stream man
    total commanderrel még nem is probaltam :)
  • Rage47
    próbáld azzal esetleg. amúgy ott is ctrl+c-vel kell asszem:D
    nekem működik total commanderben is, mióta újraraktam a win-t...:) azelőtt pc-suite-t használtam
  • stream man
    jah nem :D at masolom ctrl+c ,ctrl+v
  • Rage47
    pc suite-al próbálod másolni?
  • stream man
    xp
  • Rage47
    milyen win?
  • Gaba9
    helo .. még nem találkoztam ilyennel .. sorry nincs ötletem
  • stream man
    olyan problemam lenne hogy (friss windows reinstall után) nemtudok a mobilra képet zenét másolni (nincsm memoriakártyám)mert aztirja ki hogy rossz ms-dos funkcio vki tapasztalt már ilyet? üdv
  • Gaba9
    hehh barnában még nemis láttam :D de biztos h jobb a fekete :P
  • Mike
    fekete
  • Rage47
    nekem fekete van:p
  • gyupee
    Üdv neketek jótelósok :)
    1 hete vettem meg a k800i-met és nagyon meg vagyok elégedve vele leszámítva hogy a voda leopatott kicsit azt mondták jár hozzzá 128as kari dehát miért is... Azt is mondták nem árulják csak a feketét, erre a menyecske első kérdése: barnát v feketét szeretnék??? Barnát vettem, egyébként kinek milyen szinű, melyik tetszik jobban?
  • tirpitz
    k810i hátlapja leszedhető? Ha igen, valaki árulja el pls a trükkjét, mert a hangerő gombok beestek, és beszorultak a hátlapba... Nem tudom mi lehet a telefonokkal, de apám N73-asa is elhagyta a joystickját. Lehet hogy ebben a melegben hagyják el magukat a telefonok?
  • Mike
    Az üzenetek menüben lévő barátok működik vkinek? Msn-nel kompatibilis? Mi a kiszolgáló?
  • Mike
    Konvertálás: total video converter
    Akku lemerulés: nem normális
  • Pheaper
    nekem épp fordítva van így, mikor kikapcoslom a telót 20% on van az akksi bekapcsolom már 30% :S érdekel és nem volt gépembe se se töltőn .. (W810i ről van szó)
  • Mike
    Egész jo ez az opera mini bár vannak funkciók amik nem igazán működnek
    Pl. a válasz erre
  • Japep
    Én kb egy hónapja vettem meg a telefont, de az a probléma vele, hogy nagyon merül az akksi...pl ha kikapcsolás előtt 100%, akkor mikor bekapcsolom már csak 50%. Ha egy másik telefonnal töltöm fel a saját akksiját akkor jó, és ha egy másik telefonnal feltöltött akksit teszek bele, akkor is jó.
    Úgyhogy a telefonnal van a baj...sztem nem tudja rendesen feltölteni az akksit.

Volt már másnak is ilyen problémája?
    Csak az a megoldás, ha visszaviszem szervízelni? (És meg lehet-e egyáltalán javítani?)
  • HalaszIstvan
    Hol találok függetlenítő progit K800i sony ericsson-hoz?
    Ha valakinek van íron E-mailt a [email protected] címre.Köszönöm előre is.
  • tirpitz
    [közben megtaláltam a gombot a zsebemben, valsz a 40 kg-os németjuhászom a telefonról vett lendületet mikor kimászott rajtam keresztül az autóból, szóval hőbörgés visszavonva, gombot megpróbálom visszaragasztani]
  • Pheaper
    sztem raknak rá újjat
  • tirpitz
    hi! a k810i fórumot bezárták, ezért teszem fel itt a kérdést: másnál is előfordult hogy az "alkalmazások" gomb leesett a k810i-ről? Én féltve őrzöm mióta megvan, és ma hirtelen feltűnt hogy nincs rajta... Szerintetek beküldik szervízbe, vagy akár helyben raknak bele újat? Mert az egyetlen SE szervízről elég sok rosszat olvastam/hallottam, ezért azt inkább kihagynám. (Azért kicsit bosszantó ez, mert van annyira drága ez a telefon, hogy egy hónap óvatos használat után ne kapjon leprát és hullajtsa el az alkatrészeit.)
  • Rage47
    Ezzel az a gond, hogy zenefájlként ismeri föl a konvertált mp4 fájlt:S
  • datango
    ilyen film se képernyőre tömörítő programot vki tud ajánlani??
  • Beni521
    mostmár ezt is tom :D (wikipédiában benne volt XD)
  • Rage47
    google
  • Beni521
    aha, és az mi? tudom kicsit tudatlan vok, nem kell kicikizni
  • Rage47
    RSS-t tudsz vele olvasni neten.
  • Beni521
    valaki el tudná nékem magyarázni mi ez az RSS Reader
  • Beni521
    elküldtem :D
  • Mike
    headset
  • Mike
    van vkinek HBH-PV702 headsetje? olcsó (6k), és bír 8 órát azért szemezek egy ilyennel
  • Gaba9
    át .. dobj meg egy pwben msn-el
  • Beni521
    nekem a k700i-men volt vagy 4 (H).
  • Beni521
    nekem egyetlen problémám a telóval h mindig maszatolódik a kijelző!!! ha állandóan törölgetném úgy meg karcolódna. 3 hónaposan karcmentesen, 2 gigás kártyával, használtan vettem angliában egy pár napja (e-bay), és a faszi már eltávolította róla a védőfóliát. szóval erre a maszatolódásra van megoldás az állandó törölgetésen kívül? (most azt csinálom h naponta 1x "megfürdetem" - a gyengébbek kedvéért megtörölöm - a telefont)
  • Beni521
    és át tod küldeni MSN-en?