23
Bayer Leverkusen Fan
-
Liam04 #23 Jól látom, bajnokok lettetek! Grat! -
Zenszkij #22 Csak, hogy feldobjam a fórumot....egy eszméletlen gól LOOOL!!! -
Zsolcz #21 hajrá német csapatok:) -
#20 29. fordulóban.:
Arminia Bielefeld–Bayer Leverkusen 1–0
Gólszerző: Mijatovic (51.)
(johogy az nson bayernnek irjak a bayert :OO)
-
#19 nagy rajongo lehetsz ha nevét se tudod lerini..nem bayern hanem BAYER :D
-
#18 lejebb vannak.
Bár itt szerintem nem beszélhetünk olyan nagy sikerekről, mint a Fiorentina, vagy a A. Bilbabo esetében. A csapat erősségeit, -mint azt ahogy mondtad - a nagyobb csapatok szétkapkodták, és, mivel a csapat ekkortájt pénzügyileg, nagyon padlón volt, szinte a játékosok fillérekért jöttek mentek. Most próbálkozik a csapat felkapazkodni!
Hajrá Leverkusen!
-
#17 Na! Hogy ne csak off legyen. A Bayer a kilencvenes évek végének és az új évtized első pár évének meghatározó csapata volt mind német, mind nemzetközi szinten. Elég csak a 2002-es BL-döntőre gondolni, ahol nagy csatában maradtak alul és nem sikerült elérniük azt a bravúrt, hogy úgy kerüljenek be a BL (BEK) győztesek táborába, hogy még bajnokságot sem nyertek saját hazájukban. Aztán jött a "pénz nagy úr" esete és a gárdát szétszedték a nagycsapatok. Ugye most magam ellen beszélek, mert épp a 2 talán legmeghatározóbb játékos jött a Bayernba, Ballack és Zé Roberto.
Lényeg a lényeg, hogy a Leverkusen szimpatikus csapat volt nekem mindig is. Sajna most egy kicsit lejjebb vannak :/ -
#16 Jóvannaaa :) -
#15 Tegyél már rendet a fejedben légyszíves. Rohadtul /vagy ahogy te írnád: róhattúl!/ nem csöpp hiba hogy Bayer vagy Bayern. A kettő között óriási a különbség. Ügye nem mindegy hogy Inter Milan, vagy Milan vagy "ACS Mailand"...
Amúgy nem szokásom kötekedni, úgyhogy ilyenekkel pedig ne vádolj. Üdv. -
#14 azé figyelek
-
#13 moderáld már magad légyszives -
Kanál #12 inkabb irni tanulnal mint utalkoznal :/
regen volt mar az bl dontos csapat jol szetszedtek, nem maradtak tul sokan az akkori timbol -
#11 Úttállom,rühellem,az olyan faszokat,mintte,hogy mindne kis csöpp hibáért megszólod a másikat,mintha te világ életedben nem lámultál,vagy tévedtél volna![fejét fogja]!!!Ennyit erröl!Egyébként Bayer rulez!Mostanában nememgy jól Berbatovnak se:( -
#10 így beégni [fejét fogja]
ha még egyszer írtad volna rosszul,.. de ez a bravúr nemsikerült -
#9 Most miért izéled? A lényeg, hogy szereti a focit. Meg az, hogy mi Bayern rajongók vagyunk :) -
#8 Köszi
-
#7 javítottam a csapatnevet -
#6 :o
ezer bocs...
egyébként tudom, hogy nem ez a neve:)
-
#5 De utálom amikor a két csapat nevét összekeverik!
-
#4 hagyd már, ő minden bayer kezdőjűt szeret:)
Végül is a képnél jól írta -
#3 Bayern rajongók a Bayern München topicba mennek. Jó drukker lehetsz, ha még a csapatod nevét sem tudod, ugyanis az BAYER Leverkusen -
#2 A Bayer L. Pálya
-
#1 Sziazstok Bayern Rajongók
Annak reményében indítottam ezt a topikot, hogy jönnek majd Bayern Rajongók.
Mindenbizonnyal voltak már szebb évei a Leverkusennek.
Szóval, kedves Rajongók, szeretném, ha érkeznének hozzászólások
KÖszi