Bayer Leverkusen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Arminia Bielefeld–Bayer Leverkusen 1–0
Gólszerzõ: Mijatovic (51.)
(johogy az nson bayernnek irjak a bayert :OO)
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Bár itt szerintem nem beszélhetünk olyan nagy sikerekrõl, mint a Fiorentina, vagy a A. Bilbabo esetében. A csapat erõsségeit, -mint azt ahogy mondtad - a nagyobb csapatok szétkapkodták, és, mivel a csapat ekkortájt pénzügyileg, nagyon padlón volt, szinte a játékosok fillérekért jöttek mentek. Most próbálkozik a csapat felkapazkodni!
Hajrá Leverkusen!
Lényeg a lényeg, hogy a Leverkusen szimpatikus csapat volt nekem mindig is. Sajna most egy kicsit lejjebb vannak :/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Amúgy nem szokásom kötekedni, úgyhogy ilyenekkel pedig ne vádolj. Üdv.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
regen volt mar az bl dontos csapat jol szetszedtek, nem maradtak tul sokan az akkori timbol
BUDA > miskolc.
ha még egyszer írtad volna rosszul,.. de ez a bravúr nemsikerült <#ravasz1>#ravasz1>
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Végül is a képnél jól írta
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Annak reményében indítottam ezt a topikot, hogy jönnek majd Bayern Rajongók.
Mindenbizonnyal voltak már szebb évei a Leverkusennek.
Szóval, kedves Rajongók, szeretném, ha érkeznének hozzászólások
KÖszi