Minőséget erősítene a Vodafone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most,hogy elmondta mindenki a véleményét a három szolgáltatorol énis elmondom.rövid leszek.
Vodafon a legundoritobb szolgátató ami csak létezik a buta gyermeteg reklámjaival.A vodafon tarifái meg kész átverés de majd tiis rájöttök egyszer,hogy miért.
Vodafon a legundoritobb szolgátató ami csak létezik a buta gyermeteg reklámjaival.A vodafon tarifái meg kész átverés de majd tiis rájöttök egyszer,hogy miért.
Ahol én lakom, a Vodafone-é a legjobb térerõ, és a T-é a legrosszabb. (Szaladgálni kell a lakásban.)
Amúgy minõség - Szilveszteri SMS-ek. Küldtem néhány embernek (különbözõ szolgáltató), amik idõben megérkeztek (és válaszoltak is).
Egyik haveromnak (õ T-s, én Voda) kb. egy héttel késõbb érkezett meg (amikor épp' nálam volt), feladási dátumnak pedig az aktális idõpont szerepelt. Aztán jött még neki 3-4 ugyanilyen jellegû üzenet.
Szóval T is tud alkotni...
Amúgy minõség - Szilveszteri SMS-ek. Küldtem néhány embernek (különbözõ szolgáltató), amik idõben megérkeztek (és válaszoltak is).
Egyik haveromnak (õ T-s, én Voda) kb. egy héttel késõbb érkezett meg (amikor épp' nálam volt), feladási dátumnak pedig az aktális idõpont szerepelt. Aztán jött még neki 3-4 ugyanilyen jellegû üzenet.
Szóval T is tud alkotni...
Szerintem jobb a térerõ, mint a T-nél. Vidéken legalábbis biztosan. Rendszeresen szívnak a T-sek ott, ahol én még vígan telefonálok, sõt GPRS netezek a vodával. Az ügyfél"szolgálat" csapnivaló, én itt látok nagy fejlesztési lehetõséget.
This is the beginning of the end.
Nem mondom, hogy nincs igazad, csak azt mondom, hogy velem és ismerõseimmel még nem fordult ez elõ.
"soha nem fogsz annyi penzt sporolni 1ik telefonszolgaltaton sem, mint amennyi idot eltoltesz azzal hogy felterkepezd hol olcsobb.
bar kitudja, mindenki maskeppen tolti el a szabadidejet."
Na látod itt a probléma a legtöbb emberrel. Ha már egyszer van internet az ember közelében, akkor nem is kerül sok idõbe. Azt a 3 szolgáltatót gyorsan átfutni nem sok idõ. A városunkban lévõ számtech. boltokat is elõbb megnézem a neten, majd ezután megyek vásárolni.
Ha már van net valakinek, akkor miért nem használja!!! <#conf>#conf>
bar kitudja, mindenki maskeppen tolti el a szabadidejet."
Na látod itt a probléma a legtöbb emberrel. Ha már egyszer van internet az ember közelében, akkor nem is kerül sok idõbe. Azt a 3 szolgáltatót gyorsan átfutni nem sok idõ. A városunkban lévõ számtech. boltokat is elõbb megnézem a neten, majd ezután megyek vásárolni.
Ha már van net valakinek, akkor miért nem használja!!! <#conf>#conf>
A Voda a minõségét javíthatna. Pl a Térerõjükön. Meg a fáziskéséseken. Megcsörgetek egy embert leteszem utána. És neki 1 perc múlva kezd el csörögni mire én már 1 operce letettem. A T-Mobile-nak elég jó a szolgáktatásuk meg a minõségük.
Szia!
Én mondjuk kényszerbõl vagyok vodás.
A cégvezetõ is az olcsó bekerülésre hajt.
És ha jól tudom szinte minden számlájuk meg van reklamálva.
Volt hogy nekem is kijött 250 db sms.
Én 1993 májusa óta (Westel900 23### elõfizetõje) nem küldtem annyi. Sõt szerintem 100-at se.
Na mindegy van erre ember a cégnél aki vívjon velük.
Igaz már 3* korlátozva is lettünk ... de azért mert össze vissza beszélnek.
rand
Én mondjuk kényszerbõl vagyok vodás.
A cégvezetõ is az olcsó bekerülésre hajt.
És ha jól tudom szinte minden számlájuk meg van reklamálva.
Volt hogy nekem is kijött 250 db sms.
Én 1993 májusa óta (Westel900 23### elõfizetõje) nem küldtem annyi. Sõt szerintem 100-at se.
Na mindegy van erre ember a cégnél aki vívjon velük.
Igaz már 3* korlátozva is lettünk ... de azért mert össze vissza beszélnek.
rand
en meg azt latom hogy akcio van itt is meg ott is. van keszulek ami akkor olcsobb ha 20-as leszel, van ami akkor ha 30-as es a tobbi...
soha nem fogsz annyi penzt sporolni 1ik telefonszolgaltaton sem, mint amennyi idot eltoltesz azzal hogy felterkepezd hol olcsobb.
bar kitudja, mindenki maskeppen tolti el a szabadidejet.
soha nem fogsz annyi penzt sporolni 1ik telefonszolgaltaton sem, mint amennyi idot eltoltesz azzal hogy felterkepezd hol olcsobb.
bar kitudja, mindenki maskeppen tolti el a szabadidejet.
Nem drágább mint máshol, a T-izékénél többe kerül még az is, ha hálózaton belül beszélek. A vodánál mindegy kit hívok, ugyanannyiba kerül.
Mivel én nem beszélek túl sokat (bár az aranykártya meg volt), fontos számomra a telefonoknak az ára. Pár telefont megkaphatok a Vodánál 70-90 forintért, ám ugyanez a másik két szolgáltatónál 25 ezer felett van. A pár forintos percdíj-különbségekbõl (már amennyit én beszélek) nem spórolok meg 25 ezret 2 év alatt.
"drágán fogadod a hívásokat."
Én nem fogadom drágán, csak annak kerül többe, aki rossz díjcsomagban van és nem a megfelelõ szolgáltatónál.
Mivel én nem beszélek túl sokat (bár az aranykártya meg volt), fontos számomra a telefonoknak az ára. Pár telefont megkaphatok a Vodánál 70-90 forintért, ám ugyanez a másik két szolgáltatónál 25 ezer felett van. A pár forintos percdíj-különbségekbõl (már amennyit én beszélek) nem spórolok meg 25 ezret 2 év alatt.
"drágán fogadod a hívásokat."
Én nem fogadom drágán, csak annak kerül többe, aki rossz díjcsomagban van és nem a megfelelõ szolgáltatónál.
"Minõséget erõsítene a Vodafone"
Rajuk is fer. Pl: http://htmmblog.enba.hu/link/?id=76
Rajuk is fer. Pl: http://htmmblog.enba.hu/link/?id=76
Helló!
Viszont drágán fogadod a hívásokat. És sokan nem fognak felhívni ez miatt .... ha nem üzleti akkor persze mindegy.
rand
Viszont drágán fogadod a hívásokat. És sokan nem fognak felhívni ez miatt .... ha nem üzleti akkor persze mindegy.
rand
Most mondtam le a T-izé elõfizumat, mert lejárt a 2 év hûségnyilatkozat, és nem akartak kedvezményes készülékcserét ajánlani, pedig aranykártyás vagyok (egy telcsit 12.990-ért akartak adni, miközben új elõfizetéssel ugyanaz csak 9.990)
Átmentem a Vodafone-hoz, és azt mondták, hogy elvihetem ugyanazt a telcsit 3.990-ért, ráadásul összehasonlítottam a percdíjakat, és olcsóbbak is voltak, mint a T-izénél. Visszamentem a T-hez, és megkérdeztem, hogy mondjon 1-2 okot, amiért náluk maradjak elõfizetõ...
Persze egyet sem tudott, így ettõl fogva Vodás vagyok!
Egyet sajnálok még a Vodánál, mégpedig azt, hogy amikor beindult a mobilon keresztül (gprs) az internet, akkor 3 ezer körül lehetett korlátlanul netezni, de sajnos egy idõ után ez az összeg már csak 200 Mb-ig elég, ami még a levelezésemhez is kevés (sok a melléklet, bár nem nagyok)!
Átmentem a Vodafone-hoz, és azt mondták, hogy elvihetem ugyanazt a telcsit 3.990-ért, ráadásul összehasonlítottam a percdíjakat, és olcsóbbak is voltak, mint a T-izénél. Visszamentem a T-hez, és megkérdeztem, hogy mondjon 1-2 okot, amiért náluk maradjak elõfizetõ...
Persze egyet sem tudott, így ettõl fogva Vodás vagyok!
Egyet sajnálok még a Vodánál, mégpedig azt, hogy amikor beindult a mobilon keresztül (gprs) az internet, akkor 3 ezer körül lehetett korlátlanul netezni, de sajnos egy idõ után ez az összeg már csak 200 Mb-ig elég, ami még a levelezésemhez is kevés (sok a melléklet, bár nem nagyok)!