12
  • SANYO24
    Most,hogy elmondta mindenki a véleményét a három szolgáltatorol énis elmondom.rövid leszek.
    Vodafon a legundoritobb szolgátató ami csak létezik a buta gyermeteg reklámjaival.A vodafon tarifái meg kész átverés de majd tiis rájöttök egyszer,hogy miért.
  • VaZso
    Ahol én lakom, a Vodafone-é a legjobb térerő, és a T-é a legrosszabb. (Szaladgálni kell a lakásban.)

Amúgy minőség - Szilveszteri SMS-ek. Küldtem néhány embernek (különböző szolgáltató), amik időben megérkeztek (és válaszoltak is).
    Egyik haveromnak (ő T-s, én Voda) kb. egy héttel később érkezett meg (amikor épp' nálam volt), feladási dátumnak pedig az aktális időpont szerepelt. Aztán jött még neki 3-4 ugyanilyen jellegű üzenet.
    Szóval T is tud alkotni...
  • sokoo
    Szerintem jobb a térerő, mint a T-nél. Vidéken legalábbis biztosan. Rendszeresen szívnak a T-sek ott, ahol én még vígan telefonálok, sőt GPRS netezek a vodával. Az ügyfél"szolgálat" csapnivaló, én itt látok nagy fejlesztési lehetőséget.
  • janyikzs
    Nem mondom, hogy nincs igazad, csak azt mondom, hogy velem és ismerőseimmel még nem fordult ez elő.
  • janyikzs
    "soha nem fogsz annyi penzt sporolni 1ik telefonszolgaltaton sem, mint amennyi idot eltoltesz azzal hogy felterkepezd hol olcsobb.
    bar kitudja, mindenki maskeppen tolti el a szabadidejet."

Na látod itt a probléma a legtöbb emberrel. Ha már egyszer van internet az ember közelében, akkor nem is kerül sok időbe. Azt a 3 szolgáltatót gyorsan átfutni nem sok idő. A városunkban lévő számtech. boltokat is előbb megnézem a neten, majd ezután megyek vásárolni.

Ha már van net valakinek, akkor miért nem használja!!!
  • Mipi
    A Voda a minőségét javíthatna. Pl a Térerőjükön. Meg a fáziskéséseken. Megcsörgetek egy embert leteszem utána. És neki 1 perc múlva kezd el csörögni mire én már 1 operce letettem. A T-Mobile-nak elég jó a szolgáktatásuk meg a minőségük.
  • randomly
    Szia!

Én mondjuk kényszerből vagyok vodás.
    A cégvezető is az olcsó bekerülésre hajt.
    És ha jól tudom szinte minden számlájuk meg van reklamálva.
    Volt hogy nekem is kijött 250 db sms.
    Én 1993 májusa óta (Westel900 23### előfizetője) nem küldtem annyi. Sőt szerintem 100-at se.
    Na mindegy van erre ember a cégnél aki vívjon velük.
    Igaz már 3* korlátozva is lettünk ... de azért mert össze vissza beszélnek.

rand
  • vincuska
    en meg azt latom hogy akcio van itt is meg ott is. van keszulek ami akkor olcsobb ha 20-as leszel, van ami akkor ha 30-as es a tobbi...

soha nem fogsz annyi penzt sporolni 1ik telefonszolgaltaton sem, mint amennyi idot eltoltesz azzal hogy felterkepezd hol olcsobb.
    bar kitudja, mindenki maskeppen tolti el a szabadidejet.
  • janyikzs
    Nem drágább mint máshol, a T-izékénél többe kerül még az is, ha hálózaton belül beszélek. A vodánál mindegy kit hívok, ugyanannyiba kerül.

Mivel én nem beszélek túl sokat (bár az aranykártya meg volt), fontos számomra a telefonoknak az ára. Pár telefont megkaphatok a Vodánál 70-90 forintért, ám ugyanez a másik két szolgáltatónál 25 ezer felett van. A pár forintos percdíj-különbségekből (már amennyit én beszélek) nem spórolok meg 25 ezret 2 év alatt.

"drágán fogadod a hívásokat."

Én nem fogadom drágán, csak annak kerül többe, aki rossz díjcsomagban van és nem a megfelelő szolgáltatónál.
  • htmm
    "Minőséget erősítene a Vodafone"
    Rajuk is fer. Pl: http://htmmblog.enba.hu/link/?id=76
  • randomly
    Helló!

Viszont drágán fogadod a hívásokat. És sokan nem fognak felhívni ez miatt .... ha nem üzleti akkor persze mindegy.

rand
  • janyikzs
    Most mondtam le a T-izé előfizumat, mert lejárt a 2 év hűségnyilatkozat, és nem akartak kedvezményes készülékcserét ajánlani, pedig aranykártyás vagyok (egy telcsit 12.990-ért akartak adni, miközben új előfizetéssel ugyanaz csak 9.990)

Átmentem a Vodafone-hoz, és azt mondták, hogy elvihetem ugyanazt a telcsit 3.990-ért, ráadásul összehasonlítottam a percdíjakat, és olcsóbbak is voltak, mint a T-izénél. Visszamentem a T-hez, és megkérdeztem, hogy mondjon 1-2 okot, amiért náluk maradjak előfizető...
    Persze egyet sem tudott, így ettől fogva Vodás vagyok!

Egyet sajnálok még a Vodánál, mégpedig azt, hogy amikor beindult a mobilon keresztül (gprs) az internet, akkor 3 ezer körül lehetett korlátlanul netezni, de sajnos egy idő után ez az összeg már csak 200 Mb-ig elég, ami még a levelezésemhez is kevés (sok a melléklet, bár nem nagyok)!