A WLAN-sugárzás is káros?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az UTP-tõl sohasem fájt a fejem :-)) pedig van bõven a lakásban.
5-10 perc mobilozástól már kicsit fáj a fejem, de 20-30 perc alatt elmúlik. Már néhányszor volt olyan, hogy kb. félórát beszéltem mobilon, akkor aznapra fejfájásom volt.
Két esetben három napot volt a szobámban két AP (elöször DLink-ek másodszor Minitar-ok) amiket bridge-be kötve progálgattam a WiFi-t, három nap után nem bírtam tovább a fejfájást egyik esetben sem.
Egyébként nagyon ritkán fáj a fejem.
5-10 perc mobilozástól már kicsit fáj a fejem, de 20-30 perc alatt elmúlik. Már néhányszor volt olyan, hogy kb. félórát beszéltem mobilon, akkor aznapra fejfájásom volt.
Két esetben három napot volt a szobámban két AP (elöször DLink-ek másodszor Minitar-ok) amiket bridge-be kötve progálgattam a WiFi-t, három nap után nem bírtam tovább a fejfájást egyik esetben sem.
Egyébként nagyon ritkán fáj a fejem.
Irány a barlang! De ne vigyél gyertyát sem, mert a füstje káros az egészségre...
A teljesen közönséges hálókábelnek, sõt az elektromos berendezések hálózátai kábelének is van káros sugárzása. Szerintem azt se használjuk, sõt be kell tiltani!
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
És ha igaza van akkor meg kanadai szent lesz belõle, ha nem akkor bolondok szobra lesz róla mintázva.
<#wink>#wink>
<#wink>#wink>
← ElőzőOldal 2 / 2