Digitális kamera is lesz a Sony PSP 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja , annyit, hogy elõbb indult, emiatt nagyobb az eladás is. Nézd meg a Gamecube-ot milyen eladést produkál a ngyszerû játékaival.

Dedó vagy nem dedó ez megítélés kérdése. Viszont az eladások magukért beszélnek és ugye errõl szól az üzlet, nem arról, hogy Neked mi tetszik és mi nem. Lehet nem Te vagy a célközönség ... No offense.
Most úgy 13 millió körül tartanak az NDS eladások. Valamit lehet mégis tudnak a Nintendos srácok.

A psp vel is bõven meg vagyok elégedve legalábbis egy hoszabb uton eljátszogatok vele de azért nem fogok venni egy psp2 est mert kamera lesz benne meg 4 giga tároló lesz benne.
Mert az NDS-en vannak a jó játékok, nem? LoL
Dedó ezerrel ez a Nindedó!

Nem értem miért az erõsebb hardverrel akar a Sony megint nyomulni. Szerintem csak rendes játékok kellenének rá, meg egy roh@dt érintõképernyõ, hogy lehessen netezni rejta rendesen. A DS nagyon odatett a PSP-nek, nem igaz nem veszik észre, miért ...

UNREG
"igazán tehetnének bele egy GPS vevõt"

Jön az is nemsokára...

DJ RUSH99
én egy psp-nek is örülnék most meg már psp2-rõl kell olvasnom😄😄😄 amúgy jó 5let a kamera

E30 4ever

"Psp2 Hardware konfigjára lenék kíváncsi! :-) Valami linkfélét nem tudtok?"

Ilyenkor mi járhat a kedves fórumozó nulla iq-s agyában?

A cikkbõl: "Maga a PSP World nem tudta bizonyítani az új PSP létezését és egyik közé tett információt sem állt módjában megerõsíteni..."
Sheltem
PSP2 helyett a PSP1 re kellene végre normális egyedi(!) játékokat csinálni/csináltatni nem PC/PS2 portokat. Hülye Sony a design meg a hardware, azt hiszik ez minden. Na most lehet anyázni engem ezerrel.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Igazán tehetnének bele egy GPS vevõt, meg egy mobiltelefont is. Esetleg villanyborotvát
Sliders
nemértem egészet miért nem tudnak belerakni egy 30gigás hdd-t illetve minidisc olvasót vagy writert 😊 na jó azt nem de egy olvasót vagy dvd-t talán akkor lenne is értelme vagy + memory stick, de hát a szaros umd-jüket kell nyomatni. Hiába vannak igaz olyan termékek melyek ugyan nme tudnak játszani viszont a PSP kijelzõje van bennük 100gigás vinyoval és alig nehezebbek, igaz picit vastagabb, dehét elmegy, emellett videót felvenni, tv-t fogni valamennyi médiaformátumot ismerni, etc... szóval kis mindenes. Egyedül jáékot nem tud az iaudio a2. Na mindegy PSP jó lenne de hdd-vel és nem szaros umd-vel.

Nem is volt, nem is lesz semmilyen playstationom (szerintem, de azért még meglátjuk...) viszont ez az Origami Projekt ez nagyon, nagyon, nagyon felcsigázott!!! <#wow2>

*muszáj

álmos vagyok 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én megmondom õszintén, nem hiányolom e lehetõségeket a kis PSPmbõl, de mivel maximalista vagyok muszály lesz - majd valamikor... - eladnom a gépem, és venni egy PSP2-t 😊. <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Psp2 Hardware konfigjára lenék kíváncsi! :-) Valami linkfélét nem tudtok?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

lele
nem lenne rossz pont ezekett hiányolom a psp-bõl..

ja meg canon fényképezõgépet és sony hdv kamerát😊

Blackmail the Universe

tegyenek bele ipodot az lenne jó😉

Blackmail the Universe

Nem hiszem....
gp32
ez fake..szntem..

EvilDevil
Rettegj PSP jön a Microsoft Origami Project 😊

Origami Project

<#hehe><#eljen>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)