104
A Centrum parkolórendszer Kft. disznóságai
-
Vlala #24 Mintha már lenne Pesti parkolásról szóló topic!
A "jaj, már megint jogtalanul fizettetnek velem" topicokat pedig a gumiba kérjük. "Tilosban parkoltam és mégis megbüntettek"... (#18) Ha ezt komolyan gondolta, akkor -
#23 Gratulálok! -
#22 Jaaaj! ezek már gyökerek!
...a pur-hab jó ötlet -
Grenzjager #21 ja és magyarországon a magyar banánköztársaság hivatalos gizetőeszközést, ami ez a szar forint, mindenhol el kell fogadni!!!!!
a rohadt 1000-est még sem fogadja el gép!! egyszerűen nem bírom begyömöszölni, igaz vissza se tudna adni.
mert ez ugyi nem olyan mint a telefon, hogy használom ha akarom, mert köteleznek a fizetésre....
én azt mondom, hogy
ELŐ A PURHABOT!!!!! imádja az összes automata
telenyomod vele a kis parkoló órát, és legalább egy hétig nem lesz gond -
#20 (CSAK FELTÉTELEZEM)Egy idő után jönnek majd a tértivevényes levelek (vagy most is?). Szépen adtok a postásnak 500Ft-ot, írja rá, hogy címzett ismeretlen. Viszontlátásra. BKV pótdíjjal működött. -
Tattoo #19 KÁR hogy nem találkoztam vele :( -
Tattoo #18 a XIII.kerületben azt hiszem nem ők vannak de azis egy rohadt szemét banda. Múltkor olyan helyen álltam ami NEM volt fizető hely.csak attól olyan 100m-re kezdődött a zóna. Kb 20 percre álltam meg, ráadásul TILOSBAN és mégis rárakta a GENNYLÁDA a cédulát. Pedig nem volt fizető övezet, és ráadásul tilosba is álltam meg. Direkt.hogy ne legyen joga büntetni -
#17 Elévült. Ismerősök cégénél erre hivatkoztak az ügyvédek. Ha nem tudják bizonyítani, hogy öt éven belül küldtek már felszólítást erre, akkor elévült. Erre ment a válasz, hogy akkor per lesz. Ennyi majmot... mi éri meg ezeknek ezen? =) Ehhez már AKKORA pofa kell, hogy az nem is emberi... -
#16 Több mint 70,000 -ret követelnek rajtam, ezúton is üzenem, hogy bekaphatják az összes fszomat.
Bocs, de ölni tudnék, ha szóba kerül ez a tetvedék mocskos banda. Nem azért mert fizetni kellene, hanem mert egy szaros Kft zsebeli be a pénzt, az önkormányzat meg alig kap valamit belőle, hogy jobbá tegyék az autósok életét. -
Grenzjager #15 na jah és semmilyen más levelet se várj vagy az megy más címre -
Grenzjager #14 Kaputelefonról, postaládáról, ajtóról leszedni a nevet, kitenni a feleség leánykori nevét
mikor kapok csekket ???
-
#13 Én amikor elküldtem nekik a parkolócédulát írtam nekik levelet. Aztán még egyet írtam. Fülük botját sem mozdították. Nem írtak vissza, hogy mi van, vagy hogy nem törölték volna, csak nagy kussolás volt. Most meg ismét előjöttek vele négy év után. Az érvényes parkolócédulát pedig nekik küldtem el, de szerencsére a levelezésem még megvolt a winyón. A követelésen meg még valamilyen adatlekérési díjat is felszámítottak, pedig a levelezésem miatt megvolt minden adatom nekik.
Akkor ez most mi? -
#12 Az én esetemben nem biztos hogy hazudnak, inkább az a felháborító és megdöbbentő, hogy eddig egyetlen felszólítást sem kaptam, majd 3-4 évre visszamenőleg küldik a számlát, amikor már nem tudod bizonyítani az igazadat, hisz nem is emlékszel már a helyszínre, és sem a csekk, sem a jegy nincs már meg... -
#11 már eleve az hogy X év után követelik a lóvét irreális, lóvét begyüjteni azt tudnak szolgáltatni már nem..... -
#10 Ezt mire mondod?
Gondolom nem úgy dolgoznak, hogy kitalálnak egy helyszínt, egy dátumot és egy rendszámot, majd megy a posta. Valami alapja lehet a dolognak. Mondom, azok az összegek, amiket nekünk küldtek ki, mind reálisnak tűnnek. -
#9 Márpedig szerintem igenis hazudnak, sőt csalnak. Direkt megnéztem a térképen azt a bizonyos címet, teljesen biztos vagyok benne, hogy még soha az életben nem jártam ott. Ellenben a kerületben korábban már megbüntettek. Úgyhogy én azt valószínűsítem, hogy egy korábbi adatomat ütötték be ismételten. -
#8 aha persze..... -
#7 Nekünk is küldtek 47 ezer forintról, ami 3-5 éves büntetésekből jött össze.
A fotót persze nem küldték el, de valószínűleg igazat írtak.
Én el sem tudom képzelni, hogy veletek mi lehet, mert azért annak nagyon kicsi az esélye, hogy hazudnak. -
#6 Ha jól tudom, akkor a magyar törvények értelmében annak kellene bizonyítani, aki állít valamit. Ez esetben a parkolási kft. állítja hogy én ott voltam, de bizonyítéka az nincs, én meg azt állítom hogy nem, de nekem sincs.
Ezen az alapon beperelhetném Gipsz Jakab Bivalyröcsöge Alsó út 23. szám alatti lakost, hogy 2002 május 23.-án a kertembe bejött és ott tönkretéve a virágágyásomat 20.000 forint kárt okozott. Bizonyítékként pedig felhoznám, hogy láttam a ház előtt parkolni az XYZ-123 forgalmi rendszámú autóját, aminek rendszámát beírtam a PDA-mba.
Ha a bíróság "látta a parkolóőr" típusú bizonyítékot elfogad, akkor ez ugyanúgy megállhatja a helyét. -
#5 [URL=http://index.hu/homar/index.php?title=orizze_meg_parkolojegyet_5_evig&more=1&c=1&tb=1&pb=1]Itt is van erről egy "cikk".[/URL] -
#4 Nekem is jött csekk, még 2003-ban parkoltam valahol, és állítólag nem volt jegyem. Ki emlékszik 3 évre visszamenőleg, hogy hol parkolt? A jegy sincs már meg... -
#3 „Alapból” a bíróság a cégnek ad igazat, a kedves ügyfélnek kell bebizonyítania az ártatlanságát.
Azt ne kérdezzétek, hogy a bíróság honnan meri feltételezni, hogy a Centrumnak van igaza. (Ennyit a bizonyítási eljárásról meg a kenőpénzekről).
Egyszerűen az egész bandát a folyóba kell lőni és kész.
Azért a pár rafkós/átbaszós „üzletemberért” nem kár.
Ha túl erős lett volna az utolsó két mondat, akkor törölhető.
(De ne legyen az ) -
#2 Nekünk is jött hasonló levél.
A feleségem nevére egy ezeréves bírság, ő mindeg mindent befizetett, biztos hogy az is be van fizetve, de sajnos nekünk a régi csekkek már nincsenek meg. Elég undorító, hogy most mégegyszer be akarják fizetettetni.
Nekem egy olyan bírsáágra jött felszólítás, amivel kapcsolatban szintén reklamáltam, én is elküldtem a parkolócédulát, meg a levélben ugyanolyan összegű és fizetési módú kártérítést kértem, amiért zaklattak és pénzembe került a parkolócédula feladása, valamint a válaszlevél megírása. Erre persze nem reagáltak, de egy későbbi időpontban ismét felszólítottam őket, hogy fizessék ki részemre a kártérítést. Ha ezt most ők veszik tartozásnak, akkor miért nem reagáltak a levelemre akkor?
A másik bírságra én sem emlékszem, de biztos, hogy minden bírságot vagy megreklamáltam, vagy befizettem. Most kérni fogom tőlük, hogy bizonyítsák be, hogy tényleg ott jártam az autómmal és nem fizettem. Kíváncsi vagyok, hogy megmutatják vagy elküldik-e a fényképet (ami szerintem nincs is, csak kamu az egész).
Szomorú tapasztalat, hogy az ember őrizzen meg minden parkolócédulát, amit az életében összegyűjt, tegyen félre minden régi csekket, mert sose tudja hogy mikor lehet még rá szüksége. -
#1 Mostanában a kedvesnek nem nevezhető Centrum parkolórendszer Kft. sorra küldi ki a 2002-2003-as évi szerintük tartozásnak vélt behajtó leveleit.
A bírságolások alapja azonban többnyire fiktív, vagy nem aktuális, az eljárás pedig nem jogkövető.
Nekem is kihoztak néhány szerintük be nem fizetett bírságot, amelyek közül az egyik esetben volt parkolójegyem, amit el is küldtem nekik, s mivel nem válaszoltak, feltételeztem, hogy ezzel rendben is van az ügy. A másik esetben olyan címet adtak, amit soha életemben nem hallottam, még a környékén sem jártam annak az utcának. A harmadikra nem emlékszem, de arra sem, hogy nem fizettem volna be valamit.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy neki is küldtek hasonló levelet, egy olyan parkolási bírságról, amit befizetett, ő még az öt évvel ezelőtti csekket is elő tudta hozzá bányászni.
Akinek szintén van tapasztalata a cég zaklató magatartásával kapcsolatban bátran írja ide le.