DirectX 10

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, én nem találtam meg a keresõben... Plz dobj meg egy linkkel
NeoMaN
Van már totyikja, te

Mivel a Far cry 2 DirectX 10-et fog használni (még mielõtt vki beleköt, utánnanéztem), ezért logikus h mind a 2-t várom : )
gabber_saviola
nem kérdés, persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

1. Nagy ívben leszarom a topikjaim számát
2. Nem toom h mit kell arcolni, nyitottam egy topikot, gondolván h ugyis jön a dx10, jóljöhet hozzá egy topik...
3. Ha neked a DirectX semmitmondó, akkor bye bunkókám... Nem kell itt rontanod a levegõt<#mf3>😉
bertino
ez magától értetõdõ, nem is kérdés

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

asfa
fasz cry 2t?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Ha választanom kell, akkor a fasr cry 2-t 😉😄
Mibe fogadunk, hogy a topiknyitónak az #1-ben írotton kívül semmilyen más információja nincs a DX10-rõl, és ez csak amolyan "tornásszuk fel a topikjaim számát" típusú, semmitmondó, semmirõl sem szóló topik?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mucsácsó
directx10-et le lehet valahonnan, asszem a betáját, de ez télleg igaz 😄
de hogy mire mész már vele, azt ne kérdezzétek 😄
gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Guer
a dx10et vagy a farcry2-t? 😄DD

Hi all! A FarCry 2 lesz az elsõ game ami DirectX 10-et fog használni? Már nagyon várom...<#vigyor2>
← ElőzőOldal 2 / 2