63
DirectX 10 és az azt használó programok
-
Garfield #23 Feleslegesnek nem felesleges, max. kevesen látogatják. De legalább szólnak valamiről. -
#22 na azért amiket te nyitottál, annak a fele kb fölösleges volt :D -
SamFisher90 #21 Nem tudom hogy kell-e a legújabb windows hogy lehessen alkalmazni a directx 10-et, de majd elválik. -
SamFisher90 #20 Igazad van Anonymus ;-)
Greenpeace várom a linket...
tehen_m tényleg. Én is a Crysis-re ondoltam, csak már így rögzült bennem h Far cry 2 :) sry. -
Vegas #19 lesz 2.. -
Vegas #18 Vistában már 10 lesz nem? -
tehen_m #17 Far Cry 2 nem létezik és nem is jelenik meg soha. (legalábbis a jelen helyzetben)
Te a Crysisre gondolsz (aminek már van topikja) -
AnonymouS #16 Mennyi bunkó ember van, hihetetlen... Fisher, ne hagyd magad, majd az adminok eldöntik hogy mehet e a topik vagy sem, nem a userek dolga ez.
Engem is érdekel a dx 10 és jó ha van egy topik, ahol összegyűjtjük az infokat, képeket, videókat. Nincs másik dx10-es topik... -
#15 Vagy itt... -
#14 Csak keményen.
Mellékesen ITT a videjó. -
SamFisher90 #13 Érdekes, én nem találtam meg a keresőben... Plz dobj meg egy linkkel -
#12 Van már totyikja, te -
SamFisher90 #11 Mivel a Far cry 2 DirectX 10-et fog használni (még mielőtt vki beleköt, utánnanéztem), ezért logikus h mind a 2-t várom : ) -
#10 nem kérdés, persze -
SamFisher90 #9 1. Nagy ívben leszarom a topikjaim számát
2. Nem toom h mit kell arcolni, nyitottam egy topikot, gondolván h ugyis jön a dx10, jóljöhet hozzá egy topik...
3. Ha neked a DirectX semmitmondó, akkor bye bunkókám... Nem kell itt rontanod a levegőt;) -
#8 ez magától értetődő, nem is kérdés -
#7 fasz cry 2t? -
SamFisher90 #6 Ha választanom kell, akkor a fasr cry 2-t ;):D -
Garfield #5 Mibe fogadunk, hogy a topiknyitónak az #1-ben írotton kívül semmilyen más információja nincs a DX10-ről, és ez csak amolyan "tornásszuk fel a topikjaim számát" típusú, semmitmondó, semmiről sem szóló topik? -
#4 directx10-et le lehet valahonnan, asszem a betáját, de ez télleg igaz :D
de hogy mire mész már vele, azt ne kérdezzétek :D -
#3 -
#2 a dx10et vagy a farcry2-t? :DDD -
SamFisher90 #1 Hi all! A FarCry 2 lesz az első game ami DirectX 10-et fog használni? Már nagyon várom...